Én az eddigi előzmények ismeretében vagyok szkeptikus és ezért is írtam jó párszor, hogy nálam ez a Casemiro-Kroos-Modric hármas, a brazil jó teljesítménye ellenére sem játszana.
Nézzétek meg az eredményeinket, nem is az eredményeket, inkább a mutatott játékunkat azon csapatok ellen, akik úgymond játsszák a focit.(jó, persze sok volt a hiányzónk is, de szerintem ennél többről van szó)
Szóval játszottunk a Psg ellen, ahol ugyan a világi makknak köszönhetően, behúztuk a meccset, viszont számomra borzalmas volt látni, hogy lehetne egy sokkal kreatívabb kp.-ánk, mint a párizsiaknak és egyszerűen nem tudtunk dominálni, labdát tartva támadásokat építeni, nagyon nem tetszett a játék képe...
Celta ellen is megszenvedtünk, ha nincs Navas, lehet az eredmény sem jön, de a játék ott sem tetszett.
Aztán legutóbb a Sevilla ellen már nem volt a megmentőnk a kapuban, meg is szórtak minket szépen és persze a szokásos módon játékban is felénk kerekedtek.
Ha nem változtat Benitez, akkor szerintem ma is az eddig látottak alapján fog alakulni a mérkőzés, esetleg Navas bravúrok sora és behúzzuk a meccset, persze barca dominanciával.
Viszont nagyon bízok benne, hogy a visszatérők lendítenek valamit a játékunkon, azért igencsak húzóemberekről van szó.