Köszi!

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 14., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 14., szombat 16:51
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 14., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 14., szombat 16:09
Becks szabadrúgása után Fergie jegyzetel... "David még mindig remekül rúgja a szabadot...lestat írta:https://www.youtube.com/watch?v=ag7wmb0vhFU
youtube llinket találtam csak normálisat,...nálunk TV nem adja semmi
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 14., szombat 16:09
Becks szabadrúgása után Fergie jegyzetel... "David még mindig remekül rúgja a szabadot...lestat írta:https://www.youtube.com/watch?v=ag7wmb0vhFU
youtube llinket találtam csak normálisat,...nálunk TV nem adja semmi
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 14., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 14., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 14., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 13., péntek 21:48
Èrtem.De ugye ami egy levantenal belefèr,az itt már nem biztos...azért a levantéban nem egyszer megszórták, és úgy felállt, hogy a Real Madrid első számú kapusa jelenleg. jó, ebben a mondatban van némi túlzás, de remélem érted mire akarok célozni.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. november 13., péntek 21:19
morientes írta:Èn csak attol tartok Navas-al kapcsolatban,hogy ha ne aggy isten egyszer megszorják,fel tudna e állni a traumábol vagy sem.wZoLee7 írta:A koruk sem utolsó szempont, de én ezzel megvárom a szezon végét. Ha visszaesik Navas nincs kérdés, ha ezen a szinten marad végig akkor jövő nyáron lesznek itt ellentétek bőven
Mentálisabban erosebbnek èrzem DDG-t,mind attol fuggetlenul,hogy Navason is volt nyomás a nyáron nem kicsi,ugye mivel nem tudta mi lesz a sorsa...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 13., péntek 19:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 13., péntek 19:12
Èn csak attol tartok Navas-al kapcsolatban,hogy ha ne aggy isten egyszer megszorják,fel tudna e állni a traumábol vagy sem.wZoLee7 írta:A koruk sem utolsó szempont, de én ezzel megvárom a szezon végét. Ha visszaesik Navas nincs kérdés, ha ezen a szinten marad végig akkor jövő nyáron lesznek itt ellentétek bőven
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 13., péntek 17:59
HozzászólásSzerző: defender3 » 2015. november 13., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 13., péntek 17:54
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 13., péntek 17:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 13., péntek 17:21
Hát én meg remélem, hogy ha megvesszük De Geat, Navas távozik. Többet érdemelne ő annál, mint hogy újabb szezont üljön végig a padon.Angol hírek szerint a Real Madrid végül 42 millió eurót fog fizetni De Geáért a nyáron. És ha hinni lehet a híreknek, Navas is marad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 13., péntek 13:32
MUNYban ez van:palesz77 írta:Diego Torres mennyire megbízható hírforrás? Most olvasom twitteren, hogy Jamesnek is gondjai vannak Benítezzel, 15 nappal a Sevilla elleni meccs előtt is fitt volt már - Benítez állításával ellentétben -, és most a gólja után azt mondta, hogy "ezt küldi azoknak, akik szerint nincs jól".
Nem tudom mennyire igaz, de ha igen, akkor érdekes nagyon. Lehet feszkó bőven az edző megkötött kezei miatt, de amíg ez nem változik, addig tökmindegy ki ül ott igazából..
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 13., péntek 13:24
Az érdekes lenne, ha Benitez így kezelné azt, hogy néhány játékosnak a kezdőben kell lennie, akit amúgy nem tenne oda. Csak az a baj, hogy ezt nem Jamesszel kellene eljátszani, aki talán tudna pluszt adni a csapatnak.palesz77 írta:Diego Torres mennyire megbízható hírforrás? Most olvasom twitteren, hogy Jamesnek is gondjai vannak Benítezzel, 15 nappal a Sevilla elleni meccs előtt is fitt volt már - Benítez állításával ellentétben -, és most a gólja után azt mondta, hogy "ezt küldi azoknak, akik szerint nincs jól".
Nem tudom mennyire igaz, de ha igen, akkor érdekes nagyon. Lehet feszkó bőven az edző megkötött kezei miatt, de amíg ez nem változik, addig tökmindegy ki ül ott igazából..
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. november 13., péntek 13:22
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem