Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 22., vasárnap 19:13

Engem nem hagy hidegen,a Real mindig is lesz,ugye szokták mondani,ha nem megy a kupi,nem a butort kell lecserèlni,hanem a kurvákat...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. november 22., vasárnap 19:06

Csabi írta:
Második félidőre már le sem ültem.
2000 óta vagyok real madrid drukker. idén 2 meccset nézte meg, és kurvára nem érdekel az sem, hogy tegnap szoptak mint a szar. ott hogy ez a köcsög elnök kibaszta ancelottit mint a macskát megtört valami. 15 év után.
Hatalmas +1...engem ez a csapat már hidegen hagy...

metalBOY

HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. november 22., vasárnap 19:05

Legalább valamiben egyetértünk. Engem se hoznak lázba az idei meccsek. Talán a Bilbao ellen volt némi varázslat, de azt is kishíján sikerült elrontani. Amikor a csapat annyira kiáll egy edzőért, hogy még twitter-en stb. is kiírják, hát várható volt.

Ha igazak a hírek, hogy meg akarják erősíteni a pozíciójában a trénert, akkor lehet idén már én se nézek több real meccset.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. november 22., vasárnap 18:44

Kerlon írta:
Csabi írta: 2000 óta vagyok real madrid drukker. idén 2 meccset nézte meg, és kurvára nem érdekel az sem, hogy tegnap szoptak mint a szar. ott hogy ez a köcsög elnök kibaszta ancelottit mint a macskát megtört valami. 15 év után.
Erre nem lehet mást írni, mint hogy +1
És ugyanezt érzem én is, azt hittem eddig, hogy velem van a baj, hogy a nyár óta nem azzal a lelkesedéssel nézem a meccseket, mint eddig és alig- alig nézek meccset is ha egyáltalán nézek akkor is frász kap el a koncepció, elképzelés nélküli játéktól. De akkor megnyugodtam. +1!

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 22., vasárnap 18:37

Csabi írta:
2000 óta vagyok real madrid drukker. idén 2 meccset nézte meg, és kurvára nem érdekel az sem, hogy tegnap szoptak mint a szar. ott hogy ez a köcsög elnök kibaszta ancelottit mint a macskát megtört valami. 15 év után.
:salute: :salute: :salute: :salute:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 22., vasárnap 18:36

Csabi írta:
Erre nem lehet mást írni, mint hogy +1
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. november 22., vasárnap 18:23

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 22., vasárnap 18:21

Egyébként én úgy voltam ezzel a Benitezzel, hogy persze adjunk neki esélyt, meg annyira azért nem amatőr, az eredményeit nem lehet elvenni, de mikor ért el utoljára úgy igazán nagy sikereket?
10 éve a pool-al?
Európa ligával, meg olasz kupákkal hagyjatok, internél bukta, napoli most, hogy eljött onnan már szárnyal.

Egyszerűen azt érzem és leginkább a pályán mutatott játék, a játékosok gesztusai árulkodóak, hogy nincs meg a szükséges kémia az edző és a játékosok között, innentől meg hiába "jók" az elképzelései, egyszerűen nem fog működni a dolog.
Azért van idézőjelben a jók, mert én mondjuk jó pár játékos szerepkörével nem értek egyet, na nem mintha ez jelentene valamit...
De azt a vak is látja, hogy Bale ott középen fabatkát sem ér, nincsenek meg hozzá az adottságai, hogy ott kiemelkedőt alkosson, de azért erőltessük csak.
Ugyanez igaz Iscóra is, aki szintén nem a jobb szélre való, érdekes módon a válogatottban a középpálya bal oldalán pazarul tud játszani, de mi erőltessük őt is kinn a jobb szélen.
Tegnap egyébként a cseréi is parádésak voltak.

Szóval szerintem ezt az idő nem fogja megoldani, viszont még időben vagyunk, hogy változtassunk.
Vagy dobjuk kukába ezt a szezont? :( Én inkább lépnék még most...

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 22., vasárnap 18:18

Marky írta:a legszomorúbb az egészben nem a vereség, nem is a -3 pont... hanem az, hogy a szurkolókat veszti el idén a csapat. egyre több ismerősöm mondja azt, hogy megnézi a meccset, de semmi varázslat nincs, csak a megszokásból megy a tévében. tegnap már nálam is ez volt. unott pofával néztem, nem is vártam még csak x-et se, egyedül a végén lettem hevesebb, hogy még egy becsületgólt se tudtunk lőni.
ki a felelős ezért? közvetve perez, de közvetlenül benitez. kimondom: szar edző, húzzon innen.
Régebben ilyet el sem tudtam volna képzelni. Örjöngtem volna a TV előtt meg földhözvágom a távirányítót vagy magamat... de ez hogy ilyen semmilyen belsőérzéssel csak elkapcsoljam és inkább neki álljak megsütni a vacsorát. Háát :roll: :/
ZIDANE

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. november 22., vasárnap 18:14

a legszomorúbb az egészben nem a vereség, nem is a -3 pont... hanem az, hogy a szurkolókat veszti el idén a csapat. egyre több ismerősöm mondja azt, hogy megnézi a meccset, de semmi varázslat nincs, csak a megszokásból megy a tévében. tegnap már nálam is ez volt. unott pofával néztem, nem is vártam még csak x-et se, egyedül a végén lettem hevesebb, hogy még egy becsületgólt se tudtunk lőni.
ki a felelős ezért? közvetve perez, de közvetlenül benitez. kimondom: szar edző, húzzon innen.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. november 22., vasárnap 17:20

Még mindig Benitez az edző?

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 22., vasárnap 15:51

Én nem látom hogy itt bekövetkezne az a radikális változás amin változást eszközölne és jó irányban indulnánk el. Persze lehet mondani, hogy egy igazi szurkoló kitart mindig... Persze még én idegeskedjem - úgy hogy semmit nem tudok változtatni rajta -, mikor a vezetőség, meg a játékosok többsége belesz_rik az egészbe a millió eurós fizetést meg felveszik... Majd ha megdöglenek a mezért, majd ha látom hogy mindenki erőn felül teljesít, akkor végignézem a Sevilla, meg tegnapi meccshez hasonló vergődést. De addig inkább köszi kihagyom és a sok teendő közül választok mást. Kiírthatatlanul szeretem ezt a csapatot,klubot, de b_sszák meg hogy több millió emberre hoznak szégyent azzal, ahogy lelketlenül alázza őket a rivális csapat... plusz már a legvakabb szurkoló is látja hogy gáz van.

Remélem tegnapi zsebkendőrázás - olvastam hogy volt - kicsit elgondolkoztatja a kényelmes seggeket, a vezetőséget, és fejükhöz kapnak, hogy ezt a klubot nem ők, nem a játékosok tették naggyá, hanem mi, szurkolók...
Ennél szebben nem lehet megfogalmazni. A Bl meg a bajnoki címekből nem tudom, hogy mennyivel gyűjtöttünk többet, de ha így folytatjuk, akkor 5, max 10 éven belül meglesz nekik a 10. A bajnokságban sem kell 10 évnél több szerintem.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 22., vasárnap 15:44

Sokkal több bajnoki cím, BL győzelem az ő oldalukon a közelmúltban.
és sajnos én már kezdek ebbe beletörődni...
Hát idén se nagyon lesz aki megállítsa őket, még BL-ben sem, max pep mesterrel döntőznek vagy elődöntőznek aki úgyis eltaktikázza magát. :lol:
Az angolok évek óta nem tudnak beleszólni, a psg meg gyenge mint a harmat.
Simán lehet, hogy 10-15 év múlva már utolérnek BL címek tekintetében is és még lehet sokat mondtam.
Bajnokságok tekintetében -9-ben vannak, az is ledolgozható 15-20 év alatt, főleg ha ilyen szépen asszisztálunk hozzá mi is mint az utóbbi időben.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. november 22., vasárnap 15:25

az elmúlt 10 évben ez már a 3. alkalom volt, hogy saját pályánkon aláz szét a Barca.
és a durva hogy nekünk talán 1 sima győzelmünk volt csak ellenük idegenben.
Sokkal több bajnoki cím, BL győzelem az ő oldalukon a közelmúltban.
és sajnos én már kezdek ebbe beletörődni...

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 22., vasárnap 15:17

Leírom az én véleményem, aztán akit érdekel elolvassa. :D

Az, hogy ki a felelős a tegnapi zakóért.... azt igazából nehéz megmondani, és valószínűleg nem egy ember (nem csak Perez és nem is csak Benítez). Szerintem baromi összetett ez.

Őszintén megmondom, tegnapi meccset nem is néztem, és azért nem, mert teljesen ezt vártam amit kaptunk. Tökéletesen megvoltak erre az előjelek már. 4-0ra nem lehet pechből kikapni.

Itt már sokkal jobban leírták páran az évek alatt hogy mi a baj leginkább: az állandóság hiánya, az hogy Perez valószínűleg beleszól az igazolásokba így a keretbe/kezdő11be is...nem szakmailag építkezünk leginkább stb.

Hibás itt igazából nagyon sok ember, kb mindenki: elnök, vezetőség, edző és a játékosok nagy része, akik nem képesek megdögleni a címerért. Média is nagyon befolyásos sajnos madridban és túl nagy kényszert helyez sokakra. Kb mindenkire. Töketlenek a szurkolók... egyszerűen káosz ahogy innen látszik.

Ez az év úgy kuka ahogy van. Itt nem lesz padlóról felállás - bárcsak rám cáfolnának - mert sem a keret sem az edző nem alkalmas erre, sem a helyzet ami jelenleg uralkodik.

Sokat elmond Ancelotti kirúgása is, sokan megjövendölték ezt a helyzetet is.

Hogy mi lenne a legjobb megoldás? Már én is arra hajazok, hogy Perez,Benítez, CR, Bale-nek mind távozni kéne és végre egy normális vezetőséggel, normális mentalitással elkezdeni építkezni. Sokat nem kéne. Már első évben leeshet egy kupa, mert a keret alapvetően jó, csak valahogy valahol valami útközben elveszik és az lesz ami tegnap volt. De nem csak tegnap volt ez meg, a jelek ahogy talán Kerlon is írta már régebben sejtették, hogy itt nem kóser teljesen minden, csak valahogy mindig egy-egy játékos - általában Navas - kihúzta a sz_rból a csapatot, mikor nagyon kellett.

Hiába lesz néha jó meccsünk, de Benítez tegnap megbukott. Ez tény. Nem látom benne azt hogy felrázza ezt a csapatot. Hiába az a 6 pont, amit lazán le lehetne dolgozni. De nem úgy kaptunk ki hogy pechesek voltunk, és nem először. Hanem érződik, hogy valami baj van.... Chelsea párhuzama nem a legjobb, lehet a Hoffenheimé sem... de valami változást kell eszközölni, legkésőbb nyáron (erre van csak reális esély szerintem), mert itt évtizedes probléma nincs megoldva évek óta, csak foltozgatva, csak állmegoldások, felületkezelés, tünetkezelés de a betegség még ott lappang és mindig elő fog ez jönni, míg meg nem oldják.

Az a baj, hogy itt pörög a fórum, egymásnak esünk sokszor, pedig külföldi szurkolókon múlik a legkevesebb.
Megmondom őszintén, talán ez volt az első EL Clasicó amit kihagytam az elmúlt 10 évben kb mióta rendesen van közvetítés. Ez nem is véletlen. Apámnak meccs előtt mondtam már "sima zakó" Erre még ő b_szott le - teljesen független az öreg, talán a játék miatt Barca meccset szereti nézni, megértem - hogy nem lehet tudni ezt előre. Persze ő nem látja azt amit mi, hogy komoly gondok vannak.

Én nem látom hogy itt bekövetkezne az a radikális változás amin változást eszközölne és jó irányban indulnánk el. Persze lehet mondani, hogy egy igazi szurkoló kitart mindig... Persze még én idegeskedjem - úgy hogy semmit nem tudok változtatni rajta -, mikor a vezetőség, meg a játékosok többsége belesz_rik az egészbe a millió eurós fizetést meg felveszik... Majd ha megdöglenek a mezért, majd ha látom hogy mindenki erőn felül teljesít, akkor végignézem a Sevilla, meg tegnapi meccshez hasonló vergődést. De addig inkább köszi kihagyom és a sok teendő közül választok mást. Kiírthatatlanul szeretem ezt a csapatot,klubot, de b_sszák meg hogy több millió emberre hoznak szégyent azzal, ahogy lelketlenül alázza őket a rivális csapat... plusz már a legvakabb szurkoló is látja hogy gáz van.

Remélem tegnapi zsebkendőrázás - olvastam hogy volt - kicsit elgondolkoztatja a kényelmes seggeket, a vezetőséget, és fejükhöz kapnak, hogy ezt a klubot nem ők, nem a játékosok tették naggyá, hanem mi, szurkolók...

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. november 22., vasárnap 4:49

A szurkolóknak meg még jobban... A tegnapi meg úgyszintén... :/ Nem könnyű ezeken túllépni. Mourinhonak mostanában sok minden fáj... :mrgreen: Csak már nem itt...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 22., vasárnap 4:22

Mou is kapott akkora pofont a Barcatol hogy meg most is faj neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 22., vasárnap 4:09

LE a romaban bukott meg. o is csak egy bab egy fadarab. nem tud ujat mutatni csak amit a lamasia evek ota belejuk ver. romaban nem tudta megcsinalni mert mas alapokon mukodott a foci. a lamasian meg megy ez az egy es ezt tudja LE es guardiola is. semmi tobbet. ha vam egy edzo aki taktikailag felette all lasd jose akkor mar nyaloka van. az agyonszidott joseval ugy fociztuk le oket a noucampban hogy a vegen alba golja is csak egy adomany volt. ott volt koncepcio a jatekban. az mas kerdes hogy makacs es semmibol sem enged de volt jateka a csapatnak. ancselotti szinten eltalata mit lehet ezzel a kerettel. remelem hogy zidane nem felejtett.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2015. november 22., vasárnap 2:51

ó ha lenne edzőnk... :|
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.