Reaper's Scythe írta:Azért van ilyen keret, mert Benitez ezeket a játékosokat kérte Pereztől. Egyáltalán nem biztos, hogy Ancelotti is így erősítette volna meg a keretet, mint a spanyol. Ugye középcsatárt is szeretett volna Rafa, Benzema mögé, de azt ugye nem kapott.
Állítólag Ancelotti is kérte Khedira és Illarra helyett Verrattit, sőt Rakiticet is szorgalmazta. Legalábbis rémlik nekem egy ilyen hír Rakitic leigazolásakor. Jobb hátvédet is ő kért (hogy Danliot-e az jó kérdés).
Tömören, akik most nyáron érkeztek, ők még jó részt az olasz kérésében szerepeltek. Casemiro és Lucas a biztos kivételek, meg gondolom Cheryshevet még el akarták adni, csak nyakunkon maradt.
Reaper's Scythe írta:Már sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha Carlo marad. Bízzunk Benitezben legalább tavaszig. Ha addigra sem áll össze a csapat rendesen, akkor elő lehet megint venni, de legalább ennyi időt adjunk neki.
Bízni? Bízzon , aki akar. De én nem bízom. Reménykedem benne, hogy lesz valami szezon végére, de nem hiszek benne.
Sokan írták, hogy látni lehet több pozitívumot Rafa csapatában. Én egyedül a szerencsefaktort és Navas csúcsformáját látom. De kétlem, hogy bármelyik az ő érdeme lenne.
madridom.hu írta:A Cadena COPE beszámolója szerint, amennyiben Benítezt elküldik a nyáron, úgy a spanyol válogatott kispadjáról érkezhet majd az utódja.
Ott nem del Bosque ül? Vagy itt egy segítőjére gondoltak?
Azért az meg már nevetséges, hogy a játékosok nyíltan nem bíznak az """orvosi stábban""", és Pérez semmit nem tesz a helyzet javítása érdekében, mert állítólag a haverja van ott...