Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 21., szombat 20:17

Sunsky írta:Fel volt vetve többször is mi ez a pangás a fórumon. Engem is egyre kevésbé érdekel a csapat, de azt hittem velem van a baj, azonban mikor olvastak a véleményeket rájöttem, hogy nagyon sokan vannak így. Ezt a jelenlegi felállást egyszerűen nem lehet szeretni.
Ja ezért egy óriási plusz.Engem se érdekel már annyira az egész mai Real Madrid.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. november 21., szombat 20:15

Fel volt vetve többször is mi ez a pangás a fórumon. Engem is egyre kevésbé érdekel a csapat, de azt hittem velem van a baj, azonban mikor olvastak a véleményeket rájöttem, hogy nagyon sokan vannak így. Ezt a jelenlegi felállást egyszerűen nem lehet szeretni. Amíg Perez nem takarodik addig itt változás nem lesz. Egyes játékosoknak bérelt helyük van a kezdőben, sokkal jobban érdekli őket a csillogás, mint a játék... Nevetséges az egész, vicc, hogy egy Messi sétálva csinál bohócot a csapatból, Neymar és Suárezről már nem is beszélve... Végignéztem, de nem tudom, hogy miért... Nem akarok csúnyán fogalmazni, Ronaldo-tól lassan a hideg kiráz, Bale szintén, Kroos elképesztő nagy alibi lett középen... És mindegyik folyamatosan kezdő... Nekem a tököm tele van ezzel a lélektelen játékkal, azzal, hogy elől csapkodunk, mutogatunk, elveszik a labdát, akkor hisztizünk...

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 21., szombat 20:14

Perez és bandája ma megmutatta.
Lényeg hogy pluszba van a kassza,és jó a marketing!!! Majd jövőre ezért elmegyünk Észak Koreába,és megmutatjuk magunkat ott is!
Pont annyira zavar szerintem engem ez a vereség mint a játékosokat.
Kezd undorító lenni az egész klub modell.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 11., szerda 11:23

josét csak perez hozhatná vissza, de nem tudom milyen viszonyban váltak el.
Ugyan minek hozná vissza? :roll:
olyan sokat nem is, mivel nem is az a dolga, nem is próbálkozott olyan sokat.
Pedig nem ártan tobbet,nem csak neki,de az osszes kpsnak,Modricnak,Casemironak,mert betomorulo csapat van a ligában boven,ott meg az átlovès lehet a fegyver.Egyedul James szokott ezzel bovebben operálni,pedig a tobbinek is meg van hozzá a rugotechnika.

Szerintem az edzokèrdès mèg korai,kb a harmadán vagyunk tul a szezonnak,ha visszajonnak a sèrultek vslamikor,jobbak lesznek a lehetosègek,az meg hogy Ronaldo teljesen impotens,hogy Benzema nincsen mert sèrult,hogy Jesè halvány,hogy,Isco elvesztette a fonalat,hogy nincsen Hamesz,arrol nem Benitez tehet.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 9., hétfő 21:01

schranzer írta:Bale tegnapi teljesitmenyen gondolkodtam. Nem lehet, hogy Roncero cikkje tuzelte volna fel igy a walesit? Én konkrétan nem ismertem rá, mennyire akart tegnap. :hmmm:
Fél óráig, ha volt benne tűz. Akkor se értünk vele sokat. Nagyjából ez lenne a minimum, ha nézzük az árát meg a hypeját.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2015. november 9., hétfő 20:32

morientes írta:
Tegnap is volt 2 veszélyes lövése Kroosnak, de amíg tavaly ezek nagy%-ban bementek, most inkább kimaradnak.
Nem nagyon emlèkszem hogy olyan sok golt szerzett volna messzirol tavaly.
Sokkal nagyobb baj hogy lassult.Sokat.
olyan sokat nem is, mivel nem is az a dolga, nem is próbálkozott olyan sokat. Inkább arra céloztam, hogy ami akkor "befelé pattant" most inkább kifelé, és ennek a gyenge formához van köze.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 9., hétfő 20:30

BBeno írta:most már azt mondom, hogy nem bánnám ha zidane lenne a következő edző.
Csak nehogy az legyen, hogy mégsem jönne be, mint edző. :/ Én bírom a kopaszt, és nem szeretném, hogy úgy járjon, mint Inzaghi vagy Seedorf a Milan-nál.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 9., hétfő 20:06

most már azt mondom, hogy nem bánnám ha zidane lenne a következő edző. klopp sajnos olyan caspatot választott magának amilyet... josét csak perez hozhatná vissza, de nem tudom milyen viszonyban váltak el. azt mondom be kell vállalni zidane-nal azt amit a katalánok bevállaltak guardiolával, remélem nem építjük le úgy mint a milan inzaghit vagy seedorfot. nem tudok elérhető klasszis edzőt mondani (vagy nem jut eszembe) akivel újra a csúcson lehetnénk. benitez erre alkalmatlan. szerintem nincs játékos aki tisztelné őt a keretben. Ronci remélem a premier után mostmár a focira is figyelni fog mert kell nekünk egy gólvágó Ronci mint egy falat kenyér.

igazából azt sem tudom hogy perez után milyen elnökjelöltek vannak, milyen elképzelésmóddal. én sanszosnak tartom hogy a legtöbb az agyon spanyolosítaná a keretet és ettől félek. csak emiatt nem akarom hogy perez lelépjen és ezért lenne fontos hogy észhez térjen végre, mert neki szava van ebben a fodball világban és nagyban gondolkozik nem pedig spanyolosításban. ha zidane hazardot kéri akkor el is fogja hozni neki. ha pierre-t akkor őt hozza.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 9., hétfő 20:00

Hát épp ideje volt hogy valami feltüzelje..Ha tavaly kicsit korábban "tüzel" lehet nem így alakul az egész és marad Carlo...persze nem azt mondom h csak az ő hibája volt a tavalyi év de sokszor voltunk 10 en miatta...tegnap meg nem hogy 10 de kb 3 an voltak a pályán..James Bale...Casemiro.
Szép Classico elé nézünk ugy érzem.....
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 9., hétfő 19:51

Bale tegnapi teljesitmenyen gondolkodtam. Nem lehet, hogy Roncero cikkje tuzelte volna fel igy a walesit? Én konkrétan nem ismertem rá, mennyire akart tegnap. :hmmm:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 9., hétfő 17:25

Carlo visszatérésére szerintem nincs sok esély, Mourinhot meg hagyjuk is, nem kell. Bár egy elnökcsere az olasz malmára hajthatná a vizet, de nekem valamiért az az érzésem, hogy a Real Madrid következő edzőjét Zinedine Zidane-nak fogják hívni. És neki már nem lesz egy Ronaldoja.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 17:12

Kerlon írta:
Realista24 írta:Összefoglaló annak aki nem látta a meccset:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 12fcc8a735
meg ez is az
:lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 9., hétfő 17:12

realistahuni írta:[
Szerintem Ancelotti comebackre van a legnagyobb esély.
Szurkolók kőkeményen követelik az látszik, játékosok is lobbizhatnak majd pereznél, meg még néhány fontosabb ember.
De vele is ugyanezek a hiányosságok megvoltak, csak a 13-14-es szezon miatt nagyon hisznek benne, de az a tészta már nem fog úgy összeállni.
Én meg erre látom a legkevesebb esélyt. Perez ezzel gyakorlatilag beismerné, h hiba volt elküldeni Carlot. Ennél szerintem ő makacsabb ember. Meg hát abban sem vagyok biztos, h Ancelotti csakúgy visszajönne, ahogy füttyentenek neki. Ha van egy kis önbecsülése, akkor Perez kérésére nem jön vissza edzősködni.
De jelzem, felesleges ezen agyalni, mert ezt a szezont tuti végigviszi Benitez, aztán a kupák számától függően fog eldőlni, h maradhat vagy távoznia kell.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 9., hétfő 17:11

Realista24 írta:Összefoglaló annak aki nem látta a meccset:
meg ez is az
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 17:08

Összefoglaló annak aki nem látta a meccset:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. november 9., hétfő 16:32

realistahuni írta:
Nem lesz edzocsere ideny vegeig szerintem, nem indokolt. Ha veletlen megis, Mourinho kizart, hogy visszaterjen.
Szurkolók kőkeményen követelik az látszik, játékosok is lobbizhatnak majd pereznél, meg még néhány fontosabb ember.
De vele is ugyanezek a hiányosságok megvoltak, csak a 13-14-es szezon miatt nagyon hisznek benne, de az a tészta már nem fog úgy összeállni.
En neki orulnek a legjobban, de az o comebackjere meg kell egy par evet varni, ha egyaltalan elfog jonni. O lenne egyebkent a tokeletes edzo ehhez a csapathoz, csak egy normalisabb vezetessel. Egyelore Benitez van, es amig van esely cimet/cimeket nyerni nem fogjak elkuldeni. Addig en sem fogom elkuldeni a 'csaba, mert bar a jatek hagy kivetni valot, de most szenvedte el a csapat az elso vereseget. Abban kell bizni, hogy osszeall az amit o elkepzelt a fejeben, a serulesek elkerulik a csapatot a jovoben es a szerencse is a klub mellett marad. En tovabbra is azt mondom, hogy 1 kupa minimum le fog esni az iden megpedig a bajnoksag. Ha meg nem, jojjon Zidane vagy Emery vagy az Evertonos Martinez, vagy valami hasonlo arc.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 9., hétfő 16:15

sokat elmond, hogy nem olvastam egy olyan játékost sem, akit ki lehetett volna emelni...
Hameszt mindenkèppen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 9., hétfő 15:35

Én már akkor elengedtem a következő 2 idényt, amikor menesztették Carlo-t. és Pérez nem jött még rá, hogy lehet, hogy nem kellene beleszólnia a dolgokba. A meccset nem láttam (szerencsére), de az szerintem sokat elmond, hogy nem olvastam egy olyan játékost sem, akit ki lehetett volna emelni...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 15:31

realistahuni írta:
Nem lesz edzocsere ideny vegeig szerintem, nem indokolt. Ha veletlen megis, Mourinho kizart, hogy visszaterjen.
Hol követelik a szurkolók?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 9., hétfő 15:25

Carlo remélem a PSG-be megy, akkor José tuti nem kötne ki ott.. :D

Amúgy edzőcsere még nem lesz egy darabig szerintem, max szezon végén. A csapatotokat meg korai még temetni, bár nem sok jó előjel van eddig, de emlékezzetek a mi őszünkre tavaly, aztán szinte a semmiből milyen tavaszt rittyentettek a srácok - mondjuk nálunk "csak" azt kellett kivárni, hogy az MSN összeszokjon, nálatok most nem tudom mi lehet ilyen "mentőöv", talán a sérültek. Vagy Carlo első éve is lehet jó példa.. Novemberben még nincs veszve a szezon, még ha rosszul is áll a szénátok - és nyilván van esély arra is, hogy ez nem fog változni. De egy évet mindenki érdemel szerintem, még Rafa is.

Vissza: