Nem biztos, csak mintha...

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 22., vasárnap 14:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 22., vasárnap 14:29
Elolvastad az utána következő részt? Kétlem, hogy Bale-hez valaki ragaszkodna magától.realistahuni írta:Lehet, de mi az az elég nagy?Szerintem Ancelottival komoly MORÁLIS javulásunk lenne, ami elég nagyot lendíthetne a csapaton.
Komoly eredmények te is tudod, hogy nem jönnének, főleg hogy Carlo is szerelmes a BBC-be és agybafőbe nyomatná őket még törött lábbal is.
Aztán meg jövő nyáron őt is lehetne fikázni mint most Benitezt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 22., vasárnap 14:26
Lehet, de mi az az elég nagy?Szerintem Ancelottival komoly MORÁLIS javulásunk lenne, ami elég nagyot lendíthetne a csapaton.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 22., vasárnap 13:53
Szerintem Ancelottival komoly MORÁLIS javulásunk lenne, ami elég nagyot lendíthetne a csapaton. Viszont Perez büszkeségből sem fogja visszahívni, illetve Ancelotti is csak úgy jönne vissza szerintem, ha szabad kezet kapna, amit nem fog megkapni, tudjuk miért.realistahuni írta:Komolyan, lassan azt szeretném, hogy jövő héten nevezzék ki Ancelottit és bőgjünk le vele is. (megint)Itt nagyobb változások kellenek, mint hogy csak őt lecseréljük.
Amúgy is kuka a szezon, a barca meg nagy valószinüséggel triplázás előtt áll megint.
De a sok megmondójani és automata benitez mocskoló legalább észrevenné magát. Vagy nem.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 22., vasárnap 13:26
Jah, a Barcat is temették/tük ilyenkor, aztan nezzuk meg mit produkaltak tavasszal.mocsok írta:Sajnos nem hiszem hogy ancelotti visszajonne.
Szoval maradt zidane.
De benitez tuti marad nyarig, ki fog tartani mellette perez ameddig csak lehet.
Es ki tudja, lehet osszekapja magat a csapat es jon a triplazas.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 22., vasárnap 13:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 22., vasárnap 13:18
Komolyan, lassan azt szeretném, hogy jövő héten nevezzék ki Ancelottit és bőgjünk le vele is. (megint)Itt nagyobb változások kellenek, mint hogy csak őt lecseréljük.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 22., vasárnap 13:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 22., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 13:06
Benne van Benitez ez egyértelmű, de mindent rá fogni egyszerű szőnyeg alá söprés lenne. Itt nagyobb változások kellenek, mint hogy csak őt lecseréljük.hamesz írta:Lehet.Nem érzed botrányosan egydimenziosnak a világképed? CR a jó, Benitez a rossz. Mint amikor C64esen akarna fifazni az ember.Viszont az egész csapat szar idén nem elég hogy semmi játékunk nincs de nem is akarunk futni. Nem akar az egész csapat semmit se csinálni lélektelen az egész. És ebben szerintem Benitez is benne van, hogy egyáltalán nincs tekintélye és nem szeretik őt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 22., vasárnap 13:05
Mondjuk nekem Modricék helyében az élettől is elmenne a kedvem. Nem normális, hogy megszrzik, felpasszolják és már hozzák is vissza rájuk, mert CR-t meg Bale-t is kb az nem szereli aki nem akarja. Így nem lehet bírni, nem lehet játszani. Kis csapatok ellen még elmegy, de egyetlen nagy csapat ellen sem tudtunk elől megtartani a labdát. Ilyenkor jönnek az értelmetlen ívelések be az 5ösre...hamesz írta: de nem is akarunk futni.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 22., vasárnap 13:02
Lehet.Nem érzed botrányosan egydimenziosnak a világképed? CR a jó, Benitez a rossz. Mint amikor C64esen akarna fifazni az ember.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 22., vasárnap 12:57
Nem érzed botrányosan egydimenziosnak a világképed? CR a jó, Benitez a rossz. Mint amikor C64esen akarna fifazni az ember.hamesz írta:Kb pont addig akart valamit a csapat is. Utána meg egyre rosszabb lett az egész hogy erőlteti az edző, ami már év eleje óta nem megy. De szerintem ebbe volt némi edző buktatás is, mert olyan nincs, hogy a barca simán passzolgat 3 játékosunk meg odaáll és csak nézi.Realista24 írta:Cr? 8 percig focizott.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 22., vasárnap 12:50
Kb pont addig akart valamit a csapat is. Utána meg egyre rosszabb lett az egész hogy erőlteti az edző, ami már év eleje óta nem megy. De szerintem ebbe volt némi edző buktatás is, mert olyan nincs, hogy a barca simán passzolgat 3 játékosunk meg odaáll és csak nézi.Realista24 írta:Cr? 8 percig focizott.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 22., vasárnap 11:01
Ilyen olcsón megúsztad?70euro ezèrt???Gyerekek.....
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 22., vasárnap 10:59
Nem vennè már komolyan senki...már most sem igazán.Még mindig változtathat Benitez . Kíváncsi vagyok fog-e .
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. november 22., vasárnap 10:42
Tegnap taktikailag lettünk megalázva igazán. Lehet itt a játékosokat szidni, meg hogy nem futnak stb... Egy az , hogy futottak. Az már más kérdés , hogy nem volt elég mozgás. Ami nem az ő hibájuk. Ha nem tudják , hogy hova mozogjanak , akkor abból nem lesz semmi. Mondjuk szerintem tudják, és az nem a vissza meg az üresbe mozgás. Év eleje óta nyomatjuk a beadásos f+st... Ezért állnak ott négyen és várják h valaki ívelje már be ...Jester írta:
No offence, de azt a meccset a Barca is durván eltaktikázta...
-Enrique valami Isteni sugallattól vezérelve azt gondolta, hogy a lomha 2 méteres Mathieu majd jól el lesz balhátvédként.
-A csúcsformában játszó Rakitic helyett betette a rutinos, ambár lomha és körülményes Xavit
-Suarez hosszú eltiltás után ekkor játszott először
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 22., vasárnap 10:35
Részben mi is a tegnapit.Jester írta:No offence, de azt a meccset a Barca is durván eltaktikázta...
HozzászólásSzerző: Jester » 2015. november 22., vasárnap 10:30
No offence, de azt a meccset a Barca is durván eltaktikázta...Nézzük meg tavaly ilyenkor mi volt velük ?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. november 22., vasárnap 10:29
És 1 év alatt 180 fokos fordulatot vettünk...nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=mENAhh1EgDs
Inkább az számomra a durva, hogy ez mindössze egy éve volt.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem