Négy jegy azért jutott az egyesületnek

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 13., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 12., csütörtök 10:28
Gijón ellen már van 5 fő. Aki úgy érzi, ne várjon sokat.Realista24 írta:Gijón elleni móka 53-55ezerért rajtam kívül kit érdekel, ehhez már csak a jegy ára jön hozzá.
Repjegy, szállás, reggeli és transzfer az árban.
Vagy a Bilbao ellen ugyanígy minimálisan drágábban? 58 körül. Az február közepe, kis Valentin napi meccsnézés![]()
Ha van olyan, akit érdekel, jöhet pü-ben.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 10., kedd 9:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 10., kedd 8:02
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. november 5., csütörtök 15:04
Sírok örömömben!Realista24 írta:Shaktar - Real meccsre a belépő 13 euró a Real szektorba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 5., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 21., szerda 16:59
HozzászólásSzerző: padam » 2015. október 21., szerda 16:51
Ja igen, mikor írtam, hogy "sociso, stb nélkül", erre gondoltam, hogy + költségráfordítás nélkül lehetséges-e. Tehát végülis ez azt jelenti, hogy +10000 forintért 2 nappal hamarabb tudok jegyet venni, tehát valószínűleg lesz jegyem. Kisebb meccsekre azért enélkül is lehet venni remélem.Realista24 írta:Carnettel ugyanúgy a Real honlapján veszed a jegyet, csak előbb be tudsz lépni két nappal, mint az átlagember.Megkérdezhetem, hogy mi az a carnet, és hogy ott mivel másabb jegyet venni, mint a real honlapján?
Azt értem, hogy le lehet maradni, mert nincs végtelen hely, a tapasztalatokat kérdezem, hogy általában azért sikerül bejutni, vagy sokszor van olyan, hogy potyába utazik el az ember?
http://www.realmadrid.com/en/fans/madri ... ernational
Tapasztalatok, akik velünk utaztak vagy általunk volt jegye, bejutott eddig mindig, kivéve az El Clásico, oda már nem mindig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 21., szerda 16:16
Carnettel ugyanúgy a Real honlapján veszed a jegyet, csak előbb be tudsz lépni két nappal, mint az átlagember.Megkérdezhetem, hogy mi az a carnet, és hogy ott mivel másabb jegyet venni, mint a real honlapján?
Azt értem, hogy le lehet maradni, mert nincs végtelen hely, a tapasztalatokat kérdezem, hogy általában azért sikerül bejutni, vagy sokszor van olyan, hogy potyába utazik el az ember?
HozzászólásSzerző: padam » 2015. október 21., szerda 16:12
Szia,Realista24 írta:Szia,padam írta:Sziasztok!
Az kérdésem a meccsjegy megvételével kapcsolatos.
Viszonylag későn (kb 5 nappal) előbb nyitják csak meg a public számára a jegyvásárlást (http://www.realmadrid.com/en/tickets - on néztem).
Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőségem valahogy előbb jegyhez jutni (anélkül h socio lennék stb), vagy izgulhatok 5 nappal az utazás előttig, hogy egyáltalán lesz-e jegyem, vagy csak túristáskodni megyek ki? Nektek mi a tapasztalatotok, általában szinten biztos, hogy lehet jegyet venni a meccsre és nem marad le senki?
Köszi a választ, padam
carnettel két nappal előtte tudsz általában jegyet venni.
Socio nem is lehetsz.
Mivel a stadion 81000 férőhelyes, ergo véges a kapacitása, így le lehet maradni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 21., szerda 14:57
Szia,padam írta:Sziasztok!
Az kérdésem a meccsjegy megvételével kapcsolatos.
Viszonylag későn (kb 5 nappal) előbb nyitják csak meg a public számára a jegyvásárlást (http://www.realmadrid.com/en/tickets - on néztem).
Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőségem valahogy előbb jegyhez jutni (anélkül h socio lennék stb), vagy izgulhatok 5 nappal az utazás előttig, hogy egyáltalán lesz-e jegyem, vagy csak túristáskodni megyek ki? Nektek mi a tapasztalatotok, általában szinten biztos, hogy lehet jegyet venni a meccsre és nem marad le senki?
Köszi a választ, padam
HozzászólásSzerző: padam » 2015. október 21., szerda 14:50
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 18., vasárnap 12:41
HozzászólásSzerző: Ibolya79 » 2015. október 16., péntek 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 14., szerda 13:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 8., csütörtök 19:01
HozzászólásSzerző: Jakabeee » 2015. október 8., csütörtök 17:52
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. október 7., szerda 13:27
Kétlem, de ha elkapsz egy taxit akkor szerintem relatíve gyorsan beérsz, és le tudsz cuccolni a szálláson a meccs előtt. Legalábbis remélemJakabeee írta:Haverom és Én, Okt. 31 repulunk Madridba. KB. 13:50 érkezunk meg. A terv Las Palmas mérkozés, a jegyek megrendelve és uton hozzánk.
A mérkozés idopontjat 11.1. 16:00 átt rakták Okt. 31. 16:00. Az szeretném kérdezni, hogy pogyászostul be lehet menni a stadiomba?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 7., szerda 13:15
Szia,Hipsii84 írta:Sziasztok. Olyan kérdésem volna, hogy az oldal csoportos utazással is foglalkozik vagy mindenki egyénileg megy? A válaszokat előre is köszönöm
HozzászólásSzerző: Hipsii84 » 2015. október 7., szerda 12:16
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem