Auba inkább,engem a francia annyira mèg nem gyozott meg.De mondjuk o is nèmetországi igazolás lenne.De gondolom a bayernre gondoltálAubameyangot vagy Lacazette-t. a németektől meg amúgy se hiszem,hogy mostanság fogunk igazolni.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 18., szerda 12:54
Auba inkább,engem a francia annyira mèg nem gyozott meg.De mondjuk o is nèmetországi igazolás lenne.De gondolom a bayernre gondoltálAubameyangot vagy Lacazette-t. a németektől meg amúgy se hiszem,hogy mostanság fogunk igazolni.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. november 17., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: Wappi » 2015. november 17., kedd 20:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 15., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 15., vasárnap 16:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 15., vasárnap 15:12
Pedig nézhetjük innen a dolgokat. Messi tényleg rendkívüli tehetséggel van megáldva, Ronaldo meg kiaknázta a lehetőségeit és a mentalitásának köszönheti, hogy egy lapon vannak emlegetve. Persze ez nem jelenti azt, hogy ő nem tehetséges, de rengeteg játékos volt a történelembe, akik többre vihették volna, de nem voltak képesek rá.sentry írta:Ezt több helyen hallottam már... most komolyan... mi az hogy valaki többet dolgozott, hogy ott legyen mint a másik? Messi se a tökeit vakargatta, hanem edzett. CR atletikusabb ezért persze sokat is tett, maximum erre érthette. De teljesen más a két játékos.Faubert írta:Messiről: “Más, mint Cristiano Ronaldo. Messinek nem kellett olyan keményen dolgoznia, hogy erre a szintre jusson, a tehetsége miatt van ott, ahol. Cristiano rengeteget dolgozott minden nap azért, hogy eljusson erre a szintre”![]()
Ráadásul ez inkább Messinek ciki, hogy nem tett többet hogy még jobb legyen. Ki lehet így is forgatni.
Mindegy, sosem értem ezt én.
Amúgy az egész interjún átjön egy hatalmas irigység...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 15., vasárnap 14:17
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 15., vasárnap 14:15
Faubert az interjúban mondta, nem írta:Mi az, ami először eszedbe jut a Realban töltött időszakról? “Sokkal keményebben dolgoztam volna, és kiharcoltam volna a helyemet a csapatban. Nem tudtam megmutatni igazán, hogy mire is vagyok képes”
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 15., vasárnap 14:05
Ezt több helyen hallottam már... most komolyan... mi az hogy valaki többet dolgozott, hogy ott legyen mint a másik? Messi se a tökeit vakargatta, hanem edzett. CR atletikusabb ezért persze sokat is tett, maximum erre érthette. De teljesen más a két játékos.Faubert írta:Messiről: “Más, mint Cristiano Ronaldo. Messinek nem kellett olyan keményen dolgoznia, hogy erre a szintre jusson, a tehetsége miatt van ott, ahol. Cristiano rengeteget dolgozott minden nap azért, hogy eljusson erre a szintre”
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 15., vasárnap 11:25
Az lecsuszott.Silvestre-t akartaInkább. "Én is így rúgtam meg, mikor a fejét találta el a cipő."
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 14., szombat 17:20
Inkább. "Én is így rúgtam meg, mikor a fejét találta el a cipő."Kerlon írta:Becks szabadrúgása után Fergie jegyzetel... "David még mindig remekül rúgja a szabadot...lestat írta:https://www.youtube.com/watch?v=ag7wmb0vhFU
youtube llinket találtam csak normálisat,...nálunk TV nem adja semmi"
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 14., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 14., szombat 16:51
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 14., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 14., szombat 16:09
Becks szabadrúgása után Fergie jegyzetel... "David még mindig remekül rúgja a szabadot...lestat írta:https://www.youtube.com/watch?v=ag7wmb0vhFU
youtube llinket találtam csak normálisat,...nálunk TV nem adja semmi
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 14., szombat 16:09
Becks szabadrúgása után Fergie jegyzetel... "David még mindig remekül rúgja a szabadot...lestat írta:https://www.youtube.com/watch?v=ag7wmb0vhFU
youtube llinket találtam csak normálisat,...nálunk TV nem adja semmi
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 14., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 14., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 14., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 13., péntek 21:48
Èrtem.De ugye ami egy levantenal belefèr,az itt már nem biztos...azért a levantéban nem egyszer megszórták, és úgy felállt, hogy a Real Madrid első számú kapusa jelenleg. jó, ebben a mondatban van némi túlzás, de remélem érted mire akarok célozni.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem