Isco - 22
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
Pont erről írok majdnem mindig... Minden egyes játékosnak vissza esne a teljesítménye, ha tudná, hogy bármit tesz, nagy név is, úgyis a padon kezdi a meccset.... áááá, hagyjuk inkább az egészet, mert csak feleslegesen felmegy a vérnyomásom.... Hamarabb lesz innen elküldve gy Isco mint Bale és akkor nincs már tovább miről beszélni... Mert tegyük fel jövőre elmegy CR, a helyére jön valaki 100 milláért, úgyanúgy betonkezdő és akkor fogja magát Isco és azt mondja, hogy szép volt, többet nem jövök.... Teljesen más topic, de Peréz takarodj!!!!!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Máshogy látjuk, ennyi.Nem igazán értek egyet. Egyrészt a gyerek balhátvédtől csatárig már minden poszton ki lett próbálva és sehol nem tudott konstans teljesítményt nyújtani. Másrészt meg sajnos nagyon kevés felálláshoz és taktikához kompatibilis. Akkora tehetsége meg nincs, hogy egy Real Madrid rá szabja a stílusát.

És nem azt akarom, hogy rá szabja a stílusát, a madridnak nem miatta kéne azt a stílust játszania, hanem annak kéne lennie az alapnak. Amiben éppenséggel Isco pont beleillene.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem igazán értek egyet. Egyrészt a gyerek balhátvédtől csatárig már minden poszton ki lett próbálva és sehol nem tudott konstans teljesítményt nyújtani. Másrészt meg sajnos nagyon kevés felálláshoz és taktikához kompatibilis. Akkora tehetsége meg nincs, hogy egy Real Madrid rá szabja a stílusát.én meg csak a támadóink közül tudok kettőt, akit sokkal szívesebben látnék a madridon kívül...Isco pont azt a focit testísíti meg, amit én látni szeretnék a középpályásainktól, illetve pont abba a stílusba illene, amit látni szeretnék. Jó lenne má, ha nem kontracsapatnak lennénk felépítve, hanem legyen nálunk a labda, az ellenfél ne merjen kijönni a 16osról, meg ha akarna se nagyon tudna. És a beásott ellenfél ellen olyan kell, mint Isco meg James. Az egyik a legkisebb helyen is tud alkotni labdával, a másik akárhonnét eltalálja a kaput.
Kettő és fél éve van itt lassan, komoly sérülése nem volt, játékpercei voltak de mégis egyhelyben toporog még mindig.
A megújuláshoz(már ha lesz ilyen) az ő távozása is szükséges, persze még mindig Bale és Cé az elsőszámú prioritás.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Amíg a BBC konstans kezdő, addig teljesen jogos az érzése szvsz. Ahogy pálesz is említette, ilyen qualifitással rendelkező kpsokat bűn nem 4-4-2ben játszatni.Marca: Isco úgy érzi, hogy soha nem lesz fix tagja a kezdőnek, ezért távozni akar.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintetek ha távozik hova fog menni?Marca: Isco úgy érzi, hogy soha nem lesz fix tagja a kezdőnek, ezért távozni akar.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem volt sportszerű a rúgás, de így legalább volt miért fetrengenie a Barcás játékosnak, nem kellett nagyon megjátszania.
Annyira kéne az utólagos eltiltás szimulálásért, mint egy falat kenyér...
Annyira kéne az utólagos eltiltás szimulálásért, mint egy falat kenyér...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ez az amit én se értek, ezzel a középpályás állománnyal ami nektek van, vétek nem ilyen játékot játszani. Persze ahhoz a támadó harmadba is olyan emberek kellenének nyilván, szóval részben érthető, nyáron lehet ez ellen tenni majd valamit, ha esetleg CR és/vagy Bale távozik. De az utóbbi években csak tavaly ősszel volt ahhoz hasonló a játékotok amit írtál, Isco parádézott is rendesen akkoriban. Most is valami hasonlót kéne inkább játszanotok szerintem, jobban feküdne a csapatnak, mint a mostani rendszer - Kroos és Isco játéka is fényéveket javulna szerintem.CS0ki írta:én meg csak a támadóink közül tudok kettőt, akit sokkal szívesebben látnék a madridon kívül...Isco pont azt a focit testísíti meg, amit én látni szeretnék a középpályásainktól, illetve pont abba a stílusba illene, amit látni szeretnék. Jó lenne má, ha nem kontracsapatnak lennénk felépítve, hanem legyen nálunk a labda, az ellenfél ne merjen kijönni a 16osról, meg ha akarna se nagyon tudna. És a beásott ellenfél ellen olyan kell, mint Isco meg James. Az egyik a legkisebb helyen is tud alkotni labdával, a másik akárhonnét eltalálja a kaput.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én nagyon kedvelem a kis spanyolt, ez a 4-2-3-1-es felállás, kb tönkre vágja az egész kp-t. Tavaly szerintem fényévekkel jobb volt. Mert volt egy posztja, ahol már jól érezte magát. De ez a felállás, legalább annyira elrontja Kroos/Modric renoméját is. Kivéve James-ét, neki mind1 a felállás, ő hihetetlen gyorsan asszimilálódott hozzá, és nem felejtett el bombázni.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Varane nem volt témában

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
wZoLee7 írta:Nagyobb hiba lenne Iscot eltékozolni, mint Benitez kinevezése
Mondjuk ez is így erős.
Tehetséges a faszi, de amióta megvettük kb egy helyben topog.
Még mindig nem vetkőzte le magáról picit sem, hogy rengetegszer hozza meg a rossz döntést és tekeredik rá a labdára feleslegesen sokszor.
DE! szerintem is az egyik legnagyobb tehetség a csapatból, de perpill én 2x jobban sajnálnám, ha Varanet adnánk el.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyobb hiba lenne Iscot eltékozolni, mint Benitez kinevezése
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem akarsz indulni az elnökválasztásokon??CS0ki írta:
én meg csak a támadóink közül tudok kettőt, akit sokkal szívesebben látnék a madridon kívül...Isco pont azt a focit testísíti meg, amit én látni szeretnék a középpályásainktól, illetve pont abba a stílusba illene, amit látni szeretnék. Jó lenne má, ha nem kontracsapatnak lennénk felépítve, hanem legyen nálunk a labda, az ellenfél ne merjen kijönni a 16osról, meg ha akarna se nagyon tudna. És a beásott ellenfél ellen olyan kell, mint Isco meg James. Az egyik a legkisebb helyen is tud alkotni labdával, a másik akárhonnét eltalálja a kaput.

Én is pont ezt szeretném látni.

Hát én nagyon nem bírom az erőszakot meg a kemény odarúgásokat, de ez nem volt olyan nagy szám, utánarúgott, de nem izomból, nem kitámasztó lábra, nem volt ebben különösebb veszély, akármelyik keményebb becsúszásban több sérülésveszély van. Megkapta érte a jogos piros lapját, de csodálkoznék, ha egy meccsnél többet kapna. Kár volt érte, de nem véletlen, hogy nem támadtak neki a barcások sem, máskor egyből mennek keménykedni.Nem csőr volt az, lábfejjel rúgott oda. Sérülés sehogy nem lehetett volna belőle. Nem volt annyira csúnya, durva, "most szarrá rúglak te k*cs*g" belépő. Nem védem, mert nem kellett volna oda rúgnia, csak na.... Nem volt annyira vészes minht aminek tűnt, meg mint amennyire szenvedett Neymar. Szerintem.
én meg csak a támadóink közül tudok kettőt, akit sokkal szívesebben látnék a madridon kívül...Isco pont azt a focit testísíti meg, amit én látni szeretnék a középpályásainktól, illetve pont abba a stílusba illene, amit látni szeretnék. Jó lenne má, ha nem kontracsapatnak lennénk felépítve, hanem legyen nálunk a labda, az ellenfél ne merjen kijönni a 16osról, meg ha akarna se nagyon tudna. És a beásott ellenfél ellen olyan kell, mint Isco meg James. Az egyik a legkisebb helyen is tud alkotni labdával, a másik akárhonnét eltalálja a kaput.Remélem elpostázzuk valahová ezt a gyereket legalább 40-50 gurigáért, kevés és lassú a modern focihoz.
- Pad'em
Egy szó: Benitez. Isco azóta szar mióta jobb oldalon erőltetik. Ott egyszerűen nem egy neki, ennyi a titok. Nyilván most már a morál is szar, és valószínű az önbizalma is megcsappant ettől a szenvedéstől amit idén produkálunk, plusz az egész taktika meg felállás egy szakajtónyi trágya. Ha ismét baloldalról indulhatna, biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy csillogna mint tavaly. Nem is értem, már az első meccsen a Gijon ellen látszott, hogy nem jó a jobbon, nem mozog annyit, nem kéri úgy a labdát, nem tudja úgy megjátszani, árnyéka ott önmagának. És mindig ott játszatja. Hihetetlen amatőrség Beniteztől, ha ezt nem látja.palesz77 írta:Ezzel javarészt egyetértek, nincs semmi baj az adottságaival, tudná kompenzálni a tehetségével a hiányosságait, mint ahogy a legtöbb nagy, de valami mostanság nem klappol nála. Nem csak a csapat miatt szerintem, fejben sincs rendben most. Lehet egy környezetváltás tenne jót neki, vagy akár egy edző és teljes koncepció csere, nem tudom. De az biztos, hogy ha ezen az úton halad tovább, akkor "csak" olyan tehetségként lesz számon tartva, aki nem futotta be azt a karriert, amire predesztinálva volt képességek alapján.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Dehogynem, sőt! Ez a szép a fociba. Csak arra reagáltam, hogy Ő nem hergelt senkit. Csak Ő nem a színészkedéssel (bár volt neki is 1-2 alakítása) hanem ezzel az indokolatlan túlszínezéssel. Igen, a gólpassznál tökéletesen oldotta meg, azt nem lehetett máshogy. De volt vagy 3-4 olyan sarkazása ami inkább csak hergelés volt.palesz77 írta:Most tök komolyan kérdezem, hogy ezt se lehet?
palesz77 írta:Csőrrel odarúgott a térdére, ahol a legcsúnyább sérüléseket lehet szerezni. Azért ez minden volt, csak pályára való nem, bőven lehetett volna belőle komolyabb sérülés is - térdszalag pl, ami fél év..
Nem csőr volt az, lábfejjel rúgott oda. Sérülés sehogy nem lehetett volna belőle. Nem volt annyira csúnya, durva, "most szarrá rúglak te k*cs*g" belépő. Nem védem, mert nem kellett volna oda rúgnia, csak na.... Nem volt annyira vészes minht aminek tűnt, meg mint amennyire szenvedett Neymar. Szerintem.
Kb ennyi. Ancelottinál elindult egy úton. A helyes úton szerintem. Csak ahogy írtam, addig neki nem lesz tökéletes a csapat, amíg a 2 sztár itt van. Meg az sem tesz jót neki, hogy ha mindenki egészésges, akkor kap max fél órákat. Meg alapból mindig Ő az első csere, játszon bármilyen jól, a többiek meg bármilyen rosszul...palesz77 írta: vagy akár egy edző és teljes koncepció csere, nem tudom.
Savanyú a f*szt. De közel nem volt annyira beteg, meg durva belépő, mint amit Ramos csinált Messivel annó az 5-0-nál pl...miro írta:Hagyjuk ezt,savanyú a szőlő...
Az undorító nekem nem itt kezdődik. Az undorító az az volt amit Ramos csinált Messivel, meg Pepe kézre taposása. Hogy csapaton belül hozzak fel példát és ne tűnjek elfogultnak....miro írta:Undorító volt,mi lenne itt ha Őt rúgta volna meg valamelyik?

Írtam ilyet? Mert szerintem nem... Csak azt írtam, hogy nem volt annyira komoly, mint ahogy elő van adva, meg mint amennyire szenvedett Neymar. De Isco-tól sem kellett volna, ez tény.miro írta:Ne hogy már az legyen a hibás aki ellen elkövették,legyen ez Neymar vagy akárki.
Mondjuk az is sokatmondó volt, hogy kik is a kiskedvencek. Nem hiszem el, hogy van olyan ember a világon, aki ne látta volna, hogy CR és Bale sokkal gyengébb volt. De bennük van a gól.... Csak folyamatosan is bennük marad, az a baj...Valaki meg felhomályosíthatna, hogy a teljesen impotens támadószekcióból miért az egyetlen kis pislákoló reményt nyújtó James helyére jött? Azt hittem, hogy az arcomat lekaparom.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Nekem itt alapvetően nem a szabálytalanság ténye a fájó, hanem az, ami kiváltotta. Egyértelmüen a tehetetlen düh látszott a szituációban, ami számomra még megalázóbbá tette a meccset, hiszen mint egy beismerése volt, hogy más eszközzel képtelenek vagyunk úgymond "visszavágni". Mondhatni bohócot csináltak a csapatból, amit csak kaszával sikerült lereagálni.
Konkrétan szégyeltem magam, mert nekem ez felért egy vallomással.
Valaki meg felhomályosíthatna, hogy a teljesen impotens támadószekcióból miért az egyetlen kis pislákoló reményt nyújtó James helyére jött? Azt hittem, hogy az arcomat lekaparom.
Konkrétan szégyeltem magam, mert nekem ez felért egy vallomással.

Valaki meg felhomályosíthatna, hogy a teljesen impotens támadószekcióból miért az egyetlen kis pislákoló reményt nyújtó James helyére jött? Azt hittem, hogy az arcomat lekaparom.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Szimplán térden rúgta lábfejjel,

Hagyjuk ezt,savanyú a szőlő...
Undorító volt,mi lenne itt ha Őt rúgta volna meg valamelyik?
Meg a mi selfie-nk minden meccsen megcsinálja ezt 10x.
Ne hogy már az legyen a hibás aki ellen elkövették,legyen ez Neymar vagy akárki.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- ___Samy___
Édes Istenem, Neymar milyen műsort csinál a rúgás után....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem az adottságaival van a baj, hanem hogy sokat kell úgy variálni, hogy ki tudjon teljesedni, azt játszhassa amit szeret. Mert gólt nem lő, a kapu előtt sem dönt jól, és kell köré egy tökéletes gépezet, hogy megérje szabadon alkotni hagyni. És eddig pár igen szép flikkflakkon kívül nem igazán szolgált rá erre.
Nem illik.
-
Isco vs Barcelona
Tényleg nagyon kár azért a rúgásért, ha végig pályán marad, legalább a Madrid drukkereknek okozhatott volna pár szép pillanatot még az alatt a 15 perc alatt - bár így is okozott végülis -, egészen jól szállt be a meccsbe, szinte elvenni sem lehetett tőle a lasztit - 2:00-nál ahogy megtartotta..
Tényleg nagyon kár azért a rúgásért, ha végig pályán marad, legalább a Madrid drukkereknek okozhatott volna pár szép pillanatot még az alatt a 15 perc alatt - bár így is okozott végülis -, egészen jól szállt be a meccsbe, szinte elvenni sem lehetett tőle a lasztit - 2:00-nál ahogy megtartotta..

Most tök komolyan kérdezem, hogy ezt se lehet? Gólpasszánál nem tudom amúgy pl hogy oldhatta volna meg jobban, mint így, csomószor indokolt volt a sarok, egyszer cifrázta túl érzésem szerint, de én kezdek aggódni a fociért, hogy manapság ez már közfelháborodást kelt..M1Ö írta:Nem hát, csak mindent sarokkal oldott meg... A Bernabeuban, 0-4-nél... Nem csoda, hogy elkattant valaki.

Csőrrel odarúgott a térdére, ahol a legcsúnyább sérüléseket lehet szerezni. Azért ez minden volt, csak pályára való nem, bőven lehetett volna belőle komolyabb sérülés is - térdszalag pl, ami fél év..M1Ö írta:Egyébként nem volt annyira csúnya, mint ahogy elő van adva, meg mint ahogy szenvedett. Nem rá csúszott, nem bele taposott, nem talppal lépett oda. Szimplán térden rúgta lábfejjel, erre Neymar annyira szenvedett volna, mintha szétlőtték volna a térdkalácsát....
Ezzel javarészt egyetértek, nincs semmi baj az adottságaival, tudná kompenzálni a tehetségével a hiányosságait, mint ahogy a legtöbb nagy, de valami mostanság nem klappol nála. Nem csak a csapat miatt szerintem, fejben sincs rendben most. Lehet egy környezetváltás tenne jót neki, vagy akár egy edző és teljes koncepció csere, nem tudom. De az biztos, hogy ha ezen az úton halad tovább, akkor "csak" olyan tehetségként lesz számon tartva, aki nem futotta be azt a karriert, amire predesztinálva volt képességek alapján.M1Ö írta:Ez a mai modern foci duma annyira menő lett. Iniesta, Kroos, James, Benzema akár Schweinsteiger, de Gündogan sem az a villámléptű, még Verratti sem gyorsabb robbanékonyabb nála.
Nem lenne vele az égvilágon semmi baj, ha a 2 100 millás helyett lenne a csapatban 2 védekezni tudó/akaró és kreatív "szélső".