Stalkeren és a Jöjj és lásdon kívül megvolt még valamelyik itt bárkinek?

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. november 22., vasárnap 17:01
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 22., vasárnap 10:58
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát alapból ami nagyon idegesito volt nalam hogy a teljes storyból kihagyták Madget bar gondolom ez neked is felthnt az elozo reszekben de szerintem jo lett volna ha a filmeben is van barátnője aki megsem kotheto a viadalhoz...szoval ebben az utoslo reszben a hugát kuldik be eloszor h beszeljen Peetaval ami ugye a konyvbe egy volt osztalytars ezután tenyleg huek a storyhoz de utana jonne az a resz h reszt akar venni a harcokban es kikepzesre jar a Johannaval...na ezg baszki teljesen kihagytak es számomra röhejes módon oldották meg...ugy hogy Katniss ELSZOKIK a kapitoliimba Galehez...es itt van egy jelenet plutharch es Coin kozott hogy akkor ezt mutassuk be ugy mindnekinek h dorekt akartuk h elszokjon es allitsunk melle egy stabot....vicc...teljesen kihagytak a Johannas jeleneteket...hogy miert fel a viztol miert nem zuhanyzik milyen a vizsga katniss szamara mi a proba ugye hogy engedelmeskedjen a folotte allonak...én ezt hiányoltam mert a konyvben bemutazjak igyis h milyen szornyu dolgokat kellett.elviselniuk Peetaval. Es legalabb a nezok is tobbet kaphattal volna johannabaol mert a sorozat egyik legerdekesebb karaktere szerintem...aztan miutan egyutt van a stáb ott nincs valtozas...örültem hogy ugy zajlottak a dolgok mutánsosstól mindenestől ahogy a könyvben izgalmas volt akarcsak olvasni.Zsombor írta:Mit változtattak meg a könyvben leírtakhoz képest? Erről tudnál írni spoilerben?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 21., szombat 15:01
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 21., szombat 14:59
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. november 21., szombat 8:59
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 20., péntek 19:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. november 20., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 20., péntek 14:13
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. november 20., péntek 12:42
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. november 20., péntek 0:36
A Vertigot kihagytammessideco írta:Hátsó ablaktubatibi írta:
Egyébként most Hitchcock maratont tartanék, a napokban újráztam a Psycho-t és még mindig magával tud ragadni a film hangulata, ezért gondoltam megnézek még pár művet Hitchcock munkásságából, nálatok mi az a 2-3 film, amit mindenképp megkéne nézni tőle?
A kötél
39 lépcsőfok
Gyilkosság telefonhívásra
Idegenek a vonaton
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. november 19., csütörtök 21:55
Ezért írtam, hogy inkább blöff. Wes Anderson meg annyira unortodox minden szempontból, hogy teljesen érthető, ha valakit kifejezetten irritálnak a filmjei.nmate írta:...
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 19., csütörtök 21:43
Az ilyen egyedi próbálkozásoknál elég kiszámíthatatlan ez. Bárkinél, pláne nálam.danianevem írta:Egyébként nincs akkora viszonyítási alapom a filmes ízlésedről, mint amennyiből nagyjából meg lehetne mondani, szóval inkább blöff volt
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 19., csütörtök 21:42
Filmbuzin épp most olvastam gondoltam bedobom ide, biztos sokan láttátok a filmeket. Én nekem a Gyűrűk ura az egyik kedvenc trilógiám lett, és pont kijött a 3. Hobbit mikor megnéztem a filmeket, úgyhogy egyből folytattam a Hobbit trilógiával. Nekem az is bejött nagyon, nem fedeztem fel akkora minőségbeli esést mint pl. sok kritikában meg ha jól emlékszem itt is olvastam, nekem nagyon tetszett a világa, jók voltak a karakterek, még ha nem is voltak olyan mélyek. Viszont megértem azokat is akiknek problémája akad vele, Szirmai videóiban szépen rávilágít szerintem mik is a gyengébb részei, de mint mondtam nekem pl. egyik sem volt nagyon nagy hiba, hozta a hangulatot, az élményt én pedig élveztemA Battle of Five Armies extrái között van egy olyan kisfilm, ami mindent felfed a Hobbit trilógia kapcsán. Konkrétan kiderül belőle, hogy milyen gondok voltak már a film készítése közben.
Ugye sokáig az volt, hogy Guillermo Del Toro rendezi majd a Hobbit-filmeket, viszont ő otthagyta a projektet, és kénytelen volt Jackson beugrani a helyére. Az egésszel az volt a probléma, hogy neki más elképzelése volt, mint amit Del Toroval készítettek elő, így mindent újra kellett csinálni, viszon csak pár hónapjuk volt az előkészületekre, szemben az eredeti Gyűrűk ura éveivel.
Ennek megfelelően jeleneteket vettek fel komolyabb tervezés nélkül, a helyszínen imporvizálva. Nyilván tudták merre megy a sztori, és mit kell leforgatni, de nem volt storyboard, amin előre ki van találva minden fontos dolog. A jelmezek hasonlóan az időhiány vesztesei lettek.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. november 19., csütörtök 21:33
Nem egyszerű másik filmhez hasonlítani, mert nem sok készült így, egy vágásból. Szóval kicsit olyan, mint a Sráckor, csak ezt nem untam. Azért írtam, hogy szerintem neked nem fog tetszeni, mert nem az a "filmszerű" film, hanem inkább egy indie kísérletezgetés. Egyébként nincs akkora viszonyítási alapom a filmes ízlésedről, mint amennyiből nagyjából meg lehetne mondani, szóval inkább blöff volt.nmate írta:...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 19., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 19., csütörtök 21:12
Na, majd meglátjuk.danianevem írta:Az egész film egy jelenetből áll, ami kb. két és fél órás. Emiatt a forgatókönyv nagyjából 10 oldal, a többi improvizáció és leginkább a színészeken meg az operatőrön múlott, hogy valami értelmes dolog kerekedjen ki belőle. Szerintem hatalmas stílusbravúr, de nem hiszem, hogy neked tetszeni fog.nmate írta:http://www.imdb.com/title/tt4226388/
Szintén most jött ki, nekem ez ment most a vocslisztre. Nem hallottam még róla semmit, trailert láttam csak.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. november 19., csütörtök 17:23
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. november 19., csütörtök 17:15
Csak ide járok már.Zsombor írta:Persze, jobban témába vágott, ugyanakkor érdekes módon ha más topikokban megy az offolás, ott nem jelensz meg. És jelentkezhet az, aki még sosem offolt.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 19., csütörtök 17:11
Elfogadom, hogy te úgy gondolod, hogy az egy különb komment volt, ez van, viszont ezek az indoklások, hogy az egy kisszámú dolog, meg, hogy mások is ezt csinálták, kissé komolytalannak hatnak. Persze, jobban témába vágott, ugyanakkor érdekes módon ha más topikokban megy az offolás, ott nem jelensz meg. És jelentkezhet az, aki még sosem offolt.Faust írta: Nem, 1. az ott egy fix kis létszámú, egyébként már évek óta haldokló dolog (a fórum egésze csak pár hónapja lépett rá erre az útra, gondolom nem kell részleteznem, miért), 2. a tagok többsége ugyanígy tesz, max nem írja le, hanem csak baszik rá, 3. legalább témába vágott.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem