Ezzel egyetértek.Faust írta:Túltolják, de van hozzá táptalaj, és közönség is. Elég, ha csak a megszámlálhatatlan SW regényre gondolunk (gondolom elég nagy a minőségi hullámzás), kb. kimeríthetetlen a téma. Az, hogy ezzel mennyit ártanak a szériának, ki tudja - de lehetett tudni, hogy ez lesz, nyilván nem a semmiért fizettek ki 4 milliárd dollárt. És egyszerűen elképzelhetetlen, hogy bukni lehessen egy SW filmmel, még akkor is, ha neadjisten az új rész szarul sikerül, nekem a TV spotok miatt már van újra némi ellenérzésem.
De szerinted - én nem vagyok SW fan - nem döntik le a SW kultuszát ?
Gondolok itt arra, hogy kicsit sok lehet ez a 12 rész. Aztán persze lehet bejön, de ez már sorozat kb nem 2 trilógia.
A SW világnak abszolút kedvez a mai modern fejlett CGI-s világ. Látványban mindent űberelhetnek. De valahogy - és lehet ez a tájékozatlanságom miatt gondolom így - úgy érzem, hogy ezzel a sok új résszel, olyan katyvaszt teremthetne a sztoriban, a Disney, ami könnyen zavart okozhat az erőben. Csak hogy stílszerű legyek.
Mindenesetre meg kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle egy komoly pénzügyi háttérrel, brutális CGI-vel. Azért a SW talán az egyik legkomolyabb brand,kultusz. Bőven verheti ezzel a Disney a fórumon is már unalomig hajszolt Marcel és DC témát. Ebből a szempontból izgatottan várom, mit hoznak ki belőle.
Az összeg meg elképesztő, amiért megvásárolták a jogokat. Amúgy van egy gyanúm, hogy az SW 7. része mindent meg fog dönteni, nézőszám,bevétel, mindent! Bár ez se nagy jóslat.