Mindenki az ára miatt van kibukva nagy cucc 90 millió, minusz az előbb említett két játékos(és Higuaín is ott van még).
Nem a pénz a probléma. Bale-nek kellene erőltetni a dolgot. Viszont ha jön akkor tényleg felesleges még egy csatár.

HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. július 8., hétfő 14:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 8., hétfő 14:27
Őszintén megvallva mivel idén játszhat azon a poszton Benzema, Jesé, Morata nem hoznék, de jövőre durrantanék valami nagyon jó csatárt, de tényleg valaki olyat aki habzó szájjal megy a kapuraVictor írta:bár én még egy csatárt hoznék idén mindenképpen
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 14:27
Két évvel meghosszabbította szerződését a Juventusnál Arturo Vidal középpályás, aki 2018 nyaráig kötelezte el magát a torinóiakhoz.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 14:22
hát igazából egyik sem csatár, talán csak morata, ő meg nálam nagyon kérdőjeles.cé, jesé, morata. meg lehet oldani szerintem.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 8., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 8., hétfő 14:19
cé, jesé, morata. meg lehet oldani szerintem.Victor írta:ez jó ötlet, osztom, de ha higuain elmegy, akkor benzemával mi lesz? ha sz.r formába játszik továbbra vagy megsérül, akkor annyi nekünk.bale meg már nem kéne, főleg nem annyiért úristen. szóval az legyen a dilemma hogy illarramendin kívül kondogbia/kps vs suarez.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 14:17
ez jó ötlet, osztom, de ha higuain elmegy, akkor benzemával mi lesz? ha sz.r formába játszik továbbra vagy megsérül, akkor annyi nekünk.bale meg már nem kéne, főleg nem annyiért úristen. szóval az legyen a dilemma hogy illarramendin kívül kondogbia/kps vs suarez.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 8., hétfő 14:15
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 14:10
--------------------López----------------------
Carvajal-----Varane-----Ramos-----Marcelo
------------------Kondogbia(?)-----------------
----------Illarramendi---------Modric---------
--Isco/Özil--------------------------------Cé--
--------------------Benzema-------------------
+1.Totál hasonló elképzelésem van nekem is a felállást tekintve![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 8., hétfő 14:09
Totál hasonló elképzelésem van nekem is a felállást tekintveRealMadridFanatic írta:---------------------López----------------------
Carvajal-----Varane-----Ramos-----Marcelo
------------------Kondogbia(?)-----------------
----------Illarramendi---------Modric---------
--Isco/Özil--------------------------------Cé--
--------------------Benzema-------------------
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. július 8., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. július 8., hétfő 13:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 8., hétfő 13:31
Én meg számítottam arra, hogy nem nagyágyúval fogjuk megerősíteni a kp-t, mivel rajtunk kívül mindenhol azt olvasni, hogy megvannak elégedve Khedirával és Alonsoval is. Szóval Essient kellett pótolni, illetve Alonsonak kellett keresni egy tehermentesítő, aki szerintem Casemiro és Illarra veszi át Essien szerepét, de remélhetőleg Samiét...CS0ki írta:Hát én nem egy Casemiro+Illarramendi erősítést képzeltem el a középpályára...![]()
Jó lesz, ha már elkezdődik az előszezon, hogy Ancelotti el tudjon köszönni pár játékostól...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 8., hétfő 13:28
Hát én sem...Hát én nem egy Casemiro+Illarramendi erősítést képzeltem el a középpályára...![]()
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 13:24
nem vagy vele egyedül, de én még hoznám kondogbiát is, megválnék pár játékostól (callejón, higuain, coentrao, esetleg di maria) és helyükre is hoznék valaki fiatal tehetséget.Hát én nem egy Casemiro+Illarramendi erősítést képzeltem el a középpályára...![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 8., hétfő 13:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 8., hétfő 12:54
Végülis ez lehet nem is olyan vészes. José M. csapatát megtartva már azzal is erősödnénk, hogy megerősítettük a jobbhátvéd posztot. Egy év átmenet kell, amég Ancelotti átformálja a csapatot, ez alatt az idő alatt egyesek még megkaphatják az utolsó esélyt, beépülnek/fejlődnek a fiataljaink, és jövő nyáron akkor lehet hangolni a keretet egy BL döntőre. + akkor hátha több elérhető jobb képességű játékos is lesz a piacon (Bale ugye).Isco, Carvajal és a hamarosan hivatalos Illarramendi szerződtetése után már csak egy igazolás hiányzik a vezetőség szerint, hogy a csapat készen álljon a következő szezonra. Carlo Gareth Bale-t vagy egy vérbeli “9-est” szeretne. A csatárok esetében a legnagyobb problémát a lehetőségek korlátozott száma okozza: Suárez, Rooney, Agüero és Ibrahimovic neve szerepel Pérez listáján de tudja, hogy leigazolásuk meglehetősen nehéz. Ennek tükrében még mindig a wales-i szélső az első számú célpont.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 8., hétfő 12:49
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 8., hétfő 12:33
Ezt már régóta magyarázom, hogy kevés hely lesz ott a középpályán, ha minőséget és egyensúlyt is akarunk, de egyesek szerint a csapatvédekezés minden gondot megoldhat és játszhat egyszerre Modric, Özil, Isco, Thiago, Gündogan, meg ki tudja még kiVictor írta:én is így értem, de ez az egész tulajdonképpen özil kárára menne, mert akkor neki már nem jutna hely a kezdőben.Modricnak, Alonso vagy Illarramendi helyett kell a kezdőben lenni.
tehát illaramendi-?-modric hármast képzelek el, előttük iscót és cr-t, majd benzemát.
attól még lehet, hogy ancelotti szívébe is belopja magát ami tunéziai hercegünkViszont annak örülök, hogy legalább a szurkolók is belátták, hogy a Herceg és a tizenhetes nagyon kevés ide.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 8., hétfő 12:24
Sun szerint még el sem dőlt, hogy Pipita végleg elhagyja madridot!Gábe írta:http://www.transfermarkt.co.uk/en/liver ... 28090.html
Most már nem kell Higuaín az Arsenalnak? Inkább Suarez? Végén tényleg itt marad.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem