Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ziro4vr írta:Ezt akartam írni én is viccesen, de gondolom provokációnak fogták volna fel.ericco írta:Elég homofób dolog sértésnek értelmezni, ha valakit lemelegeznek. Főleg, ha nem indulatból vagy negatív jelzőnek szánva tették azt.![]()
Persze mikor Khedirat vagy Balet szidta mindenki még durvábban, ezek az emberek csendben voltak.
És ezen mit kell csodálkozni?
Mindenki a saját kölykét védi és ezzel nincs is semmi gond....
ZIDANE
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Teljesen nyilvánvaló, hogy már csak a saját brandje, személyi kultusza körül forog az élete. Gondolom ezzel is kompenzálja a januárban történteket. Viszont elérkeztünk a ponthoz, amikor ezzel már a Real Madridnak árt. Nem kevés pénzt kap azért, hogy csakis a klubra koncentráljon.
Két hónap múlva már egy éve fog tartani a vesszőfutása. Itt már nem lehet gödörről beszélni. Remkéljük, hogy tavaszra feljavul és szépen, legalább egy valamit érő kupával a zsebében fog távozni Madridból.
Két hónap múlva már egy éve fog tartani a vesszőfutása. Itt már nem lehet gödörről beszélni. Remkéljük, hogy tavaszra feljavul és szépen, legalább egy valamit érő kupával a zsebében fog távozni Madridból.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cristiano's flight went directly to London after the game because of his movie that comes out today.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt akartam írni én is viccesen, de gondolom provokációnak fogták volna fel.ericco írta:Elég homofób dolog sértésnek értelmezni, ha valakit lemelegeznek. Főleg, ha nem indulatból vagy negatív jelzőnek szánva tették azt.

Persze mikor Khedirat vagy Balet szidta mindenki még durvábban, ezek az emberek csendben voltak.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erdekes meg te is itt vagy.PEEtör írta:
![]()
![]()

Azt azért jo látni hogy meg van aki erti a dolgokat. A többiek meg jol laknak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Zidane, Messi, C. Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem akarok én itt békíteni de az az igazság hogy már elfogyott a nyálam és ha tovább folytatom a csorgatását akkor a kiszáradás veszélye fenyegethet...szerintem R24 csak viccnek szánta ez a melegezést miútán már nem tudják sokan mire vélni CR formahanyatlását így egy alternatív lehetőséget vázolt fel....egyébként én is jót röhögtem rajta pedig CR már Unitedes kora óta az abszolút kedvenceim közé tartozik.(Az már megint egy másik dolog hogyha esetleg egy barcafan ír ilyet akkor valszeg meg lett volna érte büntetve...dehát ez mégiscsak egy madridista fórum és a barcásoknak itt kevesebb van megengedve mint a madridistáknak de ez így van a konkurens szurkolói oldalon is és ezt így kell elfogadni.)
Egyébként sokakkal ellentétben én azt vallom hogy Cr fel fog támadni és a jelenlegi formája csak egy hullámvölgy alja....szerintem ha megoldja a dolgokat fejben( és felvállalja hogy meleg :Đ csak vicc) akkor a formája és a teljesítménye meredeken fog felfelé ívelni.....remélem ameddig madridban lessz nem fog bekövetkezni a jóslatom...
Egyébként sokakkal ellentétben én azt vallom hogy Cr fel fog támadni és a jelenlegi formája csak egy hullámvölgy alja....szerintem ha megoldja a dolgokat fejben( és felvállalja hogy meleg :Đ csak vicc) akkor a formája és a teljesítménye meredeken fog felfelé ívelni.....remélem ameddig madridban lessz nem fog bekövetkezni a jóslatom...

Realista24 írta:Egyet sem.Faust írta:
Hány embert baszol ki ezért egy héten.![]()
![]()
![]()
![]()

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
Erről azért kérdezd meg a jogalkalmazót is.Elég homofób dolog sértésnek értelmezni, ha valakit lemelegeznek. Főleg, ha nem indulatból vagy negatív jelzőnek szánva tették azt.

No offense, de az egyik tény a másik meg vélemény.Félve kérdezem meg, de mivel jobb le sittesezni a kedvenc csapatod játékosát, mint lebu*izni?

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
h van e visszaút az majd Karim jelenlétében kiderül. A mostani szerepkörében, ebben a szerkezetben és taktikában semmire se jó.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Szar Cr,bűnszar mostmár tényleg,bár a feltételezett homoszexualitásának elfogadása,mint a teljesítménytomlásának oka,tényleg nem egy releváns vélemény.El Padre tényleg zsigerből utálja,ez nem is kérdés,a barcások meg szeretik csorgatni a nyálukat az ebből(is)fakadó vitákon.De ezt most már vegyük le szerintem az asztalról,eleget élvezkedtek.Azt mondja meg nekem valaki,van-e még innen visszaút,mert ez nagyon sokba kerülhet nekünk ha így marad.Cr szar.(Én szeretem)Nem úgy Realista...:)De a többiek meg nem jeleskednek a góllóvésben,Jamesen kívül,szóval igenis rohadtul hiányoznak és jelenleg pótolhatatlanok a góljai...

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Remélem Kocsis Máté nem olvasta

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Elég homofób dolog sértésnek értelmezni, ha valakit lemelegeznek. Főleg, ha nem indulatból vagy negatív jelzőnek szánva tették azt.
Merci Zizou!
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Félve kérdezem meg, de mivel jobb le sittesezni a kedvenc csapatod játékosát, mint lebu*izni?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvasd el újra a hozzászólását, apróbb személyeskedést véltem felfedezni benne, de biztos csak a "rangom" mondatja ezt velem. Unalmasak vagytok.Azok után, hogy leírta, hogy provokálod a fórumozókat (kb. naponta írnak ilyet egymásnak fórumozók itt, ráadásul most még jogos is volt!) majd te elküldöd őt a f*szodba
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Azok után, hogy leírta, hogy provokálod a fórumozókat (kb. naponta írnak ilyet egymásnak fórumozók itt, ráadásul most még jogos is volt!) majd te elküldöd őt a f*szodba (ez az ami szerintem nem egy fórumra való és szerencsére azért itt sem mindennapos) és szerinted neki lenne helye a zárkába... de oké, te vagy a főnök, csak attól mert kitüntettek egy ilyen ranggal (az évek miatt), nem feltétlenül jelenti, hogy vissza is kell vele élned. Másnak is lehet ám igaza. Simple as that.Amúgy meg ha jól láttam te ütöttél meg a semmiből velem olyan hangnemet, ami nem túl kedves...és mégsem vagy zárkában, ez hogy lehet?
Írjad, engem nem zavar, csak válaszoltam. Csak vigyázz, nehogy zárkába kerülj![]()
![]()

But he is a good boy...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom mi köze hozzá, nem állok coming out szélén, de ha igaz (mivel odaírtam, hogy szerintem), akkor láthatóan eléggé befolyásolja.pheco írta:Tegyuk fel, hogy meleg. Ennek mi koze a mostani gyenge jatekahoz? Nyert harom aranylabdat, megnyert minden klubszinten es egyenileg is, de most jott ra, hogy meleg es nem birja feldolgozni... Szerintem ez egyertelmuen egy felesleges provokalo hsz volt. Ha ezt egy fosi bacsi irja, akkor elsiklok felette, de igy nem igazan sikerul.
És a három aranylabda hogy jön ide? Meg a megnyert mindent? Arra mit adtak ma? Vagy ettől nem lehet kancsó? Vagy nem értem az összefüggést? Fejben egyébként is labilis, saját magáról elmondta nem egyszer, hogy ezeket nem tudja kezelni és feldolgozni.
Írjad, engem nem zavar, csak válaszoltam. Csak vigyázz, nehogy zárkába kerüljAd 1, én is csak leírtam a véleményemet. Ad 2, ilyen alapon én is írhatnám, hogy csináld a dolgokat Te is CR után. Utána lehet beleszólni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tegyuk fel, hogy meleg. Ennek mi koze a mostani gyenge jatekahoz? Nyert harom aranylabdat, megnyert minden klubszinten es egyenileg is, de most jott ra, hogy meleg es nem birja feldolgozni... Szerintem ez egyertelmuen egy felesleges provokalo hsz volt. Ha ezt egy fosi bacsi irja, akkor elsiklok felette, de igy nem igazan sikerul.