Realista mindenkit hidegre tettél?

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. november 20., péntek 13:23
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 20., péntek 10:56
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 20., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. november 20., péntek 10:41
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. november 20., péntek 10:11
Valahol ennek tudható be szerintem. Öregedett mindenki, mások az elvárások otthon, több mindenbe kell már aktívan részt venni. Saját kis család, szülők felé is. Nagyobb terhelés az élet más oldalairól, kevesebb idő a fórumozásra, a Real MAdridra. ennyire egyszerű szerintem is.Rengetegen kikoptak, teljesen átalakult a "mezőny", nyilvánvaló mindenkinek más a prioritás, háttérbe szorul a Real Madrid és a fórumozás a tanulás/munka/család/akármi miatt. De ez szerintem egy teljesen általános dolog, az élet minden területén. Csak itt is jó hajtogatni, hogy "bezzeg régen mennyivel jobb volt minden".
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 20., péntek 9:35
Érdekes dzsi,látom még van pár,hétvégén bele is nézek ezekbe.Mindig érdekeltek..dzsi91 írta:
Régóta foglalkozok a témával, "összeeskuvés elméletekkel"
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. november 20., péntek 8:23
Régóta foglalkozok a témával, "összeeskuvés elméletekkel" sajnos nagyon durván belefutunk abba amiről már évekkel ezelőtt lehetett infot talalni a neten.Ha abszolút kezdő vagy a témában akkor az első videonak a "fájdalmas megtévesztést" ajánlom(911) ...reeed_ati írta:sebydani írta:Minden bizonnyal a demokrácia hazája, a szabadság és a hamburger földjének a pénze van mögötte. Azért nem lehet teljesen véletlen, hogy a dollár már az egeket veri.
Ami a Híradókból kimaradt...
Én kevés vagyok hozzá, hogy ezeket alátámasszam, vagy éppen megcáfoljam.
Minél többet és minél jobban próbálok tájékozódni, a most kialakult helyzetről, meg az előzményeivel kapcsolatban, annál inkább azzal szembesülök, hogy mennyire baromi keveset is tudok.![]()
Viszont érdekelne a nálam nagyobb rálátással rendelkezők véleménye, mondjuk akár a fenti videóról is.
Na meg persze ha van valami ehhez, vagy a mostani történésekhez kapcsolódó érdekes és hiteles anyagotok, akár videó, vagy akár írásos formában, osszátok meg, szívesen megnézegetem a szabadidőmben.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 20., péntek 0:28
h3x0r írta:- Budapesti felsőoktatási intézmény hallgatója vagy/voltál?
- Nem
We thank you for your time spent taking this survey.
Your response has been recorded.
ez gyors volt
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 20., péntek 0:24
Érdekes ez a videó,nekem csak az a bajom vele,hogy ha nagy %-ban igaz lenne ami benne hallható,akkor már rég nem találnád meg a neten...reeed_ati írta:
Ami a Híradókból kimaradt...
Én kevés vagyok hozzá, hogy ezeket alátámasszam, vagy éppen megcáfoljam.
Minél többet és minél jobban próbálok tájékozódni, a most kialakult helyzetről, meg az előzményeivel kapcsolatban, annál inkább azzal szembesülök, hogy mennyire baromi keveset is tudok.![]()
Viszont érdekelne a nálam nagyobb rálátással rendelkezők véleménye, mondjuk akár a fenti videóról is.
Na meg persze ha van valami ehhez, vagy a mostani történésekhez kapcsolódó érdekes és hiteles anyagotok, akár videó, vagy akár írásos formában, osszátok meg, szívesen megnézegetem a szabadidőmben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. november 20., péntek 0:23
- Budapesti felsőoktatási intézmény hallgatója vagy/voltál?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 20., péntek 0:02
sebydani írta:Minden bizonnyal a demokrácia hazája, a szabadság és a hamburger földjének a pénze van mögötte. Azért nem lehet teljesen véletlen, hogy a dollár már az egeket veri.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 19., csütörtök 23:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 19., csütörtök 23:47
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 19., csütörtök 23:16
sebydani írta:Minden bizonnyal a demokrácia hazája, a szabadság és a hamburger földjének a pénze van mögötte. Azért nem lehet teljesen véletlen, hogy a dollár már az egeket veri.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 19., csütörtök 23:09
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 19., csütörtök 23:06
Ez szerintem nem kérdés,csak az hogy ki(k)nek a pénze.sebydani írta: Szerintem egyébként a pénz.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 19., csütörtök 23:00
Talán napjainkban ez a legvitásabb téma, amire konkrétan senki se tud választ adni csak elméletek vannak. Én személy szerint próbálok mögé látni az egésznek, mert nem tudok megelégedni azzal, hogy radikális vallási nézetek miatt ez történik 2015-ben, sokkal több lehet itt a háttérben, most mindenféle Illuminati-összeesküvés boncolgatás nélkül. Mondom úgy, hogy nyílván fogalmam sincsen, mi a mozgatórugója az egésznek. Sokat filóztam ezen mostanság.miro írta:Érdekes dolgok ezek.Biztos vagyok benne hogy nem tudjuk miért is folyik ez az egész.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 19., csütörtök 22:54
Ez mondjuk lehet hogy kicsit tyúk-tojás..csababarca írta: Nah aki "oda" megy robbantgatni az reagál arra, akik "ide" jöttek robbantgatni.
Ezt nem tudtam,köszönöm!Egy többszázéves vallást csúfolnak és fordítanak ki. Mert a Korán nem buzdít erre, a Koránnak nem alappillére a dzsihád, csak erőszakkal alkalmazzák, egy vallás mögé bújva.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. november 19., csütörtök 22:29
miro írta:Nagyon off.
Miért csak azt hívjuk terroristának,aki "ide" jön robbantani,az nem az aki "oda" megy?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 19., csütörtök 22:20
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem