OFF
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: OFF
Nágel Árpinál én Matek A3-at csináltam, elég elvarázsolt figura volt, néha saját magát bizonytalanította el a táblánál. Nálunk szerencsére soha nem volt matekból szóbeli, de nem is nagyon látom értelmét a dolognak.
.
Nem vészes ez, már csak idő kéne a feladatokra.istimester írta: Segítsek? Szerettem a hőtant, még egy önkéntes órára is bementemA diplomamunkám ráadásul áramlástannal foglalkozott, az Ansys Fluent a barátom
![]()

Ja, amúgy Mátét adom. Ez a matek szóbelizés a beugróval kiegészítve nevetséges szvsz. Főleg mikor két tételt tolnak eléd.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkoriban nem tudtam hazajárni annyit,így nem volt mindig tekintékyparancsoló a séró.Ez lehetett a baj, a saját fodrászomtól alább meg nem adok. Ha CR-nek van nekem is legyen már. Csak mondjuk az enyém mást is nyír.nmate írta:Minden a tekintélyparancsoló hajon múlik.
Meg hogy tudsz-e filmet elemezni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2015. november 9., hétfő 23:47-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Segítsek? Szerettem a hőtant, még egy önkéntes órára is bementemZsombor írta:Hőtanozok

Semmi egetrengető,a rövidítése magyarul ugyanúgy a BME, csak a Brünni Műszaki Egyetem. A gépészkar lenyomta Prágát is. A linkelt listán is szép helyet foglalunk el.ziro4vr írta:Isti akkor most már vallj.
Az A2 az anál 2-őt fedi?
Egy ideig levegőben lógott egy BME-s Phd is, de az utolsó két hétben sikeresen elbasztam 3,98-ra az átlagomat, valamint a corporate világnak is vannak anyagi előnyei. Pedig szerintem jó tanár lettem volna.
Én csíptem a humorát, bár nem sokszor találkoztam vele.
De azt aláírom, hogy nem nagyon tudott magyarázni.

- sebydani
Jár az elismerés, ténylegZsombor írta:Hát, nálunk KJK-n a matekot jobban megkövetelik, aztán A2-ből megvolt az aláírás, de nem mentem el vizsgázni(tényleg nem mentem el ziro, nem azért mert megbuktam). Láttam fel lehet venni a GTK+GPK matekot hozzá következő félévben, úgy döntöttem kipróbálom, mert nem volt sok kedvem beverni 24-25 szóbeli matek tételt az írásbeli beugró mellé.
Zh-k előtt este átnéztem az anyagot, vizsgára azért készültem 2-3 napot, aztán meg is lett. Mondjuk ez tényleg azért sikerült így, mert finom matek zh-kon voltam előtte.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Jeles alá nem adom.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olyat írtam volna erre, leáll a fórummotor.Zsombor írta:Ne már, Nágel Árpinál csináltam meg az A2-t, minimális energiabefektetéssel simán kaptam 6 kreditet.

De megkimellek, hagylak tanulni. :Đ
Nem illik.
Hát, nálunk KJK-n a matekot jobban megkövetelik, aztán A2-ből megvolt az aláírás, de nem mentem el vizsgázni(tényleg nem mentem el ziro, nem azért mert megbuktam
). Láttam fel lehet venni a GTK+GPK matekot hozzá következő félévben, úgy döntöttem kipróbálom, mert nem volt sok kedvem beverni 24-25 szóbeli matek tételt az írásbeli beugró mellé.
Zh-k előtt este átnéztem az anyagot, vizsgára azért készültem 2-3 napot, aztán meg is lett. Mondjuk ez tényleg azért sikerült így, mert finom matek zh-kon voltam előtte.

- sebydani
Elmész te a ....
Mit csináltál pluszban?
Én nem tudom, nálunk tényleg nagyon rossz emlékeket okozott, nem csak nekem. Biztos ti szimpatikusabbak voltatok mert nálunk konkrétan kiélte szerintem rejtett vágyát amit csak zh javítás közben kiélhet 
Félreérték ne essék, nem az a baj megbuktam, és nem azért utálom, hanem hogy konkrétan teljesítettem amit kell és így is. Na az bosszantó

Félreérték ne essék, nem az a baj megbuktam, és nem azért utálom, hanem hogy konkrétan teljesítettem amit kell és így is. Na az bosszantó

- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez az MFTK-s meg tényleg gáz. Biztos túl sok infó volt azon a wikioldalon.ziro4vr írta: Arról beszélek én, igen. Oda jár a tesóm, bementem 1-2 órára, meg mesélget is...szóval, amikor politikatudomány vagy milyen órán a tanár a kinyomtatott wikipédiás lapjáról olvassa fel a királyi családok tagjait, hobbijait...epic.Kivetíteni sem bírnak, csak a vászon bal szélére egy 10 cm-es képet... szörnyű.
Mérnöki Kar valóban jónak számít, jár oda biomérnökire haverom, ott már jobban űzik.

Ja MK-n volt olyan, hogy orvosiról kibukott hallgatóval kezdett el vitatkozni a tanár úgy, hogy annak a tagnak volt már szigorlata az anyagból. És persze nem a tanárnak lett igaza.
Ne már, Nágel Árpinál csináltam meg az A2-t, minimális energiabefektetéssel simán kaptam 6 kreditet.

- sebydani
Akad egy-kettő. Elsőévesként megedzett hogy a 2 zh-n elért 60 pontomból csinált 22-t a tanár így buktam a tárgyat is.ziro4vr írta:BME-ről azt hallottam, hogy tipszmix..van aki csak normális tanárt fog ki akik megírják a házijukat szinte stb, van akiktől meg talicskával vonják le a pontokat.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Arról beszélek én, igen. Oda jár a tesóm, bementem 1-2 órára, meg mesélget is...szóval, amikor politikatudomány vagy milyen órán a tanár a kinyomtatott wikipédiás lapjáról olvassa fel a királyi családok tagjait, hobbijait...epic.defender3 írta:Ja, hogy MFTK nevű förmedvény. Na arról fogalmam nincs. Mérnökin viszont egész normálisak vannak. Átlagban.
MFTK-n van olyan szak, amit 2 félév alatt meg lehetne csinálni, szóval nagyon komoly.

Mérnöki Kar valóban jónak számít, jár oda biomérnökire haverom, ott már jobban űzik.
Zsombor: forró lett hírtelen a hangulat, mi.

Nem illik.
Hőtanozok ziro, most nem fogom neked kifejteni a BME lényegét. Majd szerda este.

- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
Ja, hogy MFTK nevű förmedvény. Na arról fogalmam nincs. Mérnökin viszont egész normálisak vannak. Átlagban.
MFTK-n van olyan szak, amit 2 félév alatt meg lehetne csinálni, szóval nagyon komoly.