Bekerítettük őket

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 23., hétfő 11:27
Bekerítettük őket
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 23., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. november 22., vasárnap 20:39
Sajnos tényleg jobbak ebben az ellenfelek mostanában. Egyébként nagyobb győzelmeinket mindig akkor arattuk, ha szétfutottuk az ellenfelet. (2014 cdr döntő barca ellen, 2014 bayern elleni meccsek, tavalyi 3-1es real-barca) a közelmúltra visszatekintve.ToniKroos írta:Ja amúgy most jutott eszembe. Ott kapcsoltam ki a tv-t, mikor látom, h Suarez még 4-0nál is sprintben letámad, míg a másik oldalon azt kellett néznem végig, hogy 2 kocogott a labdás felé, 2 meg nézte. Én ezt egyszerűen nem értem meg, h nálunk miért szégyen sprintelni 15 métert a labdásig.
Ja a másik, meg kíváncsi lennék, a futó mennyiségre. Sztem idén (de sztem Mourinho óta) még nem volt olyan csapat akit ebben lenyomtunk volna.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. november 22., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 22., vasárnap 19:35
Látom sokat nem változtal, bár nem lepődik meg.hamesz írta:Kb pont addig akart valamit a csapat is. Utána meg egyre rosszabb lett az egész hogy erőlteti az edző, ami már év eleje óta nem megy. De szerintem ebbe volt némi edző buktatás is, mert olyan nincs, hogy a barca simán passzolgat 3 játékosunk meg odaáll és csak nézi.Realista24 írta:Cr? 8 percig focizott.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 22., vasárnap 19:24
Szerintem meg feleslegesen szítod a tüzet ezzel, hogy Perezhez méltó húzás lenne ez...palesz77 írta:Látod, ez a vége ha türelmetlenül írogatsz..miro írta:Jól van hülye teló,nekem nem dobta ki még azokat az üzeneteket...
hülye teló...hülye palesz..![]()
![]()
:Đ Még én se azt mondtam, hogy Pogba kéne nektek - bár én örülnék
-, csak azt, hogy az olyan Pérezes húzás lenne, ha a francia lenne a nagy dobása CR után.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 22., vasárnap 19:13
Látod, ez a vége ha türelmetlenül írogatsz..miro írta:Jól van hülye teló,nekem nem dobta ki még azokat az üzeneteket...
hülye teló...hülye palesz..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 22., vasárnap 19:10
A japán nem az a szint sztm.Bár nem nèzek sok dortmund meccset,de amit láttam azon sokat hibázott,manchesterben meg egyenesen flop volt.Habár ott meg nem a helyèn lett játszatva.Szerk: lehet nem járnánk rosszul ha kidobnánk a két 9x millást, és elhoznánk a Reus-Aubameyang-Kagawa triót Dortmundból, talan még egy Gündogan-nal kiegészítve... Na de majd fifában.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. november 22., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 22., vasárnap 18:33
Jól van hülye teló,nekem nem dobta ki még azokat az üzeneteket...mocsok írta:
De most ez mi?
Egyedul palesz (aki barcas) hozta fel, es egybol tobben is mondtak hogy nem kene. Szoval akkor mi is a baj velunk? Vagy kikkel is van a baj?
Bocsi, csak nem ertem.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 22., vasárnap 18:17
De most ez mi?miro írta:Ez a baj velunk..
Pofazunk hogy nem teszik szivuket lelkuket a palyara,de ki az elso nev? Pogba..![]()
Hagyjuk ezeket az eletmuveszeket,most megkene probalni futballistakat igazolni.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 22., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 22., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 22., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 22., vasárnap 16:02
Ohh ne, akkor inkább jöjjön vissza Khedira.palesz77 írta:En se azt mondom, hogy ra lenne szuksegetek - en Citybe tudom elkepzelni kb egyedul -, de nekem ugy adna magat a sztori. Csak Gallardo24 fele joslas ez, de ha Perez marad - ketlem hogy lemond -, es CR utan kicsit megujulna a csapat, akkor szerintem vele tudna a legnagyobb atigazoasi bombat robbantani.. Olyan kezenfekvo lenne nekem a dolog, nem esszeru, csak olyan Perezes..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 22., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 22., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 22., vasárnap 15:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 15:33
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem