haha, David Villa az atletico madridé

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 8., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 8., hétfő 17:40
U20oroszisti írta: Lehet Kondogbiázni , aki az u21-es Vb-n sem tud alkotniDe nyilván a világ egyik legnagyobb csapatába simán oktatna mindenkit
Az a helyzet hogy itt mindenki fiatalítani akar az így is rohadtul fiatal kereten. De ki lehet próbálni Kondogbiát , de ne tőle várjuk már a megváltást
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 8., hétfő 17:35
Én egy szóval nem mondtam hogy jobb... Én csak a gyorsaságról beszéltem. Ugyan olyan lassú ez a középpálya is . Fejben talán nem ,de ennek Khedira az oka.Nzedge írta:Felejtsd már el ezt a példát.De továbbra is csak annyit mondok : Schweinsteiger-Martinez-Kroos![]()
Ez a Scwein-Martinez páros jóval erősebb,mint egy Sami-Xabi.
Alonsonál gyorsabbak és fiatalabbak is,Khediranal pedig mindketten technikásabbak-igen még Martinez is.
szerk:+1,Galacticos megfogalmazása helyes ezzel kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 8., hétfő 17:32
Ezt mondd azoknak, akik valóban illetékesek az adott ügyben!ja mekkora ötlet lenne egy higuaint itt tartani úgy hogy ő már rég elmenne innen.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 8., hétfő 17:20
ja mekkora ötlet lenne egy higuaint itt tartani úgy hogy ő már rég elmenne innen. biztos nagyon küzdene, ja hát igen mert nagy madridista...madridronie írta:Hiába veri magát a földhöz, 3 évig még szerződés köti a klubhoz! Áron alul meg nem fogjuk eladni, ez már világosan látszik; főleg annak tükrében érthető ez, hogy a nála szerintem semmivel sem magasabban jegyzett emberekért mások tőlünk a dupláját kérik, követelik (Suárez 59-60 milla, Cavani 63 milla), míg az eredeti Lewandowski terv már az elején csúnyán becsődölt, zátonyra futott!Érdekes, én úgy tudtam az Arsenal 27 millás ajánlata hivatalos volt, ááá ha rajtunk marad kiakadok bár szerencsére lenyilatkozta, hogy el akar húzni innen...Bezzeg tavaly 40 milláért is simán elkelt volna az emberünk, köszi José!
A július 15 nagyon úgy néz ki, hogy sorsfordító lesz csatár ügyben!
a különbség hogy cavaniért majd ki is fizetik ezt az árat, addig higuainért még a harmincat se. biztos nem ok nélkül. higuain EL AKAR MENNI, innentől kezdve nem ér annyit amennyit normális esetben érne -meg ugye ennek hangot is adott-, bár szerintem mindenféle helyzetben el kéne fogadni érte 27milliót.madridronie írta:(Suárez 59-60 milla, Cavani 63 milla)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 8., hétfő 17:17
Hiába veri magát a földhöz, 3 évig még szerződés köti a klubhoz! Áron alul meg nem fogjuk eladni, ez már világosan látszik; főleg annak tükrében érthető ez, hogy a nála szerintem semmivel sem magasabban jegyzett emberekért mások tőlünk a dupláját kérik, követelik (Suárez 59-60 milla, Cavani 63 milla), míg az eredeti Lewandowski terv már az elején csúnyán becsődölt, zátonyra futott!Érdekes, én úgy tudtam az Arsenal 27 millás ajánlata hivatalos volt, ááá ha rajtunk marad kiakadok bár szerencsére lenyilatkozta, hogy el akar húzni innen...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 8., hétfő 17:04
az apró különbség hogy cr ebben a korban a premier leagueben oktatott, és a nagy válogatottal eb döntőig menetelt, közben jesé a másodosztályban játszott, a harmadosztályban és az u20as válogatottban.Nézzed meg az u20-as meccseket, és máris megérted, ugyanazt tolja mint CR fiatalabb korában.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 8., hétfő 16:58
Oke.Csak nem értem hogy ez hogy jön ahhoz,hogy pár hónappal tett egy nyilatkozatot miszerint.azt mondta,nem érti miért nem hívja föl Mou,mikor ő mindent megtesz azért hogy a nagycsapatban számítsanak .rá Erre mindenki átkozta Mourinhot,hogy kicsinyeskedik,és ezért parlagon hagy heverni egy gyémántot...Nézzed meg az u20-as meccseket, és máris megérted, ugyanazt tolja mint CR fiatalabb korában.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 8., hétfő 16:52
Felejtsd már el ezt a példát.De továbbra is csak annyit mondok : Schweinsteiger-Martinez-Kroos
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 8., hétfő 16:48
scott parker munkabírása, meg az hogy a 90.percben sem ismer elveszett labdát, és küzd hajt, ahhoz képest khedira munkabírása lófasz. szóval már itt megbukik az elmélet szerintem.oroszisti írta: inkább a munkabírásáról , ezt helyettesíteni Khedira , míg a kreativitást Xabi. És akkor még ott van Modric.
schweinsteiger 5x akkora munkabírású játékos mint alonso, martinez meg a játék minden elemében jobb khediránál.oroszisti írta: Schweinsteiger-Martinez-Kroos
kondogbia is előrelépés lenne khedirához képest.oroszisti írta:Ja még annyit , hogy nem azt akarom mondani , hogy Khedira hihetelen jó játékos csak nincs jobb megoldásunk.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 8., hétfő 16:43
Ezért jött többek között Carvajal. ÉS ha nem lesz sérült Marcelo a szélső védőink rendben lesznek. És az oldalvonalaknál gyönyörűen leht majd létszám fölényt kialakítani. Mondjuk a Marceo-Cr-Modric-Benzema négyessel. Ez a másik oldalra is igaz. Ha észrevetted én is Xabi-Khedira-Modricot írtam , de nem látom hogy esetleg Illaramendivel vagy Iscoval miképp lenénk előrébb ,gyorsaságban vagy egyáltalán bármiben ish3x0r írta:Az teljesen mindegy, hogy most Di Maria jatszik vagy Ozil, a lenyeg az, hogy amig BARMELYIK edzo, legyen az Mou, Ancelotti, Ferguson, Wenger vagy Egervari a Xabi - Khedira parost egyutt jatszatja, addig csak almodozhatunk BL-rol. Eddig is lathattuk, hogy a Xabi - Khedira paros sebessegben keves, mivel Xabi szinte egyvonalban van a vedokkel, ezert Khedira kene bejatsza az egesz kozeppalyat, amire egyszeruen keptelen. A Xabi - Modric paros jobb elore jatekban, viszont vedekezes szempontjabol kevesek. Idovel Mourinho is belatta, hogy a Xabi - Khedira - Modric harmas jatszatasa a legelonyosebb. Ebben az esetben viszont harom tamadonk maradt (CR, Benzema es Di Maria/Ozil) akik tamadasban kevesek. Leginkabb azert, mert a Arbeloa tamadasban semmi pluszt nem tud nyujtani es Coentrao is joval gyengebb elol, mint Marcelo.oroszisti írta: Lehet ugyanaz , de nem soakt láttam egyszerre ezt a középpályát. Általában María volt Özil helyén , Özil meg Modricén. Egyáltalán nem mind1 , óriási különbség van Özil és Mdoric között. Teljesen más poszt szerintem a kettő.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 8., hétfő 16:41
Érdekes, én úgy tudtam az Arsenal 27 millás ajánlata hivatalos volt, ááá ha rajtunk marad kiakadok bár szerencsére lenyilatkozta, hogy el akar húzni innen...madridronie írta: Pipitát az elnök szerint a Madrid nem kívánja elengedni, de egyébként sem érkezett egyetlen egy hivatalos ajánlat sem érte;
Nézzed meg az u20-as meccseket, és máris megérted, ugyanazt tolja mint CR fiatalabb korában.morientes írta: Jesé meg,mikor mégha burkoltan is,de bírálta Mout,hogy miért nem hívja föl,mindenki megvédte,hogy tulajdonképp csak szeretné tudni miért is nem érett meg az első csapatra,most meg olvasom hogy sokan nagyképűnek kezdik beállítani...Akkor ez most hogy?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 8., hétfő 16:33
Na még csak ò hiányzik ide.Emlékezzünk csak,a konfi kupán Prandelli,meg a játékostársai megpofázták neki,nehogy levegye a mezt ha gólt szerezmert 2 sárga után nem játszhat,nem törlik a lapokat,erre mit ad isten...A Corriere Dello Sport szerint Carlo Ancelotti, a Real Madrid új vezetőedzője megkérte a blancók elöljáróit: tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy Mario Balotelli még a nyáron hófehérbe öltözzön.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 16:15
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 8., hétfő 16:14
Hát-hát, ha ez a Cuatro-s interjú igaz, akkor --> Pipita, Di María és Kaká is könnyen a csapatnál marad!Az AS szerint Ancelotti július 15-én személyesen fog beszélni Higuaín-al, és szeretné meggyőzni, hogy maradjon mivel számol vele.
Florentino Perez adott egy interjút, amiben szót ejtett Bale, Illarramendi, Cavani/Suarez párosról, Higuaín, Callejon, Kaká, Zidane, Ancelotti
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 8., hétfő 16:07
Az teljesen mindegy, hogy most Di Maria jatszik vagy Ozil, a lenyeg az, hogy amig BARMELYIK edzo, legyen az Mou, Ancelotti, Ferguson, Wenger vagy Egervari a Xabi - Khedira parost egyutt jatszatja, addig csak almodozhatunk BL-rol. Eddig is lathattuk, hogy a Xabi - Khedira paros sebessegben keves, mivel Xabi szinte egyvonalban van a vedokkel, ezert Khedira kene bejatsza az egesz kozeppalyat, amire egyszeruen keptelen. A Xabi - Modric paros jobb elore jatekban, viszont vedekezes szempontjabol kevesek. Idovel Mourinho is belatta, hogy a Xabi - Khedira - Modric harmas jatszatasa a legelonyosebb. Ebben az esetben viszont harom tamadonk maradt (CR, Benzema es Di Maria/Ozil) akik tamadasban kevesek. Leginkabb azert, mert a Arbeloa tamadasban semmi pluszt nem tud nyujtani es Coentrao is joval gyengebb elol, mint Marcelo.oroszisti írta: Lehet ugyanaz , de nem soakt láttam egyszerre ezt a középpályát. Általában María volt Özil helyén , Özil meg Modricén. Egyáltalán nem mind1 , óriási különbség van Özil és Mdoric között. Teljesen más poszt szerintem a kettő.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 8., hétfő 15:46
Lehet ugyanaz , de nem soakt láttam egyszerre ezt a középpályát. Általában María volt Özil helyén , Özil meg Modricén. Egyáltalán nem mind1 , óriási különbség van Özil és Mdoric között. Teljesen más poszt szerintem a kettő.Victor írta:ez ugyanaz a szutyok majdnem, mint amivel tavaly végig sz.optuk az évet, csak modriccal és új edzővel.----------Xabi----------
---Khedira----Modric-----
Özil------Benzema-------Cr
isco kezdőbe, illaramend ivagy kondogbia kezdőbe. khedira-xabi párost nem szabad többet játszatni...
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 8., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 8., hétfő 15:37
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 8., hétfő 15:32
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem