Totál hasonló elképzelésem van nekem is a felállást tekintveRealMadridFanatic írta:---------------------López----------------------
Carvajal-----Varane-----Ramos-----Marcelo
------------------Kondogbia(?)-----------------
----------Illarramendi---------Modric---------
--Isco/Özil--------------------------------Cé--
--------------------Benzema-------------------

Amúgy Isco ára teljesen reális ár volt. BL negyeddöntős csapat vezére volt 21 évesen ( ha jól rémlik annyi

Illaramendi nem lesz olcsó, de fiatal és benne van, hogy óriásit nyerjen vele a csapat, amennyiben úgy mozgatja a kp-t mint az u21-es EB-n + védekezésben is odateszi magát.
Carvajal óriási + lesz a jobboson, mert viszonylag gyors játékos és ütközni is képes. Én kicsit Jordi Albához hasonlítom csak nem olyan kis alamuszi sz

Casemiro csak töltelék, de akármi lehet belőle. Láttunk tőle eddig 1 meccset a nagy csapatban ahol hozott 1 átlagos teljesítményt, de én még nem írnám le egyáltalán.
Kondogbiát hoznám még és nálam itt le is záródni a nyári igazolás. Jövőre meg durrantanék 1 csatárt amennyiben Benzema nem hozza a szintet meg hoznék még 1 Bale-t talán és ennyi...
Coentraot eladnám, mert ez a nyávogás, hogy engem nem szeret senki meg őrit! Kaká eladása alap + Higuain, Callejón meg talán Di Maria is mehet NORMÁLIS áron...
Gálacsapat

------------------------Casillas/Lópes------------------------
Carvajal----Varane------------------Ramos-------Marcelo-
-----------------------Kondogbia------------------------------
-----------Illaramendi-------------Modric--------------------
Isco-----------------------------------------------------CR---
----------------------Benzema--------------------------------
Cserék
-----------------------Casillas/Lópes------------------------
Arbeloa---------Pepe---------------Albiol---------Nacho--
------------------------Alonso-------------------------------
-----------Khedira----------------------Casemiro----------
Özil/DM---------------------------------------------Jesé---
-------------------------Morata-----------------------------
Annyi, hogy Jesét én tesztelném azon a bizonyos 9-es poszton is, mert van egy olyan érzésem, hogy beválna. Moratát nem érzem annyira toppnak, de, ha másért nem is azért marasztalnám 1 évre, hogy ha nem is váll be legalább növelne az ázsióján és nem 10 milláért lehetne eladni, hanem akár 20-25-ért jövőre...