A könyv megvolt? Egyik legjobb King adaptáció, akkor is, ha nem túl pontos (persze a Remény rabjaihoz nem érhet fel, ami azon felül, hogy baromi jó film, meglehetősen pontos is).sebydani írta:Faust, ha esetleg erre jársz, pár szót bepötyögnél a Shiningról ?Illetve bárki mástól is jó, csak ha jól emlékszem errefelé te vagy a Kubrick szakértő
Én most fejeztem be, egyelőre még gyűjtögetem össze a gondolataimat, kíváncsi lennék másnak mi a véleménye a filmről
Számomra a könyvhöz képest nem nagy durranás, a könyv az egyik legjobb King könyv, sok mindent nem ad át a film, sok mindent nem is úgy akar átadni.
Ha a könyvtől elvonatkoztatok, akkor viszont baromi jó film. Mind a rendezés, mind Nicholson mesteri.
Doom a legjobb fpsSanti írta:Én csak a WarCraft 3-al játszottam, de azt végigtoltam kiegészítőstől együtt, alapból az egész játék olyan, akár egy film. Ha a Blizzard segédkezik a film elkészítésében, akkor egyszerűen azt nem tudják elbaszni, mert bármit tettek le az asztalra eddig az egytől-egyig nemcsak simán jó, hanem epic kategória volt. A WarCraft világa meg adja magát, tele van lehetőségekkel, én azon csodálkozom, hogy ilyen BloodRaynekből meg Doomból csináltak már filmet miközben ebből még nem.

Egyébként én sem értem. Már vagy 5-6 éve rebesgetik a filmet, nem is értem, miért nem jött eddig. Egy elég jó világ, fantasztikus sztorival, remek karakterekkel. Minden adott. És tényleg, minden kis cinematics, meg úgy az egész warcraft 3 epic. Nem csak király, meg menő, hanem a szó szoros értelmében epikus, hősies, magával ragadó. Pont ezt hiányolom a trailerből. Jónak jó, de nem epic. Persze az összkép az változhat, remélem változik is. A zenét kéne egy kicsit felturbózni.
Szerk.: Remélem lesz majd még jónéhány film. Arthas és Illidan sztorit is nagyon megnézném filmen. Két legjobb karakter.. ever.