+1hunmadridista írta:Hatalmas +1...engem ez a csapat már hidegen hagy...Csabi írta: 2000 óta vagyok real madrid drukker. idén 2 meccset nézte meg, és kurvára nem érdekel az sem, hogy tegnap szoptak mint a szar. ott hogy ez a köcsög elnök kibaszta ancelottit mint a macskát megtört valami. 15 év után.
2002 óta vagyok.
Idén ez volt a harmadik meccs, amit megnéztem. És engem sem érintett meg. Pereznél ez már nem az első, úgyhogy nincs min meglepődni.
Amúgy most írok először Ancelotti mensztése óta, emlékszem, mikor vártuk a hírt, hogy Perez bejelenti a már valószínűsíthető kirúgását Ancelottinak, akkor dühömben azt mondtam még itt a fórumon, hogyha bejelenti, akkor már nem is fogok jövőre meccset nézni. Azt hittem, akkor, hogy csak dühömben írom, de tényleg hidegen hagy ez a Benitez féle, Bale nyomatta csapat, ha idén csak ennyit néztem meg. Nem hittem volna.
Ja, és igen, tudom, hogy Iker szénája kifele állt, de nekem hiányzik, mert senki nem pótolta szellemi értelemben: már nyomokban sem hasonlít a csapat arra, amit én szerettem benne.