Ja, nincs átmenet, 5en fent álldogálnak, nulla mozgással. Ebben a legnagyobb partner a világ legjobbja (palesz77 írta:Itt van a fő probléma nálatok szerintem, csoda ha Kroos és Modric kevésbé hatékonyak idén? Nyilván ez egy kiragadott képkocka, de már volt erről szó régebben is, rengeteg terület van a középpályások és a támadók között, akik ráadásul elég statikusak is.. Pérez szerintem is nagyobb részben hibás a kialakult helyzetért, de ezen mondjuk nem neki kéne változtatnia, ehhez képest Benítez nem tett semmit ez ellen év eleje óta. És amíg ez így is marad, addig a legerősebb csapatrészeteket nem fogjátok tudni maximálisan kihasználni, ami nem kis luxus, és akár címekbe is kerülhet..
Egyre jobban azt érzem, hogy itt 2 ember miatt nincs foci. Annyira látszik, hogy CR-nek és Bale-nek kell megfelelnie a csapatnak... és ugye semmi előnye nincs már a dolognak, sőt hátrányai vannak. Védekezésben ezek ketten szinte nullák, nem elég agresszívek, amit a maradék 8 mezőny játékos nem fog elbírni.
Kicsit utólagos okoskodás, de az elmúlt évekből ezt kellett volna megtartani a jövőre tekintve:
Di Maria-Kroos-Modric-Isco
-------------James
-----------Benzema
Nem szerettem Di Mariat, kifejezetten sok baromsága volt, de legalább tudott focizni és hajtani. Jelenleg pár embertől ez is csoda lenne a keretből, szóval nem gondoltam volna, hogy visszasírom az argentint.