Az a baj, hogy sokan ezt még remélik is.Mike írta:na asszem Odegaard szétszopat minket
Priskin meg wtf, de Kleinheisler után én már kussolok. Bár Priskint azért jobban be lehet határolni az eddigiek alapján.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 15., vasárnap 20:03
Az a baj, hogy sokan ezt még remélik is.Mike írta:na asszem Odegaard szétszopat minket
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 15., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 15., vasárnap 19:54
Többen Balázskát támadó cikket olvastam a napokban. Igaz csak bloggerek, de sokan már lemerik írni, hogy egy kalapszar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ziro4vr írta:Kint neki kellett kezdenie. Nagyjából 80%ban elvégezte a feladatát, a 20 maradék az volt, mikor épp nem hárman csüngtek rajta és akkor vesztette el a labdát. Nikolic egyedüli ékként egy ilyen struktúrában semmit nem ér, Böde kezdetésének inkább ma lenne értelme, rá a hazai közeg jó hatással van, kint szerintem nem csinált volna többet. Plusz ő sincs valami nagy formában mostanság.
De továbbra sem értem, hogy miért nem Dzsudzsák van elővéve, ő volt a legnagyobb fék messze.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 15., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 15., vasárnap 19:33
miro írta:Kezdő!KAG írta:Odegaard ma kezdő lesz vagy újra pad?
Remélem ha ma Szalai kezdő,akkor megtartja a labdát,és nem kivezeti,belefordul a védőbe,rálép a zsugára,elpattan tőle,nem nyeri meg a fejpárbajokat stb..Mert katasztrófa volt.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 15., vasárnap 19:27
Kezdő!KAG írta:Odegaard ma kezdő lesz vagy újra pad?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 15., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 15., vasárnap 19:20
Micsoda költői kép, mindig meg tudsz lepni.Kerlon írta: Guzmóval nagyot fordult a világ.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 15., vasárnap 18:15
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 15., vasárnap 17:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 15., vasárnap 17:40
Guzmóval nagyot fordult a világ. Dzsudzsák meg csak egy primadonna, aki képtelen a kritikákat elviselni és sír a szája, qrva nagy szerencséje, hogy 25-ről beverte bukarestben, mert már rég kikezdték volna. Most meg bratyizik a trollfocival...ziro4vr írta:Szalai nem volt vészes, nem lett volna jobb a többi sem. De hogy Priskin miért kerül mindig pályára? Nikolicot addig nem is érdemes elővenni, amíg nincs egy stabil támadójátékunk, ő nem fog a semmiből gólokat lőni, nem az a típus. Böde meg ezen a szinten nem ért volna többet.
Elek nem tudom miért kezdett, semmi funkciója nem volt, inkább Nagyot raktam volna be, a két fiatal had szaladgáljon ott. De a legfelháborítóbb Dzsudzsák, nagyon visszaesett. Padra mehet nyugodtan, mert a 0 teljesítménye mellett az arcától nem férnek el a többiek. Ja meg Németh, nekem ő tetszett tegnap, éretten játszott. Guzmics volt a legjobb amúgy.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. november 13., péntek 20:36
nem volt az. láttam a vidiben, tisztában vagyok a képességeivel, így tudtam, hogy jó húzás lehettorjack írta:ha van megérzésed a lottóötös kapcsán, megoszthatnádkleinheisler nem rossz szélső, merész húzás, ami akár jól is elsülhet
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 13., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. november 13., péntek 20:07
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 13., péntek 13:18
Gera most már inkább kkp, semmint szélső/tkp. A játéka nagyon átalakult Angliában, labdabiztosabb lett, kevesebb kockázatot vállal, és megtanult védekezni. A játéka már nem olyan, mint régen, de a rutin, a higgadtság és a stabil játék olyan dolog, ami hiánycikk a magyar kps-ok közül. Hiányozni fog a profizmusa vasárnap.sentry írta:Ez tény. Csak bennem még a régi Gera él. De persze nem várhatom el azt amit 5-10 éve lenyomott. Mindegy. Leginkább Elek gyengesége bántott meg hogy Dzsudzsi és Szalai nem volt valami jó...Zsombor írta:Mondjuk Gera elég nagyot melózott, főleg a második félidőben. De persze ez lehet, hogy semmiség.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 13., péntek 13:09
Ez tény. Csak bennem még a régi Gera él. De persze nem várhatom el azt amit 5-10 éve lenyomott. Mindegy. Leginkább Elek gyengesége bántott meg hogy Dzsudzsi és Szalai nem volt valami jó...Zsombor írta:Mondjuk Gera elég nagyot melózott, főleg a második félidőben. De persze ez lehet, hogy semmiség.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 13., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 13., péntek 12:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 13., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. november 13., péntek 9:15
Én azt méltónak tartom, viszont a győzelem utáni interjúban, amikor Királyt kérdezték konkrétan Fülöpről, az már sztem is túl volt a határon, Király nem is válaszolt rá.Pipita írta:Továbbá nálam Hajdú Bé Fülöpös kiszólása is kicsapta a biztosítékot, szerintem nem volt odaillő, inkább tartottam ízléstelennek, mint meghatónak, de látom ezzel kisebbségben vagyok.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem