Főleg Pogbát és Allegrit, tuti tippek ezek.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 19:24
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 23., hétfő 19:22
Idén már nem csak ennyit csinál amúgy, bár ellenetek megint nem hozta azt, amit eddig megszokhattunk 15/16-ban tőle. De egy dolgot kihagysz nála, hogy olyan szinten érzi ezt a rövid passzos játékot és a labdakihozatalokat, mint nagyon kevesen. Masch sokkal jobb romboló nála, mégis érződik amikor az argentin játszik, mert egyszerűen nem helyezkedik olyan jól ösztönből mint Busi, és nem tudja annyira gyorsan tenni-venni a labdát, ezáltal nem is tudjuk olyan jól kihozni a bogyót. Casemiro ugyanez a kategória. Csakúgy mint Maschnak, neki is kiváló hosszú indításai vannak - lehet jobbak is -, de a gyors, rövid passzos játékban és labdakihozatalokban már kevésbé jó, ott pl Kroos hasznosabb, mert fejben a játék előtt jár - csak ő meg nem vkp, tudom.kiserik írta:A Barcában Busquets mit is csinál? Megkapja/megszerzi a labdát és leadja a legközelebb álló, üresen levő játékosnak, majd üresbe mozog, hogy vész esetén vissza lehessen neki tenni a bogyót.
Szerintem mondjuk Isco elég jól beletanult, ha nem kellene CR és Marcelo miatt ennyit védekeznie, akkor baromi jó lenne ott szerintem a középpálya bal oldalán. Ini 2.0 kb, én ott látom az ő "jövőjét", más csapatban is akár.kiserik írta:Másik probléma, hogy James és Isco sem kkp (így alakul ki a 424, mert akarva akaratlanul ők bizony támadók), így a 433 nekik nem megfelelő
Ezekkel meg egyetértek, úgy talán közelebb is lennének a csapatrészek egymáshoz, ami szintén elég sokat dobna a játékotokon..kiserik írta:Megoldás lehetne a 442, amit Carlo alkalmazott Bale sérülése idején, Isco-Kroos-Modric-James, előttük a BBC-ből kettő, aktuális forma alapján, de én kipróbálnék inkább egy gyémántot (ezt tettem volna a Barca meccs második félidejében is egy Karim-Casemiro cserével):
--BBC-ből kettő
------James
Kroos------Modric
----Casemiro
Természetesen ez csak egy másik dimenzióban fordulhatna elő, és amíg ez nem változik (elnök hozzáállása, több érinthetetlen játékos, báb edző, stb), addig csak ilyen szegényes lesz a kupa termés.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 23., hétfő 19:22
MesQueUnClub írta:Az a gond, hogy egy Kloppnak vagy Löwnek, nem egy szezon kéne, hogy felépítsék a csapatot, és saját magukat a játékosok szemében, ahhoz, hogy identitást tudjanak adni a csapatnak, nagy mozgástér kéne, mind átigazolási szempontból, mind marketing szempontból (Cr/Bale) cserélhetővé tétele.
Beníteznek idén van az ami Carlonak tavaly nem volt, minőségi cserék. A sérülésekkel mind2en megküzdöttek. Csak míg Rafa ősszel, addig Carlo a bajnokság szempontjából sokkal fontosabb tavaszi szakaszban.
Perez szvsz fényévekkel jobb elnök mint volt Calderon volt, csak az a gond, hogy elkezd (jól) építkezni, és amikor látja, hogy kezdenek bejönni az igazolások, többet és többet akar a csillogásból a sztárokból.
De például egy Allegrit is eltudnék képzelni nálatok, persze ez megint többrétű dolog, mert a játékosoknak és Pereznek is asszisztálni kéne az elképzelései alá.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 23., hétfő 19:08
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 23., hétfő 19:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 18:42
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 23., hétfő 18:34
Egyetértek. Csak ehhez szakmai alapokon kellene kiválasztani a megfelelő jelölteket, és az olyanokat, mint Mourinho vagy Benitez kilométerekről elkerülni, mert nem kompatibilisek a csapattal. Mindig az adott sztáredzőt üldözzük, és közben figyelmen kívül van hagyva, hogy az adott edző miért volt sikeres az akkori csapatával.Szerintem egy gyengébb képességű edzővel is lehetünk sikeresek. Csak azokat az erényeket kellene megtalálni amik nekünk fontosak.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. november 23., hétfő 18:09
HozzászólásSzerző: sander » 2015. november 23., hétfő 17:55
Itt a legnagyobb baj az hogy olyan edző szerintem nincs aki 100%-ig szabad kezet kapna. Talán még Mou sem kapott.... Amugy szerintem a legnagyobb baj az hogy a keretben nincs egy olyan játékos sem aki képes lenne váratlant húzni..... DM elengedése nem volt egy jó ötlet... abban a szerepkörben jó volt. Nem lett volna ő soha akkora király de egy fogaskeréknek megfelelt ott. Meg persze így utólag visszatekintve Bale leigazolása. Akkora nulla lett itt hogy az valami hihetetlen. Ami itt nagyon fontos az az hogy a sajtót ki hogyan tudja kezelni, ezen akár az egész szezon is múlhat, naaa meg persze az hogy a játékosokkal meg kell találni a közös hangot. Szerintem akinek ez megy annak már félig nyert ügye van. Nem feltétlenül kell mindig a legjobb edző úgy ahogy nem mindig a legjobb játékos kell. Meg kellene találni az aranyközép utat. Szerintem egy gyengébb képességű edzővel is lehetünk sikeresek. Csak azokat az erényeket kellene megtalálni amik nekünk fontosak.Matt009 írta:Szabad kezet kapva lenne jó pár edző, akik csomagban többet tudnak adni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 23., hétfő 15:48
Èrtettem Kerlon,csak jol jott ez most kiA védelemben nem igazán van variálási lehetőség.
Carvajal-Pepe-Varane-Nacho/Danilo
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 23., hétfő 15:43
A védelemben nem igazán van variálási lehetőség.morientes írta:Annyira azèrt nem rosszak hogy hatan-heten is elverjuk oketKerlon írta:Örülnék a Sahtar ellen egy ilyennek:
Modric-Casemiro-Isco
James-Benzema/Ronaldo-Bale
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 23., hétfő 15:41
Annyira azèrt nem rosszak hogy hatan-heten is elverjuk oketKerlon írta:Örülnék a Sahtar ellen egy ilyennek:
Modric-Casemiro-Isco
James-Benzema/Ronaldo-Bale
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 23., hétfő 15:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 22., vasárnap 16:57
Az o kapcsán nekem az a legnagyobb kèrdès,hogy kuzdene meg egy klubcsapat padjával,mert már az idejèt sem tudom mikor dolgozott klubcsapatnál.Mondjuk Löw kapcsán még érdekes lenne, hogy kűzdene meg a komolyabb egokkal.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 22., vasárnap 16:49
Prandellit nem vennèm a deffenziv felfogásu edzok sorába,se a fioreval sem a válogatottal nem azt játszatta.Más kèrd3s hogy ekkora egokkal neki sem volt dolga,mèg a válogatottban sem,de azèrt szivesen megnèznèm.Prandelli, Conte és Cholo
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 22., vasárnap 16:42
Igaz, hogy csak válogatott munkájáról tudunk értekezni, de a kerete azért nem volt mindig ilyen acélos. A 2012-es EB előtti tornákon a keret alapján mindig lesajnálták a németeket, de Löw mindig minimum az elődöntőig vitte őket. Nála leginkább a futballfilozófiája és az tetszik, hogy a változó játékoskeret ellenére jöttek folyamatosan az eredmények. Ő sem hibátlan edző, és lehet nagy bukás lenne, de az általam a Real élére kívánt ideális edző képéhez ő áll a legközelebb.Löw esetében pedig szerintem torzító tényező, hogy csak a válogatott munkájáról tudunk beszélni, ahol meg amúgy is egy olyan állomány van, amely kapcsán az összes edző csak csettintene.
A Copán láttam 1-2 meccsét, nem volt rossz, de nem láttam eleget, hogy érdemben véleményt formálhassak róla. De amit láttam tőle, az ígéretes volt.Jorge Sampaoli
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 22., vasárnap 16:39
When that stat was posed to Sampaoli after the game, he responded with a brilliant quip comparing football to trying to bed a woman in a bar:
One night, I went to a bar, I was with a woman. We talked all night. We laughed, we flirted, I paid for several drinks of hers.
At around 5am, a guy came in, grabbed her by the arm and took her to the bathroom. He made love to her and she left with him. That doesn’t matter, because I had most of the possession on that night.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 16:05
A csomagot én is így gondoltam, majd beszélhetünk erről, érdekes téma. Mondjuk Conte és Prandelli nem értem hogy kerül ide, Löw esetében pedig szerintem torzító tényező, hogy csak a válogatott munkájáról tudunk beszélni, ahol meg amúgy is egy olyan állomány van, amely kapcsán az összes edző csak csettintene.Matt009 írta: Szabad kezet kapva lenne jó pár edző, akik csomagban többet tudnak adni. Egyszer majd, ha lesz időm, leírom pontosan, hogy ezt a "csomagot" én hogyan képzelem el. Röviden: alapjáték(stílus/identitás), taktikai felkészültség, pszichológia (játékosok kezelése, motiválása). Ezek közül Carlo az utóbbiban talán a legjobb (ő ezen edzők prototípusa), a többi kettőben közepes, vagy inkább gyenge. Van jó pár edző, akik mindhárom tulajdonságból közepesnél jobbat érnének el. Klopp és Löw a legbalanszoltabbak ilyen szempontból, ők lennének az első választásom, de Conte, Prandelli, Capello, Cholo és Mourinho akik mindhárom téren minimum közepesek. Most hirtelen ennyi név jut eszembe, de biztos vagyok benne, ha jobban szétnéznék az edzők között, találnék ilyeneket. De van még egy név, akit szentségtörés ide leírni, mert a sok jó eredménye (és nem utolsó sorban általa játszatott stílus) ellenére ugyanannyira szokás itt lenézni a fórumon, amennyire én teszem azt Carloval, pedig nem érdemli meg. Ő Pep Guardiola. A "stílusedzők" prototípusa, csak sajnos taktikailag fájdalmasan gyenge. Viszont úgy gondolom, hogy tudna olyan alapjátékot adni a csapatnak, amiért érdemes lenne leülni a TV elé, és az alapjátéknak köszönhető stabilitás miatt a bajnokság megnyerésére jobb esélyeink lennének, mint Carloval vagy Benitezzel.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 22., vasárnap 16:01
A kérdésemre nem adtál választ, csak előráncigálsz valamit, amit előttem Puding azonnal meg is cáfolt. CA is megverte egyébként a matracot az első évében a kupában oda-vissza, nem Mourinhotól datálódik az. De 8 olyan meccset nehéz kimagyarázni jobb kerettel, jobb feltételekkel. A rangadók bukását szintén lehetetlen.Kerlon írta:Hagyjuk, felesleges veled vitatkozni. Carlo nyakába varsz 8 Atletico meccset, ami Mourinho alatt kezdődött, aki épp úgy nem talált ellenszert rá, aki kupát bukott velük szemben. Én elismerem, hogy nem volt tökéletes, de te lófaszt nem tudsz vele kapcsolatban elismerni. Persze Löw isten, aki lebőgött egy olyan olasz válogatott ellen az EB-n, akik nagy szarban voltak. Gondolom az nem Löw hibája volt. Annyira elfogult vagy dolgokkal kapcsolatban...
A jelenlegi helyzetben nem sokat. Talán nincs is.ziro4vr írta:Nézd Matt, ha egy csomagként tekintesz arra, amit Carlo nyújt(ott) a jelen körülmények között futó Real Madridot tekintve, hány olyan edzőt tudsz felmutatni, akinek a komplett "csomagja" többet adna ennek a Madridnak?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem