Cristiano Ronaldo
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Remélem Kocsis Máté nem olvasta

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Elég homofób dolog sértésnek értelmezni, ha valakit lemelegeznek. Főleg, ha nem indulatból vagy negatív jelzőnek szánva tették azt.
Merci Zizou!
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Félve kérdezem meg, de mivel jobb le sittesezni a kedvenc csapatod játékosát, mint lebu*izni?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Olvasd el újra a hozzászólását, apróbb személyeskedést véltem felfedezni benne, de biztos csak a "rangom" mondatja ezt velem. Unalmasak vagytok.Azok után, hogy leírta, hogy provokálod a fórumozókat (kb. naponta írnak ilyet egymásnak fórumozók itt, ráadásul most még jogos is volt!) majd te elküldöd őt a f*szodba
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Azok után, hogy leírta, hogy provokálod a fórumozókat (kb. naponta írnak ilyet egymásnak fórumozók itt, ráadásul most még jogos is volt!) majd te elküldöd őt a f*szodba (ez az ami szerintem nem egy fórumra való és szerencsére azért itt sem mindennapos) és szerinted neki lenne helye a zárkába... de oké, te vagy a főnök, csak attól mert kitüntettek egy ilyen ranggal (az évek miatt), nem feltétlenül jelenti, hogy vissza is kell vele élned. Másnak is lehet ám igaza. Simple as that.Amúgy meg ha jól láttam te ütöttél meg a semmiből velem olyan hangnemet, ami nem túl kedves...és mégsem vagy zárkában, ez hogy lehet?
Írjad, engem nem zavar, csak válaszoltam. Csak vigyázz, nehogy zárkába kerülj![]()
![]()

But he is a good boy...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom mi köze hozzá, nem állok coming out szélén, de ha igaz (mivel odaírtam, hogy szerintem), akkor láthatóan eléggé befolyásolja.pheco írta:Tegyuk fel, hogy meleg. Ennek mi koze a mostani gyenge jatekahoz? Nyert harom aranylabdat, megnyert minden klubszinten es egyenileg is, de most jott ra, hogy meleg es nem birja feldolgozni... Szerintem ez egyertelmuen egy felesleges provokalo hsz volt. Ha ezt egy fosi bacsi irja, akkor elsiklok felette, de igy nem igazan sikerul.
És a három aranylabda hogy jön ide? Meg a megnyert mindent? Arra mit adtak ma? Vagy ettől nem lehet kancsó? Vagy nem értem az összefüggést? Fejben egyébként is labilis, saját magáról elmondta nem egyszer, hogy ezeket nem tudja kezelni és feldolgozni.
Írjad, engem nem zavar, csak válaszoltam. Csak vigyázz, nehogy zárkába kerüljAd 1, én is csak leírtam a véleményemet. Ad 2, ilyen alapon én is írhatnám, hogy csináld a dolgokat Te is CR után. Utána lehet beleszólni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tegyuk fel, hogy meleg. Ennek mi koze a mostani gyenge jatekahoz? Nyert harom aranylabdat, megnyert minden klubszinten es egyenileg is, de most jott ra, hogy meleg es nem birja feldolgozni... Szerintem ez egyertelmuen egy felesleges provokalo hsz volt. Ha ezt egy fosi bacsi irja, akkor elsiklok felette, de igy nem igazan sikerul.
-
1-2 Barca palánta meg vígan helyesel hozzá, de van az a szint amikor lepaktál velük az ember.Gratulalok a velemenyedhez, lebuzizod a kedvenc csapatod jatekosat es ezen megy itt a rohoges. Mas ir le ilyet akarkire mar ment is volna a zarkaba(jogosan). Komolyan hihetetlen szamomra ez a szintu kopkodes, ami itt megy.
Ad 1, én is csak leírtam a véleményemet. Ad 2, ilyen alapon én is írhatnám, hogy csináld a dolgokat Te is CR után. Utána lehet beleszólni.Amúgy meg ottt a felhívás, lehet jelentkezni szerkesztőnek, aztán moderátornak, aztán bele lehet szólni a dolgokba.
But he is a good boy...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Figyelj, nem tudom mi okoz gondot, az olvasás vagy a szövegértelmezés. Annyit írtam, hogy szerintem meleg. Ha ezt bárkiről leírja bárki, miért gondolnád, hogy megy a zárkába?pheco írta:Gratulalok a velemenyedhez, lebuzizod a kedvenc csapatod jatekosat es ezen megy itt a rohoges. Mas ir le ilyet akarkire mar ment is volna a zarkaba(jogosan). Komolyan hihetetlen szamomra ez a szintu kopkodes, ami itt megy.
Ez a zárkázás olyan divat lett, hogy el is hiszitek. Tanácsoltam már pár embernek, de most neked is. Olvasd el, hogy ki miért lett kirakva, olvasd el a hszeit is, aztán gyere vissza okoskodni.
Amúgy meg ha jól láttam te ütöttél meg a semmiből velem olyan hangnemet, ami nem túl kedves...és mégsem vagy zárkában, ez hogy lehet?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyet sem.Faust írta:Hány embert baszol ki ezért egy héten.Realista24 írta:Provokáció mert leírtam a véleményem? Hát húzzál már a fas.omba.![]()
![]()
![]()
![]()
Hagyjuk már ezeket az árnyalt köröket, csak azért ne írjak véleményt mert moderátor vagyok?Én személy szerint nem ezt várnám egy moderátortól, de valószínűleg én kérek sokat.
Amúgy meg ottt a felhívás, lehet jelentkezni szerkesztőnek, aztán moderátornak, aztán bele lehet szólni a dolgokba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
Gratulalok a velemenyedhez, lebuzizod a kedvenc csapatod jatekosat es ezen megy itt a rohoges. Mas ir le ilyet akarkire mar ment is volna a zarkaba(jogosan). Komolyan hihetetlen szamomra ez a szintu kopkodes, ami itt megy.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
neki is, és a csapatnak is jót tenne ha elmenne
itt már nincs motivációja, más bajnokságban talán lenne..
itt már nincs motivációja, más bajnokságban talán lenne..
-
Akkor ha nem is provokáció, de akkor sem korrekt. Nekem személy szerint az jön le, hogy sokkal jobban foglalkoztat CR rossz helyzete, mint a csapat rossz helyzete. Ha valakinek, hát neked tudni kellene, hogy milyen az, amikor folyton 1 játékost ekéznek. Én személy szerint nem ezt várnám egy moderátortól, de valószínűleg én kérek sokat.Provokáció mert leírtam a véleményem? Hát húzzál már a fas.omba.
But he is a good boy...
Hány embert baszol ki ezért egy héten.Realista24 írta:Provokáció mert leírtam a véleményem? Hát húzzál már a fas.omba.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Provokáció mert leírtam a véleményem? Hát húzzál már a fas.omba.pheco írta:Mi a faszert kell igy provokalni az embereket? Menjel aztan mulass a sittes topikjaban. Tobbi moderator ilyenkor intezkedhetne.... Mindenki tudja a velemenyed, hogy eladnad, de leirod meg 100-szor, aztan ott rugsz bele ahol tudsz. Az is vicces, hogy pont egy Karim fan akad ki a selfieken...Realista24 írta: Amúgy csak annyi a gondja, hogy nem tudja feldolgozni (illetve nehezen megy neki), hogy meleg. Szerintem.
Karim meg hat év alatt nem lőtt annyi selfiet mint a barnítókrémes portugál hat hónap alatt.
+1. Ez már szerintem is undorító. Jah és nem, nem vagyok Ronaldo fan.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én nem vagyok egy R24 fan. (bocsi.Az is vicces, hogy pont egy Karim fan akad ki a selfieken...

A meleg jelzőt meg sztem nem kell komolyan venni, egyébként meg a legtöbb focistára simán rá lehetne aggatni, így ránézésre.

-
+1. Ez már szerintem is undorító. Jah és nem, nem vagyok Ronaldo fan.Mi a faszert kell igy provokalni az embereket? Menjel aztan mulass a sittes topikjaban. Tobbi moderator ilyenkor intezkedhetne.... Mindenki tudja a velemenyed, hogy eladnad, de leirod meg 100-szor, aztan ott rugsz bele ahol tudsz. Az is vicces, hogy pont egy Karim fan akad ki a selfieken...
But he is a good boy...
- pheco
Mi a faszert kell igy provokalni az embereket? Menjel aztan mulass a sittes topikjaban. Tobbi moderator ilyenkor intezkedhetne.... Mindenki tudja a velemenyed, hogy eladnad, de leirod meg 100-szor, aztan ott rugsz bele ahol tudsz. Az is vicces, hogy pont egy Karim fan akad ki a selfieken...Realista24 írta: Amúgy csak annyi a gondja, hogy nem tudja feldolgozni (illetve nehezen megy neki), hogy meleg. Szerintem.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Szídjátok itt, mint a bokrot aztán majd ellenünk felszívja magát és ver egy duplát..Jó taktika.

Som i Serem!
6oat
6oat
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Részemről arra tippelnék, hogy a foci nála kezd a háttérbe szorulni, és a brand építése jár a fejében. Úgy meg azért nehéz lesz villantani, ha fejben eladott boxerek meg mozijegyek között van valahol.