+1 Engem maga a csapat nem nagyon izgat fel idén, persze megnézek minden meccset, de valahogy megtört az egész Carlo menesztésével.És ugyanezt érzem a srácokon is, kimennek focizgatnak, de nincs az a csapatszellem ami Ancelotti ideje alatt.Megint szétbarmoltunk egy fasza bl győztes brigádot Perez miatt.Ha Carlo marad akkor még egy utolsó nagy dobása lehetett volna ennek a generációnak, benítezzel ez a csapat eddig olyan mint a híg fos.Biztos vagyok benne, hogy Cé se ilyen ócskán tolná ha Carlo maradt volna, még akkor is ha tavasszal is ilyen volt. Egyszerűen elmúlt a varázs Perez ámokfutása után, csúcsra "vitte" a csapatatot aztán megint köszönte szépen és mutatta nekünk a fáckot. Ettől függetlenül bajnokok leszünk, én így érzem, de az igazán félelmetes világverő csapatot már nem látom ebben a generációban mint ami Ancelotti alatt volt.Kerlon írta:Üdv a klubban, de igazából az egész csapattal is így vagyok. Kezdődött Ancelotti elküldésével, aztán Benítez kinevezése, Danilo, Bale erőltetésével és most már kifejezetten irritál Ronaldo tevékenykedése is. A tetőpont meg, hogy Benzema istenkedett, aztán lesérült, meg botrány meg minden...nmate írta:Rég éreztem ennyire érdektelennek egy klasszikust. Szégyen, de nem pörögtem rá egyáltalán.
Egyetlen pozitívuma van az évnek: Keylor Navas.
És nincs bajom benítezzel, biztos jó szakember, de belőle max egy shcuster vagy Capello féle madridot néztem ki és eddig ezt igazolja is.Győzelmet várok ma, nem félek ettől a barcától... Nyáron meg jöjjön Zizu és kezdjen el valamit.