Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. november 22., vasárnap 10:42

Jester írta:
No offence, de azt a meccset a Barca is durván eltaktikázta...
-Enrique valami Isteni sugallattól vezérelve azt gondolta, hogy a lomha 2 méteres Mathieu majd jól el lesz balhátvédként.
-A csúcsformában játszó Rakitic helyett betette a rutinos, ambár lomha és körülményes Xavit
-Suarez hosszú eltiltás után ekkor játszott először
Tegnap taktikailag lettünk megalázva igazán. Lehet itt a játékosokat szidni, meg hogy nem futnak stb... Egy az , hogy futottak. Az már más kérdés , hogy nem volt elég mozgás. Ami nem az ő hibájuk. Ha nem tudják , hogy hova mozogjanak , akkor abból nem lesz semmi. Mondjuk szerintem tudják, és az nem a vissza meg az üresbe mozgás. Év eleje óta nyomatjuk a beadásos f+st... Ezért állnak ott négyen és várják h valaki ívelje már be ...
Nálam Benitez hibája majdnem 100%-ban a meccs. Rossz felállás , rossz taktika, játékosok értelmetlen helyen való játszatása. Jól mutatja ezt, hogy Varane élete legrosszabb meccsét hozta le. Állandóan elpasszolta, mert össze-vissza állt mindenki. Kroos-Modric páros egész évben formán kívül... Ez kinek a hibája ? Nem Beniteznek kéne megtalálni a megfelelő pozíciót ? Egy embeer játszik jobban , mint tavaly és az Bale... Ettől függetlenül, még mindig egy rakás... Még mindig változtathat Benitez . Kíváncsi vagyok fog-e .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 22., vasárnap 10:35

Jester írta:No offence, de azt a meccset a Barca is durván eltaktikázta...
Részben mi is a tegnapit.
Aztán ott egy kevésbé szétesett Barcának verhettünk volna 7-t kb. Taktika ide vagy oda.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2015. november 22., vasárnap 10:30

Nézzük meg tavaly ilyenkor mi volt velük ?
No offence, de azt a meccset a Barca is durván eltaktikázta...
-Enrique valami Isteni sugallattól vezérelve azt gondolta, hogy a lomha 2 méteres Mathieu majd jól el lesz balhátvédként.
-A csúcsformában játszó Rakitic helyett betette a rutinos, ambár lomha és körülményes Xavit
-Suarez hosszú eltiltás után ekkor játszott először

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. november 22., vasárnap 10:29

nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=mENAhh1EgDs
Inkább az számomra a durva, hogy ez mindössze egy éve volt.
És 1 év alatt 180 fokos fordulatot vettünk...

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 22., vasárnap 10:28

nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=mENAhh1EgDs
Röhejes...

Ez a mai már igazi kirakat csapat lett.
Az egyik recskázik az ügynökével,a másik selfiezik,a harmadik bíróságra jár mindennap.
Szarnak rá hogy mi van a pályán,undorító ami ennél a csapatnál folyik.
Fölviszik a nevüket a pályára,Perez erre fölizgul a páholyban,és meccs végén mindenki megy a kis sztár világába vissza.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 22., vasárnap 10:22

https://www.youtube.com/watch?v=mENAhh1EgDs

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. november 22., vasárnap 10:13

Aki szerint Benitez a kisebb ludas az eredményben az nézze vissza a meccset. A csapatrészek között akkora távolság volt, hogy esélytelen volt bárkit is elérni a 4 támadó közül labdával. Egyértelmű lett volna a helyzet már az első 15 perc után. 3 középpályás kell, még hozzá Kovaciccal. Félidőig Jamest visszavontam volna középre, azután meg Bale helyett jöhetett volna Kovacic. Benitez mehet Isten hírével, mert ennyire ötlettelen játékot én még nem láttam. A cserék meg külön viccek voltak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 22., vasárnap 10:10

Visszaálltunk a saját térfelünkre,úgy hogy a BBC elöl állt.
Komolyan gondolta ezt Benitez?
1 embernek visszakellet volna jönnie,de nem kamuból,hanem tényleg melózni,zárni a sávokat,szűkíteni a területet.
Ehelyett,3 kpsunk rohangált.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 22., vasárnap 9:42

Azt nem tudom mennyire figyeltetek, de Benitez meg csak ki sem hasznalta az osszes cseret...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 22., vasárnap 9:16

dzsi91 írta:Igen oké ,hogy szarok voltunk, de ha nincs bravo a vége még meleg is lehetett volna
Remélem a zöld vigyorgó smile azt jelenti, hogy ezt nem gondoltad komolyan. :)
Ha végig 100on pörög a Barca, akkor ez 7-8--0 os lehetett volna... Na jó, lehet 7-2 :( :lol:
hamesz írta:Egyébként CR elég komolyan vette ezt a meccset.
Komolyan, ja... Csak olyan volt mintha az első 3mas egy fal lenne... Lőtték fel a labdákat és szépen jött vissza minden. Így nem lehet játszani, pláne egy Barca ellen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dr.madridista2

HozzászólásSzerző: dr.madridista2 » 2015. november 22., vasárnap 7:52

sziasztok.
tegnap a merkozes utan lefekudtem,ma reggel az elso dolgom az volt,hogy megkeressem benitez menesztesevel/levaltasaval kapcsolatos hireket...de valahogyan nem talalom.valaki tudna segiteni egy linkkel? :D
amugy ez merkozes ertekelhetetlen, beniteztol kezdve(aki nagyon keves ehhez a csapathoz) ronaldoig mindenki nagyon benne volt.
erdemes osszehasonlitani messi jatekoat, aki hossza serules utan kapott nehany percet,es nyomban bizonyitani akart, cr7 ''produkciojaval'' akirobol egesz mecsen csak annyit lattam hogy mutrakat vag,reklamal es hisztizik.
mai napig nem ertem danilo leigazolasaval mit akartak elerni,de egy nulla a gyerek.
es sajnos varane is elete leggyengebb mecset hozta le

ps:tovabbra is varom rafa lekoszono levelet:)

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. november 22., vasárnap 4:43

Az tény,hogy Bravo nagyon jól védett...A helyzetek kihasználàsa pedig finoman szólva is szinte tökéletes volt náluk...Nálunk meg ugyebár nulla...A védelmünk is kifogott egy pocsék napot(nem először)Sajnos senki nem nyújtotta azt,amit tud...Neymar kis túlzással meg már most jobb,mint Messi... Nem maga a vereség ténye,ami fájdalmas,hanem a különbség és persze a mutatott játék.Hazai pályán,teltházas lelátó előtt... :'(
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. november 22., vasárnap 3:51

hamesz írta: Jah a csúcsforma meg Navasról átragadt Bravora. Hihetetlen volt. :ozil:

Igen oké ,hogy szarok voltunk, de ha nincs bravo a vége még meleg is lehetett volna :mrgreen: Azt a cr fejest nem tudom hogy szedte ki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 22., vasárnap 3:40

Cr? 8 percig focizott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 22., vasárnap 2:12

Egyébként CR elég komolyan vette ezt a meccset. Legalábbis az első percekben nagyon látszott. A legtöbb párharcát megnyerte. Bal oldalt is volt olyan, hogy bevitte több ember közé és épp hogy tudtak szögletre menteni. Aztán jobb oldalt is megindult egyszer 1vs1-be már elkönyveltem, hogy nem lesz belőle semmi mert nagyon rég nem vert meg senkit 1vs1-be de simán átment a barca védőn. Aztán a kedve neki is alább hagyott, hogy a csapat teljesen lélektelenül játszott meg hogy szinte csak most is védekeztünk és nem érdekelte tovább a meccs. Simán hagytuk, hogy passzolgasson a barca a félpályán csak nézték a játékosaink. Ebből azért elég jól látszik, hogy Benitez személye és az ötlettelen focija azért kihat a játékosainkra is. Itt egy nagytakarítást kell csinálni. Benitez és Perez mehet nyugodtan Balel karöltve. Ha meg egy normális edzővel normális csapattal a háta mögött is hozza továbbra is CR a fos játékát akkor tőle is el lehet köszönni. Sokkal több van csapatban. Nekem a Modric, Kroos, James, Isco tengely nagyon tetszik. Meg a csapattal sem lenne gond, de Benitez nem tud belőlük kihozni semmit nincs meg hozzá a tekintélye és a tudása sem. A cseréi is mik voltak? Azt még lenyelem, hogy bizonyos emberek Perez miatt vannak a kezdőben. De hogy lecseréli Marcelot meg Jamest is aki kb az egyik legveszélyesebb emberünk volt. A cseréi tökéletesen elárulják, hogy azt sem tudja mit csinál. Meg azt mondja vissza kell térni arra az útra amin eddig voltunk? Most ez mi? Megmondja Navasnak, hogy újra csúcsformában védjen és majd valahogy csak bekotorunk egyet. Nem vártam győzelmet a meccs előtt. Sőt azt kaptam amire számítottam, de azért mégis fáj, hogy a kedvenc csapatom szenvedését kellett néznem. Azért én meg nem tudok haragudni a csapatra, hogy szinte csak sétálgattak nem akartak semmit csinálni. Messinek talán még szaladni sem kellett annyira akarták őt szerelni. :lol: Ez mindent elmond, hogy mennyire unják már a játékosok is Perezt és Benitezt. És ha ez kell egy új és remélhetőleg jobb korszakhoz akkor csinálják.

Jah a csúcsforma meg Navasról átragadt Bravora. Hihetetlen volt. :ozil:

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. november 22., vasárnap 0:09

hunmadridista írta:
Szerintem ilyenekről ne is álmodj...itt olyan mély gödörben van a csapat, amiből nehéz lesz kikászálódni...itt valami nagyon nincs rendben...komoly változások kellenének, csak sajnos nem lesz belőle semmi...majd Perez megint kezdi az ámokfutását...

Mondjuk engem már kezd hidegen hagyni ez a csapat...semmi szerethető nincs a játékunkban...engem már nem szórakoztat ez az egész...lett volna lehetőség nagyot dobni BL győzelem után...de szerencsére itt van nekünk Perez apó :salute:
A barcáról is ezt mondták. Ráadásul Enrique se egy edző zseni. Na mindegy. Én sem látok rá sok esélyt, hazudnék ha azt mondanám. Viszont nem vagyunk olyan messze a barcától, mint azt a mai meccs mutatja.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. november 21., szombat 23:54

Miért van, hogy mióta Real drukker vagyok szinte mindig a dákó rossz oldalán állunk? :lol: :lol:
Egy nagy győzelemre emlékszem, 2008-ból a 4-1, meg 2005-ből a 4-2, de azon kívül... éppen hogy kiszenvedett győzelmek, vagy százezer helyzetből 2-3 gól. Ők meg? Volt itt azóta 3-0, 0-3, 2-6, 5-0, 3-4, 0-4... komolyan nem hiszem el.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. november 21., szombat 23:39

oroszisti írta: Amúgy egy valami tartja bennem az erőt, pont a barca. Nézzük meg tavaly ilyenkor mi volt velük ? Nagyobb vereséget vertünk rájuk, mint most ők ránk... Luis Enriquet fúrták .. Messi eligazol.. Enriquet kirúgják.. Aztán végül tripláztak. Nem volt ember aki azt mondta hogy Luis maradjon. Messit adta volna el a fél szurkolótábor. Na majd meglátjuk .
Szerintem ilyenekről ne is álmodj...itt olyan mély gödörben van a csapat, amiből nehéz lesz kikászálódni...itt valami nagyon nincs rendben...komoly változások kellenének, csak sajnos nem lesz belőle semmi...majd Perez megint kezdi az ámokfutását...

Mondjuk engem már kezd hidegen hagyni ez a csapat...semmi szerethető nincs a játékunkban...engem már nem szórakoztat ez az egész...lett volna lehetőség nagyot dobni BL győzelem után...de szerencsére itt van nekünk Perez apó :salute:

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. november 21., szombat 23:28

Erdekes ez a Modric nyilatkozat...
Igazából én őt akartam kiemelni, meg Varanet, hogy magukhoz képest ők voltak a legrosszabbak. Modric egy labdát nem kért .Varane folyamatban adta el a labdákat és rosszabbnál rosszabb megoldásokat választott.
Lehet Modric megunta ezt a sz*rt, mrá bocsánat, ami a csapatnál folyik ? Kíváncsi lennék mi megy az öltözőben...
A hibákba , meg értékelésekbe nem mennék bele, míg hagyom had érlelődjön :) Abba azért rossz belegondolni , hogy tavaly ilyenkor a barca azt se tudta hol vannak . Így szétcseszni a világ legjobb középpályáját..

Amúgy egy valami tartja bennem az erőt, pont a barca. Nézzük meg tavaly ilyenkor mi volt velük ? Nagyobb vereséget vertünk rájuk, mint most ők ránk... Luis Enriquet fúrták .. Messi eligazol.. Enriquet kirúgják.. Aztán végül tripláztak. Nem volt ember aki azt mondta hogy Luis maradjon. Messit adta volna el a fél szurkolótábor. Na majd meglátjuk .

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. november 21., szombat 23:20

Ahogy nézem megint kezdődik minden előröl...edzőkeringő lesz itt újra..évről évre új csapat...2002-ben már egyszer megtörtént...idén újrakezdődik...és megint végig kell nézni egy korszakos Barcát :lol:

Vissza: