így van.Mike írta:ramos is csak hátrány. Mint ahogy a legtöbb ilyen meccsen

Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
But he is a good boy...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ramos is csak hátrány. Mint ahogy a legtöbb ilyen meccsen
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
marcelo, james
na az egyik bemehetett volna

na az egyik bemehetett volna

- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
még Marcelo is hülye...
és nekik is van egy Navasuk
és nekik is van egy Navasuk
Varane az első két szezonjában nem adott el annyi labdát, mint ezen a meccsen...Nem tudom mi van.
-
Mondjuk sem az árához és valószínűleg sem a leigazolásához nem volt köze. De mondjuk itt "nálunk" efajta eljárások nékül nem is lenne az igazi az életérzés.35 millió...![]()
![]()
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Realista mennyi pénzt adhatott "ezért"? 

Az is árulkodó, hogy már vagy 10 meccse Casemiroval játszottunk a kezdőben, majd ahogy felépült a gálakezdő, egyből pad, szét is hullott a KP...Én is adom Mike szavait. Csak az a gond, hogy az edzőnek nincs hatalma odabaszni. CR + Bale ha lépni tud, alapkezdők.
Merci Zizou!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
na az már viszont benitez hibája hogy ezt a világtalan balfasz danilot nem hozta le.
35 millió...
35 millió...

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Steve írta:Mike írta:hagyjuk már... inkább a csapatot kéne kicserélni. Ezeknek semmi sem jó. Ha valami nem tetszik már sírnak és változtatni akarnak. Benitezzel jöttek azért az eredmények, a legfontosabb az ez. Erre durcáskodik mindenki. Hát így nem lehet dolgozni. Kislányok. A barcánál is voltak problémák az edzővel, csak ott értelmesebb és profibb játékosok vannak. Nem edzőt kell buktatni hanem beállni a sorba, és a játékra koncentrálni. Jött is a triplázás.
gyökerek
én ezt osztom.
szerintem a játokosoknál kell oda csapni.
Ha Benítezzel nem megy mehet ő is, de x játékost ki kell tenni innen. Sok a köcsög és kevés a biztonság. Sok az egoista akik közül párat pénzzé kell tenni.
Itt a gond nem a Modric, Navas féle mentalitású emberekkel van..
Én is adom Mike szavait. Csak az a gond, hogy az edzőnek nincs hatalma odabaszni. CR + Bale ha lépni tud, alapkezdők.
- András93
Ja, csak támadáshoz labda sem ártana.Mike írta:valahogy nehéz elképzelni h benitez azt mondta nekik h fiúk, álljunk vissza, védekezzünk, azok után h telepakolta a csapatot támadókkal.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
valahogy nehéz elképzelni h benitez azt mondta nekik h fiúk, álljunk vissza, védekezzünk, azok után h telepakolta a csapatot támadókkal.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mike írta:hagyjuk már... inkább a csapatot kéne kicserélni. Ezeknek semmi sem jó. Ha valami nem tetszik már sírnak és változtatni akarnak. Benitezzel jöttek azért az eredmények, a legfontosabb az ez. Erre durcáskodik mindenki. Hát így nem lehet dolgozni. Kislányok. A barcánál is voltak problémák az edzővel, csak ott értelmesebb és profibb játékosok vannak. Nem edzőt kell buktatni hanem beállni a sorba, és a játékra koncentrálni. Jött is a triplázás.
gyökerek
én ezt osztom.
szerintem a játokosoknál kell oda csapni.
Ha Benítezzel nem megy mehet ő is, de x játékost ki kell tenni innen. Sok a köcsög és kevés a biztonság. Sok az egoista akik közül párat pénzzé kell tenni.
Itt a gond nem a Modric, Navas féle mentalitású emberekkel van..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Vérükben van. Mint nekünk a kényelmesség.ziro4vr írta:De a barca is mi a faszért kell fetrengeni meg sírni? El nem tudom képzelni. Jobbak öt fokkal, erre ezt kell csinálni hogy még jobban felbasszák az embert.
- András93
Mondjuk ezt a kezdőt sem értettem, védekező középpályás nélkül, elől a csodahármasunk, mindegyik formán kívül. Ebben a maiban benne van Benitez bőven. De nem hiszem, ha kirúgjuk, jön valaki más, akkor majd csoda történik. Meg kitől várnánk? Zidane-tól, ugyan.
Perez pedig már nyáron megbukott szvsz. Másodszor is.
Perez pedig már nyáron megbukott szvsz. Másodszor is.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egy az egyben adom. Ettől függetlenül Benítez nem jó edző. Csak hát helyette nincs senki értelmes. Úgy az egész klub struktúráját át kellene variálni, mert ez a "vegyünk sztárokat, sok pénzt hoznak a konyhára" nem gyere be. Legalábbis nekem nem. Nem akarom azt nézni, hogy 10-20 évente esik le egy Bl.Mike írta:hagyjuk már... inkább a csapatot kéne kicserélni. Ezeknek semmi sem jó. Ha valami nem tetszik már sírnak és változtatni akarnak. Benitezzel jöttek azért az eredmények, a legfontosabb az ez. Erre durcáskodik mindenki. Hát így nem lehet dolgozni. Kislányok. A barcánál is voltak problémák az edzővel, csak ott értelmesebb és profibb játékosok vannak. Nem edzőt kell buktatni hanem beállni a sorba, és a játékra koncentrálni. Jött is a triplázás.
gyökerek
Én mondjuk azt sem értem, hogy Ramos minek játszik. Nem az volt hogy sérült és műteni kell, de erre a meccsre beinjekciózzák?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rashidm 2015. november 21., szombat 19:19-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De a barca is mi a faszért kell fetrengeni meg sírni? El nem tudom képzelni. Jobbak öt fokkal, erre ezt kell csinálni hogy még jobban felbasszák az embert.
A csapat meg nem tudom, ez nem csapat. Nincs összhang, nincs tempó, nincs akarat. Csürhe van. Ki kéne baszni a játékosok felét, és adni egy normális edzőnek időt, hogy felépítsen egy saját koncepciót. A Bayernnek van játéka, a Barcának van játéka, mi meg várjuk, hogy valahogy leizmozzuk az ellent.
A csapat meg nem tudom, ez nem csapat. Nincs összhang, nincs tempó, nincs akarat. Csürhe van. Ki kéne baszni a játékosok felét, és adni egy normális edzőnek időt, hogy felépítsen egy saját koncepciót. A Bayernnek van játéka, a Barcának van játéka, mi meg várjuk, hogy valahogy leizmozzuk az ellent.
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az edzőbuktatást kizárnám. Simán ennyire gyenge az edzői stáb. Még egy Nápolyba is kevés volt.
Plusz pár játékos is elmehet a... Meccs elején mintha egy haknimeccs lettek volna, annyira nehézkesen mozogtak. Aztán picit megpróbálták felpörgetni, de annyira felhúzták a Barcát, hogy azok már rutinból is bevágták a másodikat, és majndem a harmadikat is.
Az elejétől nincs meg a kémia az edző és a csapat közt, amit pl. Ancelottinál rögtön lehetett érezni, még a TV-n keresztül is. Kár, hogy a tavaszt elcseszte Modric és Karim sérülései, Bale, plusz még Ronaldo hepciáskodása (most már bátran kijelentem, tavaly még csak furcsán néztem).
Nem tudom, van-e kiút. Marad a remény, hogy tavaszra minden OK lesz. Ismét
Plusz pár játékos is elmehet a... Meccs elején mintha egy haknimeccs lettek volna, annyira nehézkesen mozogtak. Aztán picit megpróbálták felpörgetni, de annyira felhúzták a Barcát, hogy azok már rutinból is bevágták a másodikat, és majndem a harmadikat is.
Az elejétől nincs meg a kémia az edző és a csapat közt, amit pl. Ancelottinál rögtön lehetett érezni, még a TV-n keresztül is. Kár, hogy a tavaszt elcseszte Modric és Karim sérülései, Bale, plusz még Ronaldo hepciáskodása (most már bátran kijelentem, tavaly még csak furcsán néztem).
Nem tudom, van-e kiút. Marad a remény, hogy tavaszra minden OK lesz. Ismét

Merci Zizou!
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ja. Jó eredmények is jöttek benitezzel..csak navasnak meg az isteneknek köszönheti a real h nincs a középmezőnyben. Kroos azt se tudja milyen poszton kell játszania. Cr már január óta használhatatlan, bélt hagyjuk, benzema csak nem rég tért vissza igy érthető a szar forma. Modric gyenge teljesitményét meg meg se kell emliteni. A gond benitez rakás fos angol focija mellett az a gond hogy a csapat már nem bir el ennyi hónapok (évek is) óta szar teljesitmenyt nyujtó játékost.
-
Beállni a sorba, igen. Mi akart ez a mai taktika lenni. Hazai pályán szétpasszolnak minket. Nem lehet félpályától tovább menni. Most már a játékosok csesznek a taktikára és próbálnak előre menni. De ez az alap taktika szégyen. Real Madrid hazai pályán felvállalja, hogy alárendelt szerepet játszik.Mike írta:hagyjuk már... inkább a csapatot kéne kicserélni. Ezeknek semmi sem jó. Ha valami nem tetszik már sírnak és változtatni akarnak. Benitezzel jöttek azért az eredmények, a legfontosabb az ez. Erre durcáskodik mindenki. Hát így nem lehet dolgozni. Kislányok. A barcánál is voltak problémák az edzővel, csak ott értelmesebb és profibb játékosok vannak. Nem edzőt kell buktatni hanem beállni a sorba, és a játékra koncentrálni. Jött is a triplázás.
gyökerek
Nem beszélve Danilorol aki a játékhoz képtelen hozzátenni, sőt a védekezés se megy neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára metalBOY 2015. november 21., szombat 19:16-kor.