Ezt másképp látjuk eléggé.mind szakmailag megnyert 2 év alatt. Mert összerakott egy olyan csapatot, aminek nem volt ellenfele bő 7-8 hónapig.
Csapat, aminek nem volt ellenfele? A spanyol szuperkupában kikaptunk a matractól, majd a bajnokságban is a 3. fordulóban megvertek minket. Zsinórban 8 meccsen nem tudtunk nyerni az Atma ellen. Mindezt szignifikánsabb jobb kerettel? Szakmailag megnyert téged? Mivel? A szervezetlenséggel?
Válaszolj kérlek miért nem akartad itt látni, mielőtt edző lett? Azokból a hiányosságokból mennyit küzdött le a Real padján?Carlonak, akit én épp annyira nem akartam itt látni, mint Benítezt
Carlo esetében sokakat elvakít, hogy megnyerte a Reallal a BL-t. Az már másodlagos, hogy a bajnokságban nem tudott rangadót nyerni az egy szem tavalyi Barca elleni meccs kivételével, és a nehéz pályákról szintén nem sokszor hoztuk el a 3 pontot. Taktikailag minden közepesnél jobb csapat tönkrevert minket (itt is alig akad 1-2 kivétel). Én csak azt látom, hogy José lelépése óta a csapat lejtmenetben van szervezettség és motiváció tekintetében. Talán a BL győzelem is még a Mourinho-effekt utóhatása volt, kiegészítve Carlo egészséges támadószemléletével, semmint Carlo igazi erénye. Mielőtt még leugattok, megjegyzem, hogy ugyanez a közvélekedés Schusterről, Capelloról és a 2008-as bajnoki címről...
VDB esetében is ugyanez volt, éveken keresztül őt sírta vissza az egész madridista közönség, aztán a válogatottnál sokan ráébredtek, hogy mégsem olyan jó az öreg. Mi volt a nagy érdeme? BL győzelem...