oroszisti írta:F.C.B. írta:
Én nem akarom Messire kenni ,de tény hogy miatta nem játszhatott a posztján , nyilván azért ,mert jobb ott Messi . De én is biztos vagyok benne , hogy szép emlékei maradtak , még ha nem is teljesedhetett ki.

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 8., hétfő 21:46
oroszisti írta:F.C.B. írta:
Én nem akarom Messire kenni ,de tény hogy miatta nem játszhatott a posztján , nyilván azért ,mert jobb ott Messi . De én is biztos vagyok benne , hogy szép emlékei maradtak , még ha nem is teljesedhetett ki.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 8., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. július 8., hétfő 21:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 8., hétfő 21:24
Csak annyi a kulonbseg, hogy mig Higuain es Benzema a sajat posztjukon jatszhattak, addig Villa-bol, aki egy verbeli csatar, bal szelsot csinaltak.F.C.B. írta:Engem csak az a Messikicsinálja szöveg fáraszt egy kicsit. Cr-t pont annyira tolják a csapatba mint Messit. Ennyi erővel Higu és Benzema is ki lett csinálva!!??
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 21:24
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 8., hétfő 21:21
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 8., hétfő 21:15
Én nem akarom Messire kenni ,de tény hogy miatta nem játszhatott a posztján , nyilván azért ,mert jobb ott Messi . De én is biztos vagyok benne , hogy szép emlékei maradtak , még ha nem is teljesedhetett ki.F.C.B. írta:
Valenciában ő volt az első számú gólfelelőse a Barcában egy volt a többi közül de így is piszkált 20-25 gólt. Ha nyugdíjas korában megkérdezik biztos azt mondja "örökké hálás leszek hogy a Barcába igazoltam" Nem vitatéma hogy a katalán klubban nem vitte hátán a csapatot de nem is azért vitték oda. Engem csak az a Messikicsinálja szöveg fáraszt egy kicsit.
Cr-t pont annyira tolják a csapatba mint Messit. Ennyi erővel Higu és Benzema is ki lett csinálva!!??
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 8., hétfő 21:06
Valenciában ő volt az első számú gólfelelőse a Barcában egy volt a többi közül de így is piszkált 20-25 gólt. Ha nyugdíjas korában megkérdezik biztos azt mondja "örökké hálás leszek hogy a Barcába igazoltam" Nem vitatéma hogy a katalán klubban nem vitte hátán a csapatot de nem is azért vitték oda. Engem csak az a Messikicsinálja szöveg fáraszt egy kicsit.oroszisti írta:F.C.B. írta:
szerintem meg nem a posztján játszott. Első évében sem azt mutatta , mint a Valenciában
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 8., hétfő 20:46
szerintem meg nem a posztján játszott. Első évében sem azt mutatta , mint a ValenciábanF.C.B. írta:El Unico írta:Ui: szegény Villát is elfogyasztotta Messi![]()
![]()
Persze ez a csúnya Messi mindenről ő tehet (meg a Gyurcsány Fletó) Villa első éve sikeres volt mindent megnyert amiről a legtöbb labdarúgó csak álmodik.A sikerekből kivette a részét!!!! Sérülése után (de lehet az is Messi intézte neki
) nem tudott meghatározó ember lenni mert béna fasz volt és tíz helyzetből rúgott egy gólt.
Ezért sokat ült a padon és kb. ennyi! (szerintem)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 20:36
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 8., hétfő 20:32
El Unico írta:Ui: szegény Villát is elfogyasztotta Messi
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 20:07
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 8., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 8., hétfő 19:47
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. július 8., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 8., hétfő 19:41
Hát ezen besírtamSok sikert Villának. Én drukkolok neki, attól függetlenül, hogy a Barca után újabb rendkívül szimpatikus csapatba igazolt...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 19:04
szerintem semmi, és akkor képzeld el, hogy én a trollfootballról értesültem erről.Buitre írta:erről egyébként én semmit nem hallottam pletykaszinten. volt ilyen?
a bojan biznisz egy kis kamatú hitel volt.Bojan üggyel amúgy mi a helyzet?
Nso szerint 13 milláért visszavette a barca...ez sem egy egetverő üzlet akkor.
nem hiszem ,hogy egy majdani 32-33-34 éves játékosért (még akkor is, ha nagy szezont fut) olyan ajánlat jönne be az atmának, aminek a felét hozzáadva ehhez a 2.1-5.1 millió euróig, meghaladnánk a 10 millert.Abban bízik Rosellbácsi hogy lesz egy jó szezonja (amire azért van esély) és jövőre bejelentkezik érte pl. a Mahacskala !
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. július 8., hétfő 18:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 8., hétfő 18:39
A barca hivatalos oldala szerint ebben az evben 2.1-et, jovore 2-t, utana pedig meg 1 milliot kaphat a klub. E mellett Villa jatekjoganak fele a katalanoknal maradt.F.C.B. írta:Egyébkét az újságok is össze vissza írják a vételárat. Olvastam már egy ilyen verziót is:
"Az Atlético Madrid 5.1 millió euróért veszi meg Villát, aki ha a 2013–2014-es szezon után marad a fővárosiaknál, további 2.1 millió euró üti a katalánok markát, újabb egy idény után kétmillió euró, három madridi szezon után pedig további egymillió eurót kap a Barcelona. Ráadásul a Barcelona megkapja Villa átigazolási díjának a felét, ha az Atlético továbbadja."![]()
![]()
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 8., hétfő 18:35
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem