HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 16., hétfő 18:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 18:31
jól van, nézd a fargot meg egyél hozzá egy almátziro4vr írta:Teljesen megértem Kriszt, a jóságot nem IMDB pontokban, hanem minőségben mérik. Nézzetek sokan arrowt, és egyetek hozzá sok chipset.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 16., hétfő 17:45
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 16., hétfő 17:43
Én mondjuk pont arra várok Darkh-kal kapcsolatban . Ra's azt mondta róla hogy igen badass a tag , Constantine is azt mondta hogy nem árt vigyázni vele , erre semmi . Biztos el lesz intézve 1-2 visszaemlékezéssel hogy ki ő - mi ő azt ennyi .én nem vártam tartós javulást, ilyen történettel esélytelen
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 17:27
én nem vártam tartós javulást, ilyen történettel esélytelenP. Krisz írta:Talán mert az előző két rész után azt vártam hogy felemelkedőben van az évad erre berakják , ezt a szirupos-csöpögős-nyálas valamit ?minek írsz az Arrowról? mert érdemileg felesleges, nem unod?
Ja és Oliver neve ezután nem Arrow csávó lesz hanem Jamie Oliver mert inkább főzőcskézik mint bűnt üldözne .![]()
úgy vannmate írta:![]()
![]()
![]()
Zseniális.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 16., hétfő 17:21
Talán mert az előző két rész után azt vártam hogy felemelkedőben van az évad erre berakják , ezt a szirupos-csöpögős-nyálas valamit ?minek írsz az Arrowról? mert érdemileg felesleges, nem unod?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 17:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak azt hitték róla, mert ugye baszogatta a nanorobotjait, amit a vérébe is benyomtak, aztán a páncélját akart kicsinyíteni, de amikor robbanás volt valójában ő is lekicsinyült és nem halt meg, aztán Felicitynek küldött egy üzenetet. Aztán Felicity új asszisztense, hívjuk nevén Curtis, aki meleg, és kurva okos, kb fél nap alatt összerakott egy gépet, ami vissszadta Ray normális méretét gond nélkül....nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, én már ott leragadtam hogy Ray hogyan került "mégsem halt meg" állapotba? :ĐKerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 16., hétfő 17:15
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, én már ott leragadtam hogy Ray hogyan került "mégsem halt meg" állapotba? :ĐKerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 17:00
Jó a helyesbítés. Mondjuk a véleményét sem érdemes beírni, mert ahogy emlékszem nem változik: Arrow csávó -valami leszólás- aztán facepalm, de most akkor élvezi? vagy mit élvez?Realista24 írta:Mert megnézte és véleménye van róla. Ha azt kérdeznéd, hogy minek nézed, akkor még megértenélek.minek írsz az Arrowról? mert érdemileg felesleges, nem unod?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!atom romantikus rész, Ray mégsem halt meg, csak összezsugorodott és Darkhnál volt fogságba, majd kiszabadították, csattanó a végén, hogy Lance és Donna(Felicity anyja) egymásra talátak a kocsmában, Diggle meg egyre menőbb a maszkban, a sorozat tönkretevője meg továbbra is a Lance lányok bár Thea is elég leépítő karakter lett, de legalább atom jól néz kinmate írta:Na, mi volt Arrowban? Tudni akarom. Meséljetek :Đ
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 16., hétfő 16:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 16., hétfő 16:23
Mert megnézte és véleménye van róla. Ha azt kérdeznéd, hogy minek nézed, akkor még megértenélek.minek írsz az Arrowról? mert érdemileg felesleges, nem unod?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 16:20
minek írsz az Arrowról? mert érdemileg felesleges, nem unod?P. Krisz írta:Da Vinci's Demons 3X2
Odatették magukat a készítők rendesen . A vége pedig ... elég bátrak voltak , nem kevés aktuálpolitikai jelentése van .Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A törökök által elejtett foglyokat nyilvánosan lefejezték ha a Szultán fia előtt nem tértek át az Iszlám vallásra .
Arrow csávó
Röviden , tömören .![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 16., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. november 15., vasárnap 18:16
Nem is mondanám...A 2. rész bennem megerősítette, hogy jó cucc, aztán 3.-4. rész átlagos, helyenként nagyon gyenge volt, aztán jött egy izgalmas 5. rész. És ezután nagyon beindult, 6. rész az évad egyik legjobbja volt, mestermű, 7. szinten jó, nyolcadik pedig előkészítette a tökéletes 9. részt, tizedik meg átlag. Ha nem nézed meg, hogy mi lesz a vége, akkor nagyon élvezetes lesz. Én csak a napokat számlálom a kövi évadig, remélem jó lesz.ferni írta:Mr.Robot 1x1
Ez volt aztán a kezdés, engem megvett kilóra, sejtem, hogy ezt a szintet nem fogja hozni végig, de biztis megnézem az egész évadot.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 15., vasárnap 16:28
he?nmate írta:Na, én csak a barátnőre várok.
#kerlonmode
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. november 15., vasárnap 16:27
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. november 14., szombat 21:43
Ne aggódj, az ötödik évad kárpótolni fog.Homeland 4. évad
Elmennek az anyjukba ezzel az utolsó résszel, a sorozat mélypontja volt. Komolyan megérdemelnék, hogy kaszáljam, nem tudom még. Bekaphatják
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 14., szombat 21:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 14., szombat 21:31
ziro4vr írta:Homeland 4. évad
Elmennek az anyjukba ezzel az utolsó résszel, a sorozat mélypontja volt. Komolyan megérdemelnék, hogy kaszáljam, nem tudom még. Bekaphatják.
Fargo 2x5
Ez viszont jelenleg a sorozatgyártás csúcsa, zseniális rész volt megint.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a jelenet a hentesboltban, az első és a második is...ó anyám. Vagy Wilson és Bruce Campbell a budiban...elképesztő.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem