Na akkor lassan hangolodok èn is,a Taberna Bulgaraban,vagy az El rincon de chito-ban,holas amigos

Vamos Real!
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 21., szombat 10:48
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 21., szombat 10:48
A nevezése már pár hete biztos volt - emlékeim szerint -, lehet kezdő is lesz, de egy 30 percre tuti beszáll.Kerlon írta:Messi végül lett nevezve? Gondolom nem fogok meglepődni.
Én is így látom, konkrétan minden forgatókönyvet el tudok ma képzelni, hatalmas pofontól - mindkét oldalnál - a szoros döntetlenig. Attól függ épp hogy futnak ki a pályára a srácok.morientes írta:Hát nemtom de ez ma nekem nagyon 3 esèly,a barca is kèt arcu az idèn,mi is voltunk már ilyenek is,meg olyanok is,szal nálam ma x-re hajaz a dolog.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 21., szombat 10:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 10:46
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 21., szombat 10:38
schranzer írta:Szerintem nyerunk.
Ti vagytok az én embereim, erről van szó!ziro4vr írta:Én ma abszolút pozitívan és spanolva keltem, szerintem győzünk ma.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 21., szombat 10:15
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 21., szombat 10:12
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 21., szombat 9:35
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 21., szombat 9:33
Van egy olyan sejtésem, hogy nagy csalódás lesz neked a meccs..chronic írta:Ősz van, itt nem kell taktikázni,bunkerkedni, nekik kell menni azt lesz ami lesz.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. november 21., szombat 8:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 21., szombat 8:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. november 21., szombat 6:59
+1 Engem maga a csapat nem nagyon izgat fel idén, persze megnézek minden meccset, de valahogy megtört az egész Carlo menesztésével.És ugyanezt érzem a srácokon is, kimennek focizgatnak, de nincs az a csapatszellem ami Ancelotti ideje alatt.Megint szétbarmoltunk egy fasza bl győztes brigádot Perez miatt.Ha Carlo marad akkor még egy utolsó nagy dobása lehetett volna ennek a generációnak, benítezzel ez a csapat eddig olyan mint a híg fos.Biztos vagyok benne, hogy Cé se ilyen ócskán tolná ha Carlo maradt volna, még akkor is ha tavasszal is ilyen volt. Egyszerűen elmúlt a varázs Perez ámokfutása után, csúcsra "vitte" a csapatatot aztán megint köszönte szépen és mutatta nekünk a fáckot. Ettől függetlenül bajnokok leszünk, én így érzem, de az igazán félelmetes világverő csapatot már nem látom ebben a generációban mint ami Ancelotti alatt volt.Kerlon írta:Üdv a klubban, de igazából az egész csapattal is így vagyok. Kezdődött Ancelotti elküldésével, aztán Benítez kinevezése, Danilo, Bale erőltetésével és most már kifejezetten irritál Ronaldo tevékenykedése is. A tetőpont meg, hogy Benzema istenkedett, aztán lesérült, meg botrány meg minden...nmate írta:Rég éreztem ennyire érdektelennek egy klasszikust. Szégyen, de nem pörögtem rá egyáltalán.
Egyetlen pozitívuma van az évnek: Keylor Navas.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 21., szombat 1:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 0:56
Üdv a klubban, de igazából az egész csapattal is így vagyok. Kezdődött Ancelotti elküldésével, aztán Benítez kinevezése, Danilo, Bale erőltetésével és most már kifejezetten irritál Ronaldo tevékenykedése is. A tetőpont meg, hogy Benzema istenkedett, aztán lesérült, meg botrány meg minden...nmate írta:Rég éreztem ennyire érdektelennek egy klasszikust. Szégyen, de nem pörögtem rá egyáltalán.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 21., szombat 0:35
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 21., szombat 0:34
Rég volt meccs, ami után lehet szidni CR-t vagy Balet.becike80 írta:nem csak te vagy vele igy szerintem azt hittem nem működik az oldal egész nap egyik focis téma sem pörög
HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. november 21., szombat 0:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 21., szombat 0:26
HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. november 21., szombat 0:23
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 20., péntek 22:17
Jelenlévő fórumozók: 40 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem