k r.m.c.f beírta hogy "Az enyém a Ronda Mint a Cig*ny Fa*a összetételből származik....de hosszú és nem tudtam kiírni."

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 14:11
k r.m.c.f beírta hogy "Az enyém a Ronda Mint a Cig*ny Fa*a összetételből származik....de hosszú és nem tudtam kiírni."
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 8., hétfő 14:08
"Az enyém a Ronda Mint a Cig*ny Fa*a összetételből származik....de hosszú és nem tudtam kiírni."
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 8., hétfő 14:06
egy hsz után lebukna.'shutterisland írta:mondjuk az is igaz, hogy valószínűleg (ha nem változott a stílus) lebukna, de az is lehet, hogy már köztünk jár.
de ugyanaz a közösség.fringsquad írta:szerintem meg megérdemelne még 1 esélyt, ez nem az-az oldal ahol annyi bűnt elkövetett, ha ezzel se tud élni akkor a sohaviszontlátásra.
igen egy rosszabb volt nála, ja nem kettő. danomics meg adi. de ő kicsit többet nyomta mint ők ketten összesen.realistahuni írta:Szerintem is kicsit fel lett fújva a dolog, voltak nála rosszabbak is, most is vannak és lesznek is.
minden újraregénél mások voltak a kedvenc játékosai, nézd meg madridistán sopronmadridot meg raisen1989et után a 3.0át és a 4.0át. drenthét mikor nálunk volt ott nyomatta, azzal érvelt hogy egy szezon alatt volt 8jó momentuma amiket felsorolt meg azt mondta hogy sajnos vannak nála jobbak.GT37 írta:Meséljetek már nekem erről a Réjzenről, a madridistás korszakban még nem voltam jelen a sötét oldalon.
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 8., hétfő 14:00
Ha akar, úgyis beregisztrál, és csak akkor lesz kivágva, ha megérdemli. Ha nem akar, akkor pedig nincs miről beszélni.pheco írta:Akit 4-szer kivágnak, az inkább maradjon a malmozásnál és hanyagolja a fórumokat. Bár felőlem visszajöhet, nekem különös bajom nem volt vele.fringsquad írta:szerintem meg megérdemelne még 1 esélyt, ez nem az-az oldal ahol annyi bűnt elkövetett, ha ezzel se tud élni akkor a sohaviszontlátásra.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 8., hétfő 14:00
Szerintem nem.fringsquad írta:szerintem meg megérdemelne még 1 esélyt, ez nem az-az oldal ahol annyi bűnt elkövetett, ha ezzel se tud élni akkor a sohaviszontlátásra.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 8., hétfő 13:46
Akit 4-szer kivágnak, az inkább maradjon a malmozásnál és hanyagolja a fórumokat. Bár felőlem visszajöhet, nekem különös bajom nem volt vele.fringsquad írta:szerintem meg megérdemelne még 1 esélyt, ez nem az-az oldal ahol annyi bűnt elkövetett, ha ezzel se tud élni akkor a sohaviszontlátásra.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 8., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. július 8., hétfő 13:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 8., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 8., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 8., hétfő 12:30
sejtelmes'shutterisland írta:mondjuk az is igaz, hogy valószínűleg (ha nem változott a stílus) lebukna, de az is lehet, hogy már köztünk jár.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 8., hétfő 12:07
Ő volt az, számtalan hasonló dolgot lehetne felsorolni, de mivel soha nem szerepelhet itt aktívként, inkább ne foglalkozzunk vele.Madridismo írta:Én nem nagyon emlékszek már a madridistás időszakra, de nem ez a Réjzen gyerek írta azt anno mikor a Rayo ellen játszottunk volna idegenben csak nem volt világítás, hogy miért nem költöztetik át gyorsan az egész pereputtyot a Bernabeuba?
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 8., hétfő 11:36
Nem haragszom.Victor írta:ja okés, köszönöm, ne haragudjNem. Én madridistán csupán read-only voltam.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 11:30
ja okés, köszönöm, ne haragudjNem. Én madridistán csupán read-only voltam.
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 8., hétfő 11:26
Nem. Én madridistán csupán read-only voltam.Victor írta:te az a madridizmo vagy, aki a madridistán is fent volt és volt egy gportalos oldala is?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2013. július 8., hétfő 11:17
Multimédia: Videók/Meccsekgkovi írta:Focis videó topik már nincs?
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. július 8., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. július 8., hétfő 10:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 8., hétfő 10:53
Mondjuk.Marci77 írta:Én hülye vagyok.(Mármint nem százas,a valóságban (értsd,akik ismernek..)) De talán itt még normális vagyok.
Ha nem akkor mondjátok.
Most nem tudom, nevessek-e vagy sírjak.GT37 írta:Én nem érezlek provokátorak. Inkább sajnállak. Barca,Spurs.... ()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem