Sorozatok, TV műsorok
-
Hungarokatalán
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Re: Sorozatok, TV műsorok
Breaking: Fargo 3. évad berendelve.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Adom, jelenlegi legjobb valóban. Nem is ertem, miert nezik kevesen, necces lesz a harmadik evad berendelese.Hungarokatalán írta:Eddig valóban zseniális, de biztos, h nem a sorozatgyártás jelenlegi csúcsa, mivel az a Leftovers.ziro4vr írta:Fargo 2x6
A sorozatgyártás jelenlegi csúcsa.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kevesebben vagyziro4vr írta:Damon Lindelof megnyalhatja a herémet, elég volt belőle egy életre úgyhogy le vagy szavazva.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Hungarokatalán
Akkor higgy a szemednek, és kezd el nézni.ziro4vr írta: Bocs de nem hiszek neked.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocs de nem hiszek neked.Hungarokatalán írta:Szerintem meg adjál neki egy esélyt, mert ez komolyabb, mint a Lost, és mint a Fargoziro4vr írta:Damon Lindelof megnyalhatja a herémet, elég volt belőle egy életre úgyhogy le vagy szavazva.
Nem illik.
-
Hungarokatalán
Szerintem meg adjál neki egy esélyt, mert ez komolyabb, mint a Lost, és mint a Fargoziro4vr írta:Damon Lindelof megnyalhatja a herémet, elég volt belőle egy életre úgyhogy le vagy szavazva.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
Damon Lindelof megnyalhatja a herémet, elég volt belőle egy életre úgyhogy le vagy szavazva.
Nem illik.
-
Hungarokatalán
Eddig valóban zseniális, de biztos, h nem a sorozatgyártás jelenlegi csúcsa, mivel az a Leftovers.ziro4vr írta:Fargo 2x6
A sorozatgyártás jelenlegi csúcsa.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- P. Krisz
The Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Glenn él bicsíz . Ez mondjuk nem nagy meglepetés . A véghezvitel módja is korrekt volt számomra . Kb. fél métert mászott a kukáig is biztonságban is volt . Az Ő halálának nem most jött el az ideje . A rész végének ismeretében kicsit vicces hogy pont most kezdték el kiképezni a lakókat a járkáló irtásra . Spencer volt a heti hullajelölt idióta , nekem nem hiányozna ha elpatkolna . Ron nagyon pikkel valamiért Carl-ra , lehet , sőt biztos hogy Enid miatt , de hogy emiatt lelője , merész húzás lenne . Fal le - járkálók be , jöhet az össznépi darálás .
Jövő héten midseason finale . Előzetes alapján fasza lesz .
10/7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Glenn él bicsíz . Ez mondjuk nem nagy meglepetés . A véghezvitel módja is korrekt volt számomra . Kb. fél métert mászott a kukáig is biztonságban is volt . Az Ő halálának nem most jött el az ideje . A rész végének ismeretében kicsit vicces hogy pont most kezdték el kiképezni a lakókat a járkáló irtásra . Spencer volt a heti hullajelölt idióta , nekem nem hiányozna ha elpatkolna . Ron nagyon pikkel valamiért Carl-ra , lehet , sőt biztos hogy Enid miatt , de hogy emiatt lelője , merész húzás lenne . Fal le - járkálók be , jöhet az össznépi darálás .
Jövő héten midseason finale . Előzetes alapján fasza lesz .
10/7
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Pussy Crusher engem kiégetett mára, zseniális.
feloldottalak egy pillanatra, de azért ne bízd el magad!
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
South Park
Amúgy tényleg hatalmas, ezek a PC-s fazonok készek, imádom őket..
Azok a szövegek amiket eltolnak.
Meg eddig a részig az votl a kedvencem, hogy folyton szerencsétlen kis csajjal ordibált a diri, kb 3 rész után tűnt fel, de egyre keményebb volt vele, zseniális, hogy ilyen kis poénokat is beletesznek, ezért jó, hogy összekötik már a részeket. Meg hát a szokásos elborult hülyeségek is megmaradtak, amikor az éhező kisgyerekbábu kezéből kellett kivenni az aprót pl.. 
Bár most jövök rá, hogy felesleges írnom, tiltólista miatt úgyse látod..
:Đ
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudsz róla, hogy egy reklám vagy???Pipita írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szeretitek a fórumot? Szerintetek lehetne jobb, szebb, boldogabb itt az élet? Nem vágytok ti is egy jó kis élet/autó/bármi biztosításra?
![]()
![]()
zseniális!
Amúgy tényleg hatalmas, ezek a PC-s fazonok készek, imádom őket..
Bár most jövök rá, hogy felesleges írnom, tiltólista miatt úgyse látod..
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kösz, régebben találtam róla youtube videót, aztán elfelejtettem, hogy mi a neve.hamesz írta:The man in the high castle remek sorozat. Ajánlom mindenkinek. Mi lett volna, ha a németek nyerik a második világháborút.Ilyen netflix féle, mert kirakták az összes részt az első évadból egyszerre.
- Pipita
Ilyen avával nyomod és még csodálkozol?
Amúgy szorri, átsiklottam.
Na de a lényeg...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szeretitek a fórumot? Szerintetek lehetne jobb, szebb, boldogabb itt az élet? Nem vágytok ti is egy jó kis élet/autó/bármi biztosításra?
zseniális!
Amúgy szorri, átsiklottam.
Na de a lényeg...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szeretitek a fórumot? Szerintetek lehetne jobb, szebb, boldogabb itt az élet? Nem vágytok ti is egy jó kis élet/autó/bármi biztosításra?
- h3x0r
Azt gondoltam, hogy palesz barcas leven a tiltolistadra kerult, de en is?Pipita írta:South Parkról senki semmit?
Ez az utóbbi két rész engem taccsra vágott, hihetetlen zseniális, 19 év után is meg tudnak újulni. Az egész évad zseniális.![]()
PC bro![]()
![]()
palesz77 írta:Az biztos, szerintem baromi jó eddig az évad. Most meg aztán végképp bejön, ez a befejezés..h3x0r írta:Utobbi idoben keves szo esett rola, de azert a South Park-ot szepen felporgettek.![]()
Várom a folytatást!
- Pipita
South Parkról senki semmit?
Ez az utóbbi két rész engem taccsra vágott, hihetetlen zseniális, 19 év után is meg tudnak újulni. Az egész évad zseniális.
PC bro
Ez az utóbbi két rész engem taccsra vágott, hihetetlen zseniális, 19 év után is meg tudnak újulni. Az egész évad zseniális.
PC bro
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
The man in the high castle remek sorozat. Ajánlom mindenkinek. Mi lett volna, ha a németek nyerik a második világháborút.
Ilyen netflix féle, mert kirakták az összes részt az első évadból egyszerre.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fargo 2x5, 2x6:
Hihetetlen, hogy mennyire magára tudja iránytani a figyelmet és végig fenn tartani a feszültséget. Ez a 40- 45 perc úgy elrepül, hogy amikor vége csak néz az ember, hogy ilyen hamar? A két részt egymás után nyomtam le, és mintha 30 perc lett volna csak... nagyon jó, élvezetes és gabalyodnak a szálak is.
Hihetetlen, hogy mennyire magára tudja iránytani a figyelmet és végig fenn tartani a feszültséget. Ez a 40- 45 perc úgy elrepül, hogy amikor vége csak néz az ember, hogy ilyen hamar? A két részt egymás után nyomtam le, és mintha 30 perc lett volna csak... nagyon jó, élvezetes és gabalyodnak a szálak is.
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!...fiore írta:Szerintem is hatalmas a Fargo, tele tipikus elemekkel.
s02e06Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Max sejteni lehet, hogy mikor mit cselekednek az elborult emberek. Gondolok itt arra, hogy megkegyelmeznek-e, vagy szétlövik-e valaki pofáját. Pl. a seriff és Dodd/indián jelenet, Karl és Bear, vagy előbbről Charlie és a henteslány esete. Még ha van valami elképzelésem, hogy mi fog történni, akkor is szétszed a feszültség közben.
Általában a Fargoról
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én ezt nagyon szégyellem, nem is nagyon olvastam utána az évadnak, csak néztem, de most jöttem rá, hogy Lou az Lou.Tehát, hogy ő Molly apja még az első évadból.
Zseniális.
Nem illik.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Szerintem is hatalmas a Fargo, tele tipikus elemekkel.
s02e06Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Max sejteni lehet, hogy mikor mit cselekednek az elborult emberek. Gondolok itt arra, hogy megkegyelmeznek-e, vagy szétlövik-e valaki pofáját. Pl. a seriff és Dodd/indián jelenet, Karl és Bear, vagy előbbről Charlie és a henteslány esete. Még ha van valami elképzelésem, hogy mi fog történni, akkor is szétszed a feszültség közben.
Általában a Fargoról
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én ezt nagyon szégyellem, nem is nagyon olvastam utána az évadnak, csak néztem, de most jöttem rá, hogy Lou az Lou.
Tehát, hogy ő Molly apja még az első évadból.
Általában a Fargoról
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én ezt nagyon szégyellem, nem is nagyon olvastam utána az évadnak, csak néztem, de most jöttem rá, hogy Lou az Lou.
.
- h3x0r
En is par perce fejeztem be.gólvonal írta:Fargo S02E05
Isteni...imádom. Egyetlen baj veleSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!, hogy túl sok idő megy el a hentesre, rátérhetnének már a bandaháborúra is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azert a resz elejen szep kis meszarlas volt.