Mellesleg az M4-en nagyon tudok gratulálni, hogy szombaton a két dobogós csapat meccsét nem képesek adni mert megint a lélekölően fos Debrecent kell nézni ebben a szezonban már negyvenedszer...
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2015. november 18., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. november 17., kedd 0:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 17., kedd 0:01
Ebből max a törökök fanatizmusa ér majd valamit a tornán. Észak írek nálunk is gyengébbek, max fizikális fölény van meg.'shutterisland írta:irek, walesiek, eszak-irek angolosabb, iparosabb stilusa vagy a torok fanatizmus peldaul.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. november 16., hétfő 23:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 16., hétfő 23:11
Lengyel messze a legerősebb. Továbbá egyedül a törökökkel járhatunk rosszabbul, amúgy erősebb a 3. kalap.'shutterisland írta:szerintem nincs erdemi kulonbseg, ha parositgatja az ember oket, nagyjabol egal a ket kalap.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. november 16., hétfő 23:08
szerintem nincs erdemi kulonbseg, ha parositgatja az ember oket, nagyjabol egal a ket kalap.3. kalap - cseh, legyel, román, szlovák, svéd, MAGYAR
4. kalap - török, ír, izland, wales, albán, észak-ír
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 16., hétfő 22:55
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 16., hétfő 22:53
Akkor nem jól tudtam, sorry.Santi írta:Elég a 3. kalaphoz az egyik, vagyis az írek kijutásával 3. kalapsokat leszünk.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. november 16., hétfő 22:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 22:36
Nagyszerű, köszi!h3x0r írta:NSO: Ha Bosznia-Hercegovina, Ukrajna és Svédország egyaránt sikerrel veszi a pótselejtezőt, Magyarország 4. kalapos az Európa-bajnokságon. Ha a bosnyák, ukrán, svéd hármasból legalább egy csapat alulmarad a pótselejtezőn, akkor Magyarország a 3. kalapból várhatja az Eb-sorsolást.Kerlon írta:Na az Írek is kint vannak. Ez már 3. kalapot jelent?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. november 16., hétfő 22:34
NSO: Ha Bosznia-Hercegovina, Ukrajna és Svédország egyaránt sikerrel veszi a pótselejtezőt, Magyarország 4. kalapos az Európa-bajnokságon. Ha a bosnyák, ukrán, svéd hármasból legalább egy csapat alulmarad a pótselejtezőn, akkor Magyarország a 3. kalapból várhatja az Eb-sorsolást.Kerlon írta:Na az Írek is kint vannak. Ez már 3. kalapot jelent?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 16., hétfő 22:32
Ha jól rémlik, még Dán továbbjutás is kellene.Kerlon írta:Na az Írek is kint vannak. Ez már 3. kalapot jelent?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 22:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 16., hétfő 17:47
Ha direkte írok valamit valakinek, azt általában beidézem. De akkor jól magadravetted ezek szerint.Santi írta: Olyan szavakat adsz a számba, amiket nem mondtam. Nem károgok, nem kárörvendek és nem azon remegek, hogy majd mindenki jól elver, sehol nem írtam ilyesmit.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. november 16., hétfő 16:00
HozzászólásSzerző: defender3 » 2015. november 16., hétfő 15:45
Kleinheislernér van gond, mert most NB3-ban van kerettagként. Ha a Vidi akar még pénzt belőle akkor télen eladja, meg szerintem ő is minél előbb lépne, hogy tudjon játszani.Kerlon írta:Ha okosak, akkor az EB-ig várnék és ott mutatják meg magukat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 15:40
Ha okosak, akkor az EB-ig várnék és ott mutatják meg magukat.defender3 írta:Amennyire tudom volt neki egy kisebb sérülése, de azon kívul a Juvenil A-ban játszik.reeed_ati írta:Egyébként ha már fiatalok, mi van Tajtival, barcások biztos tudnak róla valamit?
Benne azért bízok nagyon, hogy legalább egy spanyol középcsapatban meg tud majd ragadni és akkor nagy hasznára válhatna a válogatottnak is...
Ha elkerülik a sérülések meg nem a pénzt választja egy szép karriert tud befutni.
Kleinheisler meg Nagy is jó lehetőséget kapott így, hogy jól ment mindkettőjüknek a játék. Most lépniük kell ha fejlődni akarnak. Kleinheisler biztos megy külföldre legkésöbb nyáron de lehet már télen. Nagynak is mennie kéne valami lengyel első vagy német másodosztályú csapatba.
HozzászólásSzerző: defender3 » 2015. november 16., hétfő 15:34
Amennyire tudom volt neki egy kisebb sérülése, de azon kívul a Juvenil A-ban játszik.reeed_ati írta:Egyébként ha már fiatalok, mi van Tajtival, barcások biztos tudnak róla valamit?
Benne azért bízok nagyon, hogy legalább egy spanyol középcsapatban meg tud majd ragadni és akkor nagy hasznára válhatna a válogatottnak is...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 15:24
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 16., hétfő 12:46
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem