Kevesebben vagyziro4vr írta:Damon Lindelof megnyalhatja a herémet, elég volt belőle egy életre úgyhogy le vagy szavazva.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 23., hétfő 20:32
Kevesebben vagyziro4vr írta:Damon Lindelof megnyalhatja a herémet, elég volt belőle egy életre úgyhogy le vagy szavazva.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 23., hétfő 18:58
Akkor higgy a szemednek, és kezd el nézni.ziro4vr írta: Bocs de nem hiszek neked.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 18:51
Bocs de nem hiszek neked.Hungarokatalán írta:Szerintem meg adjál neki egy esélyt, mert ez komolyabb, mint a Lost, és mint a Fargoziro4vr írta:Damon Lindelof megnyalhatja a herémet, elég volt belőle egy életre úgyhogy le vagy szavazva.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 23., hétfő 18:49
Szerintem meg adjál neki egy esélyt, mert ez komolyabb, mint a Lost, és mint a Fargoziro4vr írta:Damon Lindelof megnyalhatja a herémet, elég volt belőle egy életre úgyhogy le vagy szavazva.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 18:47
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 23., hétfő 18:42
Eddig valóban zseniális, de biztos, h nem a sorozatgyártás jelenlegi csúcsa, mivel az a Leftovers.ziro4vr írta:Fargo 2x6
A sorozatgyártás jelenlegi csúcsa.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 23., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 22., vasárnap 23:48
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 22., vasárnap 23:07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudsz róla, hogy egy reklám vagy???Pipita írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szeretitek a fórumot? Szerintetek lehetne jobb, szebb, boldogabb itt az élet? Nem vágytok ti is egy jó kis élet/autó/bármi biztosításra?
![]()
![]()
zseniális!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 22., vasárnap 22:55
Kösz, régebben találtam róla youtube videót, aztán elfelejtettem, hogy mi a neve.hamesz írta:The man in the high castle remek sorozat. Ajánlom mindenkinek. Mi lett volna, ha a németek nyerik a második világháborút.Ilyen netflix féle, mert kirakták az összes részt az első évadból egyszerre.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 22., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. november 22., vasárnap 22:44
Azt gondoltam, hogy palesz barcas leven a tiltolistadra kerult, de en is?Pipita írta:South Parkról senki semmit?
Ez az utóbbi két rész engem taccsra vágott, hihetetlen zseniális, 19 év után is meg tudnak újulni. Az egész évad zseniális.![]()
PC bro![]()
![]()
palesz77 írta:Az biztos, szerintem baromi jó eddig az évad. Most meg aztán végképp bejön, ez a befejezés..h3x0r írta:Utobbi idoben keves szo esett rola, de azert a South Park-ot szepen felporgettek.![]()
Várom a folytatást!
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 22., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 22., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. november 22., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 17:37
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!...fiore írta:Szerintem is hatalmas a Fargo, tele tipikus elemekkel.
s02e06Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Max sejteni lehet, hogy mikor mit cselekednek az elborult emberek. Gondolok itt arra, hogy megkegyelmeznek-e, vagy szétlövik-e valaki pofáját. Pl. a seriff és Dodd/indián jelenet, Karl és Bear, vagy előbbről Charlie és a henteslány esete. Még ha van valami elképzelésem, hogy mi fog történni, akkor is szétszed a feszültség közben.
Általában a Fargoról
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én ezt nagyon szégyellem, nem is nagyon olvastam utána az évadnak, csak néztem, de most jöttem rá, hogy Lou az Lou.Tehát, hogy ő Molly apja még az első évadból.
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. november 22., vasárnap 17:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. november 22., vasárnap 17:21
En is par perce fejeztem be.gólvonal írta:Fargo S02E05
Isteni...imádom. Egyetlen baj veleSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!, hogy túl sok idő megy el a hentesre, rátérhetnének már a bandaháborúra is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 16:51
Nézd meg a hatodik részt.gólvonal írta:Fargo S02E05
Isteni...imádom. Egyetlen baj veleSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!, hogy túl sok idő megy el a hentesre, rátérhetnének már a bandaháborúra is.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. november 22., vasárnap 16:48
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem