"CR7 eltiltás miatt kihagyhatja az El Clásicót"Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... j0-LKhPkrE
Lajkolnam! Mit irnak, elkepzelheto bunti az utes miatt tenyleg? Jelenleg sokat segitene ez a csapaton, ha nem jatszana.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. november 9., hétfő 16:46
"CR7 eltiltás miatt kihagyhatja az El Clásicót"Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... j0-LKhPkrE
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 9., hétfő 15:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 9., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 9., hétfő 14:29
ziro4vr írta:Ezt akartam írni én is viccesen, de gondolom provokációnak fogták volna fel.ericco írta:Elég homofób dolog sértésnek értelmezni, ha valakit lemelegeznek. Főleg, ha nem indulatból vagy negatív jelzőnek szánva tették azt.![]()
Persze mikor Khedirat vagy Balet szidta mindenki még durvábban, ezek az emberek csendben voltak.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 9., hétfő 10:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 9., hétfő 7:41
Ezt akartam írni én is viccesen, de gondolom provokációnak fogták volna fel.ericco írta:Elég homofób dolog sértésnek értelmezni, ha valakit lemelegeznek. Főleg, ha nem indulatból vagy negatív jelzőnek szánva tették azt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 9., hétfő 7:28
Erdekes meg te is itt vagy.PEEtör írta:
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Zedin » 2015. november 9., hétfő 0:45
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. november 9., hétfő 0:33
Realista24 írta:Egyet sem.Faust írta:
Hány embert baszol ki ezért egy héten.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. november 9., hétfő 0:14
Erről azért kérdezd meg a jogalkalmazót is.Elég homofób dolog sértésnek értelmezni, ha valakit lemelegeznek. Főleg, ha nem indulatból vagy negatív jelzőnek szánva tették azt.
No offense, de az egyik tény a másik meg vélemény.Félve kérdezem meg, de mivel jobb le sittesezni a kedvenc csapatod játékosát, mint lebu*izni?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 9., hétfő 0:12
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 9., hétfő 0:09
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. november 9., hétfő 0:05
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 9., hétfő 0:03
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 8., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 23:41
Olvasd el újra a hozzászólását, apróbb személyeskedést véltem felfedezni benne, de biztos csak a "rangom" mondatja ezt velem. Unalmasak vagytok.Azok után, hogy leírta, hogy provokálod a fórumozókat (kb. naponta írnak ilyet egymásnak fórumozók itt, ráadásul most még jogos is volt!) majd te elküldöd őt a f*szodba
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. november 8., vasárnap 23:40
Azok után, hogy leírta, hogy provokálod a fórumozókat (kb. naponta írnak ilyet egymásnak fórumozók itt, ráadásul most még jogos is volt!) majd te elküldöd őt a f*szodba (ez az ami szerintem nem egy fórumra való és szerencsére azért itt sem mindennapos) és szerinted neki lenne helye a zárkába... de oké, te vagy a főnök, csak attól mert kitüntettek egy ilyen ranggal (az évek miatt), nem feltétlenül jelenti, hogy vissza is kell vele élned. Másnak is lehet ám igaza. Simple as that.Amúgy meg ha jól láttam te ütöttél meg a semmiből velem olyan hangnemet, ami nem túl kedves...és mégsem vagy zárkában, ez hogy lehet?
Írjad, engem nem zavar, csak válaszoltam. Csak vigyázz, nehogy zárkába kerülj![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 23:38
Nem tudom mi köze hozzá, nem állok coming out szélén, de ha igaz (mivel odaírtam, hogy szerintem), akkor láthatóan eléggé befolyásolja.pheco írta:Tegyuk fel, hogy meleg. Ennek mi koze a mostani gyenge jatekahoz? Nyert harom aranylabdat, megnyert minden klubszinten es egyenileg is, de most jott ra, hogy meleg es nem birja feldolgozni... Szerintem ez egyertelmuen egy felesleges provokalo hsz volt. Ha ezt egy fosi bacsi irja, akkor elsiklok felette, de igy nem igazan sikerul.
Írjad, engem nem zavar, csak válaszoltam. Csak vigyázz, nehogy zárkába kerüljAd 1, én is csak leírtam a véleményemet. Ad 2, ilyen alapon én is írhatnám, hogy csináld a dolgokat Te is CR után. Utána lehet beleszólni.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem