a harapást példának írtam, azt egy szóval sem mondtam, hogy többször fordult elő. azt, hogy sokszor él nem megengedett vagy oda nem illő eszközökkel, azt az ocsmány stílusára, a pattogására, dobálására, belépőire értettem.de az egynél több tehát sok. Elfogadom.Próbálok nyilvánvalóbb lenni: Suárez ezek ellenére is hasznosabb, mint Balotelli és nem azt mondom, hogy ő a Szentlélek, mert nem az, de nézd meg, hogy Balotellit hányszor állították ki fontos meccseken, mert egy agyatlan idióta...
ezzel nem is vitatkoztam, viszont szerintem balotelli jóval nagyobb focista lesz (ha megjön az esze) mint luis.de nézd meg, hogy Balotellit hányszor állították ki fontos meccseken, mert egy agyatlan idióta...
de továbbra is tartom, a real madridnak nincsen szüksége két (egyre se) ilyen lókötőre.
én még pepét is nehezen tudom elnézni, mert egyszerűen undorító számomra, amit csinált, és még néha most is csinál. lehet tőlem valaki akármilyen jó játékos, ha egy paraszt a pályán (az azon kívüli ténykedések annyira nem érdekelnek, kivéve ha valaki állatkinzó vagy nőt erőszakoló)
lehet, ebből vette le. de az, hogy elismeri, hogy elég jó teljesítményt nyújtott szerinte (amit a számok is igazolnak) az közel nem beképzeltség.Szerintünk elég jól teljesített ahhoz hogy lehetőséget kapjon.
Igen, szerintem is. De ha a lehetőség nem jön, a remény is kezd elveszni.