Nem tudom elképzelni, hogy hamarabb lenne kezdő Jesé mint Benzema vagy James.realistahuni írta:Nagyon remélem hogy nem
Szerintem BBC lesz ebből.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 21., szombat 17:26
Nem tudom elképzelni, hogy hamarabb lenne kezdő Jesé mint Benzema vagy James.realistahuni írta:Nagyon remélem hogy nem
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 21., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 21., szombat 17:24
csababarca írta:realistahuni írta:A mi kezdőnk még nem került nyilvánosságra?
Navas
Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé
ezt találtam,de lehet nem hivatalos.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. november 21., szombat 17:22
realistahuni írta:A mi kezdőnk még nem került nyilvánosságra?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 21., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. november 21., szombat 17:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 21., szombat 14:31
+1Elmondom nektek, hogy az elmúlt 5 évben ő volt az egyetlen, aki észrevett olyan dolgokat, mint Di Maria szerepeltetése a KP-n vagy a tavalyi őszi 442 Ronaldoval.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 21., szombat 14:19
Mondjuk az úgy adná magát, hogy Cé és Bale rossz formában vannak, erre összejön nekik, Neymar és Suarez pedig szárnyal és pont ma nem jönne nekik össze semmi.pheco írta:Tippem 3-2: Cé 2, Bale(valamiért gólt érzek a walesitől) és Neymar, Suárez.
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. november 21., szombat 14:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 14:07
Mondjuk tavasszal benne van az egész ősz a lábadban, ősszel meg nem vagy kifacsarva. Legjobb példa rá Toni Kroos, aki remekelt ősszel, súlytalan volt tavasszal. Ergo Carlonak volt egy csomó sérültje meg túlterhelt embere, Beníteznek meg van egy csomó sérült embere, de szerintem még a keret is erősebb. Gondolhatok itt Casemiro-Illarra, Khedira-Kova cserékre, vagy Lucasra. De még Jesé is értelmesebb, mint tavaly.Matt009 írta:Ha van edző az elit edzők köréből, akit Carlonál is gyengébb edzőnek tartok az Benitez. Többször is leírtam, hogy ő és LVG azok, akik helyett nem cseréltem volna el Carlot. Sőt Carlo még stílusban passzol is a Real Madridhoz, ami mondjuk Mou-ról, Simeonéról, LVG-ről vagy Benitezről nem mondható el.Kerlon írta: JA, csak az a különbség, hogy ősz és tavasz. Tavasszal mikor a leginkább kellettek volna a variációs lehetősége senki nem volt. Jó mondjuk nálad még a legnagyobb kontárok is előrébb vannak, mint Ancelotti. Elmondom nektek, hogy az elmúlt 5 évben ő volt az egyetlen, aki észrevett olyan dolgokat, mint Di Maria szerepeltetése a KP-n vagy a tavalyi őszi 442 Ronaldoval.
A különbséget meg nem értem, hogy miért érdekes, hogy tavasz vagy ősz. Ugyanaz a helyzet áll fenn, sok sérült, mindkét edzőnek temérdek gondja volt. Csak amíg Carlonál a rossz játék mellett szervezetlenség uralkodott, Beniteznél legalább szervezett a csapat. Az igaz, hogy tavasszal osztják a kupákat, de akkor erre a témára térjünk vissza tavasszal.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 21., szombat 13:54
Az a baj, hogy Carvajal is kevés volt Neymarhoz, pedig akkor nem is ekkora formában tolta a brazil. Én is tőle tartok leginkább meg azért Suárez is képes egy helyzetből gólt lőni, láthattuk tavaly. Viszont azért, ha nincs Messi(nem tudom kezdő lesz-e), akkor elvárnám, hogy jobban semlegesítsék a másik kettőt.M1Ö írta:Nekem is ez az egyik, lehet Danilo hányni fog meccs után a sok forgástól...ziro4vr írta:bár a nagy félelmem Neymar és az ő megfogása, oda Danilo kevés lesz.![]()
A másik Pepe. Félek, hogy Ő fog kezdeni és nem Varane a válogatott meccsek miatt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 21., szombat 13:43
Nekem is ez az egyik, lehet Danilo hányni fog meccs után a sok forgástól...ziro4vr írta:bár a nagy félelmem Neymar és az ő megfogása, oda Danilo kevés lesz.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 21., szombat 13:39
Eszem agaban sincs beled kotni vagy hasonlo, csak ezzel annyi a gond, hogy meg maga Ancelotti is lenyilatkozta, hogy Di Maria KP-n valo szerepeltetése egy hirtelen jott kényszermegoldás volt Khedira pótlására, aki ugye kidolt a teljes szezonra. Ha lett volna más alternatíva, szerintem DM sose kerult volna oda, es talán sose tudja lehozni élete legjobb félszezonját Madridban.Kerlon írta:Elmondom nektek, hogy az elmúlt 5 évben ő volt az egyetlen, aki észrevett olyan dolgokat, mint Di Maria szerepeltetése a KP-n
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 21., szombat 13:39
Ha van edző az elit edzők köréből, akit Carlonál is gyengébb edzőnek tartok az Benitez. Többször is leírtam, hogy ő és LVG azok, akik helyett nem cseréltem volna el Carlot. Sőt Carlo még stílusban passzol is a Real Madridhoz, ami mondjuk Mou-ról, Simeonéról, LVG-ről vagy Benitezről nem mondható el.Kerlon írta:JA, csak az a különbség, hogy ősz és tavasz. Tavasszal mikor a leginkább kellettek volna a variációs lehetősége senki nem volt. Jó mondjuk nálad még a legnagyobb kontárok is előrébb vannak, mint Ancelotti. Elmondom nektek, hogy az elmúlt 5 évben ő volt az egyetlen, aki észrevett olyan dolgokat, mint Di Maria szerepeltetése a KP-n vagy a tavalyi őszi 442 Ronaldoval.Matt009 írta:Legalább annyi sérültünk volt ősszel, mint tavasszal. Egyik időszakban sem volt jó a játék képe, csak Benitez eddig elkerülte az Atletico ellen 0-4-hez hasonló égéseket.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 21., szombat 13:34
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 21., szombat 13:07
A várható kezdőbe írták, edzeni is edzett. Szerintem kezdő lesz.pheco írta:Marci játékára mennyi esély van?
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 21., szombat 12:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 12:35
JA, csak az a különbség, hogy ősz és tavasz. Tavasszal mikor a leginkább kellettek volna a variációs lehetősége senki nem volt. Jó mondjuk nálad még a legnagyobb kontárok is előrébb vannak, mint Ancelotti. Elmondom nektek, hogy az elmúlt 5 évben ő volt az egyetlen, aki észrevett olyan dolgokat, mint Di Maria szerepeltetése a KP-n vagy a tavalyi őszi 442 Ronaldoval.Matt009 írta:Legalább annyi sérültünk volt ősszel, mint tavasszal. Egyik időszakban sem volt jó a játék képe, csak Benitez eddig elkerülte az Atletico ellen 0-4-hez hasonló égéseket.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 21., szombat 12:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 12:18
Sokkal rosszabb körülmények között voltunk a tavasszal, mint most. Elég a sérülésekre gondolni, az Atletico ellen úgy szoptunk ki, hogy Nacho-Varane kettős volt a tengelyben meg már a fene se tudja, hogy hányan voltak sérültek. Ancelottinak nyugodtan lehetett volna még adni egy évet meg a mostani igazolásokat. Ancelotti első éve sem indult fényesen, de hamar alkalmazkodott a keret nyújtotta lehetőségekhez, ami nagyban hozzájárult a BL győzelmünkhöz. Benítez meg eddig egész évben egy olyan dolgot erőltet, ami nyilvánvalóan nem megy. Bale, mint trequartista.realistahuni írta:Még mindig megy a sóvárgás Carlo után?
Komolyan, nézzétek újra a meccseket 2015 tavaszáról fent vannak a neten. Most februárban alázott meg az atletico madrid játékban, taktikában, gólokban egyaránt, és egy full átlag juve vert ki a bl-ből.
Akkor volt tartása a csapatnak mikor Pirlo többet futott mint az összes Real játékos?
Én nem azt mondom, hogy Carlo rossz edző volt, sőt. De a jó kezdés után kicsúsztak a dolgok a kezei alól. Lehet fikázni az edzőt, de jelenleg nincs olyan tréner a világon aki az itteni problémákat meg tudná oldani, itt sokkal komolyabb gondok vannak.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem