Victor írta:bár én még egy csatárt hoznék idén mindenképpen
Őszintén megvallva mivel idén játszhat azon a poszton Benzema, Jesé, Morata nem hoznék, de jövőre durrantanék valami nagyon jó csatárt, de tényleg valaki olyat aki habzó szájjal megy a kapura
A másik, hogy jövőre VB és minden VB-n van valami felfedezett. Én megvárnám ilyen téren hátha villant valami csillagot ez a Brazil VB, akinek a reklám értéke is megnő a VB-től és gyors lecsapnánk rá
Most, ha hoznánk 1 csatárt azzal kb Moratát szívatnánk meg meg Jesét, mert meglepne, ha Jesének sok lehetősége lenne, mint CR csere. Így vagy a jobboson fog feltűnni mint Callejón vagy mint csatár a 9-es poszton...
Nem kell kapkodni már nagyon idén, mert az sem lesz jó, ha itt most az egész kezdőt kidobjuk a kukába és mindenkit lecserélünk. Én így is meg vagyok elégedve ezzel a nyárral főleg a tavalyi Modric saga után

...
Van 1 Carlo Ancelotti-Zidane edzőpárosunk

+ 1 Golden Boy

, bundesliga topp jobbszélsője + 1 u21-es felfedezett 23 éves Alonso klón

, meg 1 ki zsákba macska, de nagy tehetségnek kikiáltott Casemirónk! Belegondolva azért nem olyan rossz ez
Engem legjobban az lep meg, hogy Khedirát mostanság nem ajnározzák a kezdőbe a spanyolok
Amúgy Varane-ről lehet tudni valamit!?