HoppáSzakdogám jó részét CR teszi ki -

Köszi a filmről az összefoglalót amúgy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 10., kedd 16:49
HoppáSzakdogám jó részét CR teszi ki -
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 10., kedd 16:41
Szakdogám jó részét CR teszi ki - közösségi média használata a sportban -, szóval már ezért is "kötelező" volt nekem, de amúgy is érdekelne bármelyik nagyobb focistáról szóló "backstage" film. Amúgy azt hittem a saját márkáját jobban fogja reklámozni, de szinte szóba se került, ezen csodálkoztam kicsit.Realista24 írta:Egy Barcás amúgy miért nézi meg? Ez komolyan érdekel.
Egyetértek ezekkel, érdekes élmény volt megnézni, és így kicsit a dolgok mögé látni. Nekem azért pár dolog még fura volt, szegény gyerekét például eléggé sajnálom, el van nyomva nem kicsit érzésem szerint, még ha volt sok szép pillanat is közöttük, de sokszor én éreztem kellemetlenül magam miközben néztem. Alapból már azért sajnálom, hogy CR mamával kell felnőnie, az a nő szörnyű szerintem.. Plusz volt egy jelenet, amikor kijelentette, hogy kapus akar lenni, CR ahogy beoltotta nekem már sok volt, de nincs gyerekem, szóval lehet ez normális egy apa-fiú kapcsolatban, nem tudom. Nekem nem volt szimpatikus. A másik kedvencem meg az volt, amikor a sulinál elment mellettük egy magasabb faszi, a gyerek azt mondta, hogy nagyobb az apjánál, ő meg erre rögtön nyomta, hogy de nem erősebb, apa a legerősebb, nem tudtad ezt??lestat írta:Na megnéztem enis ma a filmet.
2.ez a Jorge Mendes nem lett szimpatikusabb.
3.Nekem tetszett a film egyszer erdemes megnézni.
4.Tetszett az a rèsz amikor Messiről beszél meg hogy a kisfia mikor meglatja Messit a dijatadon..olyan emberi volt mind a két fél.
Amit furcsallok amugy hogy a realbol senki nem ment el...azert ez elég durva szerintem meg ha csak egy filmrol is van szó.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 10., kedd 16:09
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 10., kedd 15:50
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. november 9., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. november 9., hétfő 18:31
engem is érdekelRealista24 írta:Egy Barcás amúgy miért nézi meg? Ez komolyan érdekel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 18:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 18:21
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. november 9., hétfő 18:15
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 9., hétfő 18:13
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 9., hétfő 18:09
Most ha vki le akarná csapni a labdát, az azt írná be, hogy ja nem az egész film az?!. De persze ilyet nem szabad vele.Realista24 írta:Van a film végén coming out? :Đ stáblista után úgy hallottam...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. november 9., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 9., hétfő 18:01
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. november 9., hétfő 17:56
Ehhez szerintem bőven perfect lesz.lestat írta:Na és milyen? Magyarul amugy lesz elerhető? Az én angolom az ilyenekhez nem elég perfect.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 9., hétfő 17:56
Nyugi, ahogy halottam néha mikor angolul beszélt videókban, annál nem lehet sokkal rosszabb.lestat írta:Na és milyen? Magyarul amugy lesz elerhető? Az én angolom az ilyenekhez nem elég perfect.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 9., hétfő 17:53
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 9., hétfő 17:51
Tippelek, de sztem mag.Marci77 írta:Hogyan lehet? Azaz honnan?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 9., hétfő 17:49
Marci77 írta:Hogyan lehet? Azaz honnan?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 17:49
Meg sem fordult a fejemben, hogy megnézzemTheBull6 írta:+1sebydani írta:Alátámasztom, már a gépemen van.
Épp most fejeztem be. R24-nek nem ajánlom.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem