Nagyrészt egyetértek veled . A dialógusok még mindig erősek , a helyszínek atmoszférája is rendben van viszont kicsit üresnek éreztem ezt a részt . Lehetett érezni rajta hogy valami nagyobb dolog felvezetője lesz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pl. az rpg megszerzése . A járkálok pedig eszesebbek lettek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pl. a tagnak akinek beleharapott a karjába full kussban volt addig amíg oda nem ért , vagy a másik kettő akik elintézték a kis csajt , meg se mozdultak , aztán pedig lecsaptak rá .kelemen.istvan írta:TWDs06e06
15 percbe belefért volna a rész.
Daryl pedig Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég könnyen megtalálta a teherautót , jó hogy ki nem szúrta a szemét baszki , elég keményen elrejtették a susnyásban , rádobtak kettő ágat és annyi , vagy csak benőtte a gaz , nem tudom .
A vége megint érdekes lett Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vajon ki kérhetett segítséget ? Hang alapján nem tudtam beazonosítani , a páros aki elorozta Daryl motorját vagy talán Glenn ? A rádiónak azonos frekvencián kellett lennie hogy venni tudja az adást , szóval ismerős lehet .