Perez mindenkinél hunyó már jó ideje, de arról viszont szerintem nem csak ő tehet 100%-osan, hogy novemberre a fél csapat, főleg a kp, lépni nem bír 50-60 perc után (vagy ha ez is Perez művem akkor az még nagyobb kritika Rafára nézve). Tegnap is pl Modric jó hogy nem feküdt le a pálya közepén. Persze CR az antikrisztus, meg Bale a kicsiantikrisztus (most mennyire fel van értékelve a szintén zéró teljesítménye, hogy van nála jobban gyűlölt játékos...), de forintos zsugát egyedül James adott, mikor beállt. Hol volt Modric, Kroos, Case, Isco? Elmondom. A pályán csellengtek teljesen kimerülve (lásd egy két távoli lövéske, amikor már fejben sem tudtak gondolkodni, de azok meg alig gurultak el a kapuig).Realista24 írta:Nálam Pérez a hunyó, nem Rafa.
A csapat összeállítása megint más kérdés. Kíváncsi vagyok Rafa mit vázolt fel Pereznek nyáron, mit akar játszatni? Elment 2 belső kp-s, jött 1. Nem normális, hogy 4kp-sunk van, ebből 3 folyamatosan játszik, ha kell, ha nem. Ha meg egészséges mindenki, akkor posztidegen helyre vannak betoszva a játékosok, mert nekik játszani kell. Én tegnap se nagyon értettem, hogy milyen felállásban próbálunk játszani, Bale volt a center, CR hol középen, hol a vonalnál, Isco inkább a kp-n, de annak is inkább a közepén. Össze vissza kóborolt mindenki. Persze, nem fontos a felállás, de hogy a pi..ába ne lenne az? Csak kell tudni azoknak a szerencsétleneknek, hogy hol helyezkedjenek, mi a feladatuk, különben egy össze-vissza szaladgáló csürhe lesznek, lásd tegnap.
Kisbetűvel jegyzem meg, hogy visszatért Bale és megvan az eredménye. Deja vu...