Nagyon Jó mondhatom

HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 8., hétfő 22:21
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 8., hétfő 22:15
Ezen sirni kéne hogy mi lett abból a nagyszerü oldalból ahol fórumozni kezdtem és ez a "pénzeszsák úr" igy lejáratta azt remek oldalt. Ezen lassan sirni kéne.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 8., hétfő 22:12
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 8., hétfő 22:09
Megnevettettél
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 8., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 8., hétfő 21:54
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. július 8., hétfő 21:12
Jesének elég nagy baj van a hozzáállásával. A tehetsége adott, de ennyi idősen még be kell fognia a pofáját és dolgozni ezerrel alázatosan és örülni hogy magára húzhatja ezt a mezt minden hétvégén. A teljesítményével kiérdemelte az első csapatbeli tagságot, de sokkal több alázat és szerénység kéne tőle, mert ez egyszer biztos hogy vissza fog ütni neki. Ha valamit el akar érnie a karrierje során akkor ott lesz most a követendő példa előtte Ronaldo személyében. Kiaknázza a tehetségét és dolgozik ezerrel vagy süllyesztő.Ki tudja.. lehet, hogy 2-3 év múlva Jesé jobb lesz, mint most Bale
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 8., hétfő 19:28
Hacsak ne aggy isten nem esik vissza a vadló teljesítménye,mert akkor nem hiszem hogy kelleni fog...Teljesen mind1, mert nagyobb pénzben mernék rá fogadni, hogy jövőre már nem maradunk le a walesiről Isco-Jesé csodatehetségek ide vagy oda! :mrgreen:
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 8., hétfő 18:48
Teljesen mind1, mert nagyobb pénzben mernék rá fogadni, hogy jövőre már nem maradunk le a walesiről Isco-Jesé csodatehetségek ide vagy oda!Ki tudja.. lehet, hogy 2-3 év múlva Jesé jobb lesz, mint most Bale és akkor még a 90+ milla is a zsebünkben maradt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 8., hétfő 18:34
Függetlenül attól, hogy nagy rajongója vagyok Jesének, az a döntés, hogy beáldozzuk őt Baleért az egyik legnagyobb hülyeség lenne. Itt van a spanyolok egyik legtehetségesebb játékosa, aki még ha csak a 2. osztályban is, de a spanyol légkörhöz van szokva. Ellenben Bale az angol ligában tolja, és mivel szigetországi, így lutri lehet az ő idehozása.Mindent vagy semmit Jesére
HozzászólásSzerző: tostao » 2013. július 8., hétfő 17:44
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 8., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 8., hétfő 17:40
U20oroszisti írta: Lehet Kondogbiázni , aki az u21-es Vb-n sem tud alkotniDe nyilván a világ egyik legnagyobb csapatába simán oktatna mindenkit
Az a helyzet hogy itt mindenki fiatalítani akar az így is rohadtul fiatal kereten. De ki lehet próbálni Kondogbiát , de ne tőle várjuk már a megváltást
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 8., hétfő 17:35
Én egy szóval nem mondtam hogy jobb... Én csak a gyorsaságról beszéltem. Ugyan olyan lassú ez a középpálya is . Fejben talán nem ,de ennek Khedira az oka.Nzedge írta:Felejtsd már el ezt a példát.De továbbra is csak annyit mondok : Schweinsteiger-Martinez-Kroos![]()
Ez a Scwein-Martinez páros jóval erősebb,mint egy Sami-Xabi.
Alonsonál gyorsabbak és fiatalabbak is,Khediranal pedig mindketten technikásabbak-igen még Martinez is.
szerk:+1,Galacticos megfogalmazása helyes ezzel kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 8., hétfő 17:32
Ezt mondd azoknak, akik valóban illetékesek az adott ügyben!ja mekkora ötlet lenne egy higuaint itt tartani úgy hogy ő már rég elmenne innen.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 8., hétfő 17:20
ja mekkora ötlet lenne egy higuaint itt tartani úgy hogy ő már rég elmenne innen. biztos nagyon küzdene, ja hát igen mert nagy madridista...madridronie írta:Hiába veri magát a földhöz, 3 évig még szerződés köti a klubhoz! Áron alul meg nem fogjuk eladni, ez már világosan látszik; főleg annak tükrében érthető ez, hogy a nála szerintem semmivel sem magasabban jegyzett emberekért mások tőlünk a dupláját kérik, követelik (Suárez 59-60 milla, Cavani 63 milla), míg az eredeti Lewandowski terv már az elején csúnyán becsődölt, zátonyra futott!Érdekes, én úgy tudtam az Arsenal 27 millás ajánlata hivatalos volt, ááá ha rajtunk marad kiakadok bár szerencsére lenyilatkozta, hogy el akar húzni innen...Bezzeg tavaly 40 milláért is simán elkelt volna az emberünk, köszi José!
A július 15 nagyon úgy néz ki, hogy sorsfordító lesz csatár ügyben!
a különbség hogy cavaniért majd ki is fizetik ezt az árat, addig higuainért még a harmincat se. biztos nem ok nélkül. higuain EL AKAR MENNI, innentől kezdve nem ér annyit amennyit normális esetben érne -meg ugye ennek hangot is adott-, bár szerintem mindenféle helyzetben el kéne fogadni érte 27milliót.madridronie írta:(Suárez 59-60 milla, Cavani 63 milla)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 8., hétfő 17:17
Hiába veri magát a földhöz, 3 évig még szerződés köti a klubhoz! Áron alul meg nem fogjuk eladni, ez már világosan látszik; főleg annak tükrében érthető ez, hogy a nála szerintem semmivel sem magasabban jegyzett emberekért mások tőlünk a dupláját kérik, követelik (Suárez 59-60 milla, Cavani 63 milla), míg az eredeti Lewandowski terv már az elején csúnyán becsődölt, zátonyra futott!Érdekes, én úgy tudtam az Arsenal 27 millás ajánlata hivatalos volt, ááá ha rajtunk marad kiakadok bár szerencsére lenyilatkozta, hogy el akar húzni innen...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 8., hétfő 17:04
az apró különbség hogy cr ebben a korban a premier leagueben oktatott, és a nagy válogatottal eb döntőig menetelt, közben jesé a másodosztályban játszott, a harmadosztályban és az u20as válogatottban.Nézzed meg az u20-as meccseket, és máris megérted, ugyanazt tolja mint CR fiatalabb korában.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 8., hétfő 16:58
Oke.Csak nem értem hogy ez hogy jön ahhoz,hogy pár hónappal tett egy nyilatkozatot miszerint.azt mondta,nem érti miért nem hívja föl Mou,mikor ő mindent megtesz azért hogy a nagycsapatban számítsanak .rá Erre mindenki átkozta Mourinhot,hogy kicsinyeskedik,és ezért parlagon hagy heverni egy gyémántot...Nézzed meg az u20-as meccseket, és máris megérted, ugyanazt tolja mint CR fiatalabb korában.
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem