Lehet velem van a baj, de így egy rész után annyira nem ragadott magával.
A sztori eddig elég kiszámítható, a színészek közül sem tudok kiemelni egyet sem.
Lehet velem van a baj, mert mindenhol hypolják..

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. november 10., kedd 7:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 9., hétfő 22:21
4x7 is lecsúszott, hát ez elég wtf lett a végére.Realista24 írta:És még hol a végeziro4vr írta:Homeland 4x6
Lassan csak beindul a buli, a vége ütött.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. november 9., hétfő 22:14
http://comment.blog.hu/2015/10/28/a_the ... internetetsoadroli írta:TWD
szerintem meg nagyon szar rész volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vártam volna hogy mutassák Glennt, de semmi. mondjuk ettől még lehetett volna jó, de nem lett
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 21:52
És még hol a végeziro4vr írta:Homeland 4x6
Lassan csak beindul a buli, a vége ütött.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 9., hétfő 21:50
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja , én arra vártam hogy lelöki Rick-et a hordába bosszúból .Sierra írta:TWD
Szerintem is kissé laposabb rész volt, előző Morgannel eléggé adta, de ez most olyan átlagos volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a hülyegyerek tuti csinálni fog még valami rosszat... amikor felment Rick-hez, én azt hittem ott is lesz valami.Deanne meg már alapból úgy néz ki, mint egy Zombi.
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 9., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. november 9., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. november 9., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 9., hétfő 16:47
Hú Krisz , te már tudsz , hiába na , a rutin meg az évek .P. Krisz írta:The Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyűlésen Glenn nagyon meg akarta óvni Maggie-t , lehet hogy terhes ?.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. november 9., hétfő 16:40
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. november 9., hétfő 16:16
Kellenek az ilyen apró humor részek, ebbe a súlyos hangulatú évadba. Eddig ez volt a legjobb rész.P. Krisz írta: A pávatollon viszont baromi jót nevettem . :Đ![]()
Abban viszont egyetértek hogy valamicske javulás látható .
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 9., hétfő 12:54
Terápián kívül nem nagyon van szerintem.Pipita írta:Meg hát, nekem nagyon bejött.
Aki tud amúgy még színvonalas magyar sorozatot, az írjon bátran, légyszi, köszi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 9., hétfő 12:15
Beugróként nem meglepő, hogy csak ennyit volt a színen.P. Krisz írta:Igen , számomra csalódás volt . A trailer alapján arra számítottan hogy Constantine sokat fog szerepelni , erre kb. 10 percet ha szerepelt . A pávatollon viszont baromi jót nevettem . :Đ![]()
Abban viszont egyetértek hogy valamicske javulás látható .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 9., hétfő 11:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 9., hétfő 11:28
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja? Én nem olvastam, hogy milyen rész lesz (soha nem is szoktam) és szerintem elég élvezhető rész volt. Az évad szarul indult, de mostanában azért valamivel jobb.P. Krisz írta:Arrow csávó
Nagyobb volt a füstje mint a lángja .
Matt Ryan még mindig nagyon jó Constantine , az Ő jelenetei vitték a prímet .
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 9., hétfő 11:28
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. november 9., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 9., hétfő 11:14
Én néztem az Archer Vice részekig. Qrva nagy.RealRaúl77 írta:Archert nézi/vágja valaki?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 7., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 5., csütörtök 20:19
Jelenlévő fórumozók: 50 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem