Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 16., hétfő 18:43

Nézem is nyugi, ha a fargóban az egyik szereplő egy bődületeset szellent, abban is több érték van, mint a teljes arrow csávó filmográfiában. :mrgreen: :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 18:31

ziro4vr írta:Teljesen megértem Kriszt, a jóságot nem IMDB pontokban, hanem minőségben mérik. Nézzetek sokan arrowt, és egyetek hozzá sok chipset.
jól van, nézd a fargot meg egyél hozzá egy almát :( :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 16., hétfő 17:45

Teljesen megértem Kriszt, a jóságot nem IMDB pontokban, hanem minőségben mérik. Nézzetek sokan arrowt, és egyetek hozzá sok chipset.
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 16., hétfő 17:43

én nem vártam tartós javulást, ilyen történettel esélytelen
Én mondjuk pont arra várok Darkh-kal kapcsolatban . Ra's azt mondta róla hogy igen badass a tag , Constantine is azt mondta hogy nem árt vigyázni vele , erre semmi . Biztos el lesz intézve 1-2 visszaemlékezéssel hogy ki ő - mi ő azt ennyi .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 17:27

P. Krisz írta:
minek írsz az Arrowról? mert érdemileg felesleges, nem unod?
Talán mert az előző két rész után azt vártam hogy felemelkedőben van az évad erre berakják , ezt a szirupos-csöpögős-nyálas valamit ?
Ja és Oliver neve ezután nem Arrow csávó lesz hanem Jamie Oliver mert inkább főzőcskézik mint bűnt üldözne . :lol: :lol:
én nem vártam tartós javulást, ilyen történettel esélytelen :lol: mondjuk a visszaemlékezések még mindig jók
nmate írta::lol: :lol: :lol:
Zseniális.
úgy van :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 16., hétfő 17:26

:lol: :lol: :lol:
Zseniális.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 16., hétfő 17:21

Talán mert az előző két rész után azt vártam hogy felemelkedőben van az évad erre berakják , ezt a szirupos-csöpögős-nyálas valamit ?
Ja és Oliver neve ezután nem Arrow csávó lesz hanem Jamie Oliver mert inkább főzőcskézik mint bűnt üldözne . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 17:21

nmate írta:
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, én már ott leragadtam hogy Ray hogyan került "mégsem halt meg" állapotba? :Đ
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak azt hitték róla, mert ugye baszogatta a nanorobotjait, amit a vérébe is benyomtak, aztán a páncélját akart kicsinyíteni, de amikor robbanás volt valójában ő is lekicsinyült és nem halt meg, aztán Felicitynek küldött egy üzenetet. Aztán Felicity új asszisztense, hívjuk nevén Curtis, aki meleg, és kurva okos, kb fél nap alatt összerakott egy gépet, ami vissszadta Ray normális méretét gond nélkül.... :mrgreen:
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 16., hétfő 17:15

Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, én már ott leragadtam hogy Ray hogyan került "mégsem halt meg" állapotba? :Đ

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 17:00

Realista24 írta:
Mert megnézte és véleménye van róla. Ha azt kérdeznéd, hogy minek nézed, akkor még megértenélek.
Jó a helyesbítés. Mondjuk a véleményét sem érdemes beírni, mert ahogy emlékszem nem változik: Arrow csávó -valami leszólás- aztán facepalm, de most akkor élvezi? vagy mit élvez?
nmate írta:Na, mi volt Arrowban? Tudni akarom. Meséljetek :Đ
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!atom romantikus rész, Ray mégsem halt meg, csak összezsugorodott és Darkhnál volt fogságba, majd kiszabadították, csattanó a végén, hogy Lance és Donna(Felicity anyja) egymásra talátak a kocsmában, Diggle meg egyre menőbb a maszkban, a sorozat tönkretevője meg továbbra is a Lance lányok bár Thea is elég leépítő karakter lett, de legalább atom jól néz ki
és természetesen semmit nem javult az évad
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 16., hétfő 16:30

Na, mi volt Arrowban? Tudni akarom. Meséljetek :Đ

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 16., hétfő 16:23

Mert megnézte és véleménye van róla. Ha azt kérdeznéd, hogy minek nézed, akkor még megértenélek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 16:20

P. Krisz írta:Da Vinci's Demons 3X2
Odatették magukat a készítők rendesen . A vége pedig ... elég bátrak voltak , nem kevés aktuálpolitikai jelentése van .Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A törökök által elejtett foglyokat nyilvánosan lefejezték ha a Szultán fia előtt nem tértek át az Iszlám vallásra . :|

Arrow csávó
Röviden , tömören . :fpalm: :fpalm:
K

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 16., hétfő 13:13

Da Vinci's Demons 3X2
Odatették magukat a készítők rendesen . A vége pedig ... elég bátrak voltak , nem kevés aktuálpolitikai jelentése van .Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A törökök által elejtett foglyokat nyilvánosan lefejezték ha a Szultán fia előtt nem tértek át az Iszlám vallásra . :|

Arrow csávó
Röviden , tömören . :fpalm: :fpalm:
Hogy híjják?
Bill.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. november 15., vasárnap 18:16

ferni írta:Mr.Robot 1x1
Ez volt aztán a kezdés, engem megvett kilóra, sejtem, hogy ezt a szintet nem fogja hozni végig, de biztis megnézem az egész évadot.
Nem is mondanám...A 2. rész bennem megerősítette, hogy jó cucc, aztán 3.-4. rész átlagos, helyenként nagyon gyenge volt, aztán jött egy izgalmas 5. rész. És ezután nagyon beindult, 6. rész az évad egyik legjobbja volt, mestermű, 7. szinten jó, nyolcadik pedig előkészítette a tökéletes 9. részt, tizedik meg átlag. Ha nem nézed meg, hogy mi lesz a vége, akkor nagyon élvezetes lesz. Én csak a napokat számlálom a kövi évadig, remélem jó lesz.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 15., vasárnap 16:28

nmate írta:Na, én csak a barátnőre várok.
#kerlonmode
he?

szerk.: leesett, de én nem várok rá
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. november 15., vasárnap 16:27

Mr.Robot 1x1
Ez volt aztán a kezdés, engem megvett kilóra, sejtem, hogy ezt a szintet nem fogja hozni végig, de biztis megnézem az egész évadot.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. november 14., szombat 21:43

Homeland 4. évad

Elmennek az anyjukba ezzel az utolsó résszel, a sorozat mélypontja volt. Komolyan megérdemelnék, hogy kaszáljam, nem tudom még. Bekaphatják
Ne aggódj, az ötödik évad kárpótolni fog.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 14., szombat 21:36

Pont hogy te vagy a csaj ezek szerint. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ilyen adrienalin bomba, akciódús részek után egy ilyen drámázós, lassú fos lezárás? A fele részben autóztak, a másik felében pedig Carrie anyjával ment a dráma...kit érdekel?
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 14., szombat 21:31

ziro4vr írta:Homeland 4. évad

Elmennek az anyjukba ezzel az utolsó résszel, a sorozat mélypontja volt. Komolyan megérdemelnék, hogy kaszáljam, nem tudom még. Bekaphatják.

Fargo 2x5

Ez viszont jelenleg a sorozatgyártás csúcsa, zseniális rész volt megint.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a jelenet a hentesboltban, az első és a második is...ó anyám. Vagy Wilson és Bruce Campbell a budiban...elképesztő.

Kezdem azt hinni hogy csaj vagy :lol:
Mi a baj vele?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: