Látod, ez a vége ha türelmetlenül írogatsz..miro írta:Jól van hülye teló,nekem nem dobta ki még azokat az üzeneteket...
hülye teló...hülye palesz..![]()
![]()

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 22., vasárnap 19:13
Látod, ez a vége ha türelmetlenül írogatsz..miro írta:Jól van hülye teló,nekem nem dobta ki még azokat az üzeneteket...
hülye teló...hülye palesz..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 22., vasárnap 19:10
A japán nem az a szint sztm.Bár nem nèzek sok dortmund meccset,de amit láttam azon sokat hibázott,manchesterben meg egyenesen flop volt.Habár ott meg nem a helyèn lett játszatva.Szerk: lehet nem járnánk rosszul ha kidobnánk a két 9x millást, és elhoznánk a Reus-Aubameyang-Kagawa triót Dortmundból, talan még egy Gündogan-nal kiegészítve... Na de majd fifában.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. november 22., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 22., vasárnap 18:33
Jól van hülye teló,nekem nem dobta ki még azokat az üzeneteket...mocsok írta:
De most ez mi?
Egyedul palesz (aki barcas) hozta fel, es egybol tobben is mondtak hogy nem kene. Szoval akkor mi is a baj velunk? Vagy kikkel is van a baj?
Bocsi, csak nem ertem.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 22., vasárnap 18:17
De most ez mi?miro írta:Ez a baj velunk..
Pofazunk hogy nem teszik szivuket lelkuket a palyara,de ki az elso nev? Pogba..![]()
Hagyjuk ezeket az eletmuveszeket,most megkene probalni futballistakat igazolni.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 22., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 22., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 22., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 22., vasárnap 16:02
Ohh ne, akkor inkább jöjjön vissza Khedira.palesz77 írta:En se azt mondom, hogy ra lenne szuksegetek - en Citybe tudom elkepzelni kb egyedul -, de nekem ugy adna magat a sztori. Csak Gallardo24 fele joslas ez, de ha Perez marad - ketlem hogy lemond -, es CR utan kicsit megujulna a csapat, akkor szerintem vele tudna a legnagyobb atigazoasi bombat robbantani.. Olyan kezenfekvo lenne nekem a dolog, nem esszeru, csak olyan Perezes..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 22., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 22., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 22., vasárnap 15:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 15:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 22., vasárnap 15:08
A 2 világ legjobbja távozása elég nagy visszhangot szülne, ami egy részt reklám, más részt másra fektetné a hangsúlyt. Jamesből lehet vezér bika és nyilván két ágyú távozása utána kellene egy bomba igazolás, ami nálam csatár személyében nyilvánulna meg vagy tkp személyében, aki gólerős, mint például Reus.ziro4vr írta:A probléma gyökerei valahol itt vannak, de ha ez a három távozik, akkor már beszélhetünk némi rendszerváltásról, ami remélhetőleg új, az alapoktól felépítendő koncepciót szülne. Viszont itt egy újabb akadály, hagyná-e az elnök vagy akár a szurkolótábor/média ezt a folyamatot, ami nem menne egyik napról a másikra. Így is elég nagy szégyen, ahogy pl bajnoki címekkel állunk az utóbbi éveket tekintve.Kerlon írta:Benítez, CR, Bale. Engem már ennyi változtatás megboldogítana.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 14:47
A probléma gyökerei valahol itt vannak, de ha ez a három távozik, akkor már beszélhetünk némi rendszerváltásról, ami remélhetőleg új, az alapoktól felépítendő koncepciót szülne. Viszont itt egy újabb akadály, hagyná-e az elnök vagy akár a szurkolótábor/média ezt a folyamatot, ami nem menne egyik napról a másikra. Így is elég nagy szégyen, ahogy pl bajnoki címekkel állunk az utóbbi éveket tekintve.Kerlon írta:Benítez, CR, Bale. Engem már ennyi változtatás megboldogítana.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 22., vasárnap 14:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 22., vasárnap 14:29
Elolvastad az utána következő részt? Kétlem, hogy Bale-hez valaki ragaszkodna magától.realistahuni írta:Lehet, de mi az az elég nagy?Szerintem Ancelottival komoly MORÁLIS javulásunk lenne, ami elég nagyot lendíthetne a csapaton.
Komoly eredmények te is tudod, hogy nem jönnének, főleg hogy Carlo is szerelmes a BBC-be és agybafőbe nyomatná őket még törött lábbal is.
Aztán meg jövő nyáron őt is lehetne fikázni mint most Benitezt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 22., vasárnap 14:26
Lehet, de mi az az elég nagy?Szerintem Ancelottival komoly MORÁLIS javulásunk lenne, ami elég nagyot lendíthetne a csapaton.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 22., vasárnap 13:53
Szerintem Ancelottival komoly MORÁLIS javulásunk lenne, ami elég nagyot lendíthetne a csapaton. Viszont Perez büszkeségből sem fogja visszahívni, illetve Ancelotti is csak úgy jönne vissza szerintem, ha szabad kezet kapna, amit nem fog megkapni, tudjuk miért.realistahuni írta:Komolyan, lassan azt szeretném, hogy jövő héten nevezzék ki Ancelottit és bőgjünk le vele is. (megint)Itt nagyobb változások kellenek, mint hogy csak őt lecseréljük.
Amúgy is kuka a szezon, a barca meg nagy valószinüséggel triplázás előtt áll megint.
De a sok megmondójani és automata benitez mocskoló legalább észrevenné magát. Vagy nem.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem