Az meg hogy te is így magadra vetted...be szoktam idézni, ha konkrétan írok valakinek, én nem sunyin +1ezni szoktam meg utalgatni. De hagyom is a faszságot.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 19., csütörtök 21:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 19., csütörtök 21:24
Érdekesnek találtam amit írtál, nagyon hozzátenni nem tudtam a dologhoz, a véleményemet meg tartom azzal kapcsolatban, ezért nem is ragoztam tovább. A poénok meg ha rosszul sültek el...bocs.sentry írta:Mindegy, én nem fogok itt elemezgetni. Poén tárgya lett az is amit a filmes topikban írtam- persze értettem a poént. De attól még igaz amit írtam. Ott is. Itt is.
Arrow pont rossz példa, értelmeset nem lehet róla írni.Kerlon írta:Most hozom a példát, amibe te is benne vagy: Arrow. Régen oldalakat írtunk róla (persze, jobb volt a szín vonal), most meg szembe röhögitek azt, aki még nézi, meg fikázzátok. Elég burkolt személyeskedés, hogy egyél chipset. Vagy akármi. Mondjuk én pont leszarom, mert nem vagyok érzékeny lelkű meg ki vagy te? De érted valaki lehet beszélne egyes témákról normálisan azokkal, akiket még érdekel és hirtelen valaki ott terem, aztán szétbarmolja az egészet. És ez nem csak Arrow téma, hanem mindenhol felütötte a fejét.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 19., csütörtök 21:21
Hagyjad már a faszságot. Fikáztam Balet, CR-t... Vannak témák amikről meg nem érdemes írni, mert nincs objektív vélemény.ziro4vr írta:Szerintem meg nagy divat lett panaszkodni, mártírkodni, illetve a tisztességes vitakultúra hiányát a másik oldal "fikázására" fogni.
Persze mikor Khedira, Higuain vagy éppen Bale volt terítéken, egyesek fejbe akarták dobni mondjuk a walesit, akkor azzal nem volt gond. Amint valaki Cére mert írni egy érvekkel teli panaszt, már boszorkányüldöző lett.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 19., csütörtök 21:17
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 19., csütörtök 21:14
Én nem mártírkodtam. Nem is értem hogy tűnhetett annak.ziro4vr írta:Szerintem meg nagy divat lett panaszkodni, mártírkodni, illetve a tisztességes vitakultúra hiányát a másik oldal "fikázására" fogni.
Persze mikor Khedira, Higuain vagy éppen Bale volt terítéken, egyesek fejbe akarták dobni mondjuk a walesit, akkor azzal nem volt gond. Amint valaki Cére mert írni egy érvekkel teli panaszt, már boszorkányüldöző lett.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 19., csütörtök 21:10
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 19., csütörtök 21:08
Szerintem te nem fórumoztál még a másik oldalon 2006-2010 körül. Akkor teljesen más volt. Más attitűd uralkodott a fórumon. Ha ezt most nem élted meg, akkor szerintem felesleges leírni is. Nem is lehet 3 mondatban.ziro4vr írta:Mi az a rossz irány? Annyian írjátok de persze semmi konkrét.
HozzászólásSzerző: kodo » 2015. november 19., csütörtök 21:04
Kerlon írta: nagy divat lett szétfikázni, kifigurázni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 19., csütörtök 20:57
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2015. november 19., csütörtök 20:55
füst írta:40 perc kb. 3-as metróval Népligettől a Ferencek teréig, onnan a 8-as vagy 110-es busszal a Bah-csomópontig (5 megálló) onnan max 10 perc séta.
nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek.Matyas írta:Népligettől 3as metróval Kálvin onnan 4es metróval Móricz onnan meg 61es villamossal Csörsz utcáig mész, ott rak le a Mom park ellőtt.szerintem ez a leggyorsabb út.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 19., csütörtök 20:27
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. november 19., csütörtök 20:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 19., csütörtök 20:20
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. november 19., csütörtök 16:52
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 19., csütörtök 12:58
miro írta:Mi ez a pangás az egész fórumon,ennyien ki vannak tiltva?
Csak Ronaldoé pörög amikor kirak egy képet.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. november 19., csütörtök 11:57
Minden válogatott szünetnél ez van.miro írta:Mi ez a pangás az egész fórumon,ennyien ki vannak tiltva?
Csak Ronaldoé pörög amikor kirak egy képet.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 19., csütörtök 10:10
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 19., csütörtök 10:06
HozzászólásSzerző: Matyas » 2015. november 19., csütörtök 0:58
HozzászólásSzerző: füst » 2015. november 18., szerda 17:42
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem