Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. november 9., hétfő 0:05

Remélem Kocsis Máté nem olvasta :lol:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 9., hétfő 0:03

Elég homofób dolog sértésnek értelmezni, ha valakit lemelegeznek. Főleg, ha nem indulatból vagy negatív jelzőnek szánva tették azt.
Merci Zizou!

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 8., vasárnap 23:43

Félve kérdezem meg, de mivel jobb le sittesezni a kedvenc csapatod játékosát, mint lebu*izni?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 23:41

Azok után, hogy leírta, hogy provokálod a fórumozókat (kb. naponta írnak ilyet egymásnak fórumozók itt, ráadásul most még jogos is volt!) majd te elküldöd őt a f*szodba
Olvasd el újra a hozzászólását, apróbb személyeskedést véltem felfedezni benne, de biztos csak a "rangom" mondatja ezt velem. Unalmasak vagytok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. november 8., vasárnap 23:40

Amúgy meg ha jól láttam te ütöttél meg a semmiből velem olyan hangnemet, ami nem túl kedves...és mégsem vagy zárkában, ez hogy lehet?
Azok után, hogy leírta, hogy provokálod a fórumozókat (kb. naponta írnak ilyet egymásnak fórumozók itt, ráadásul most még jogos is volt!) majd te elküldöd őt a f*szodba (ez az ami szerintem nem egy fórumra való és szerencsére azért itt sem mindennapos) és szerinted neki lenne helye a zárkába... de oké, te vagy a főnök, csak attól mert kitüntettek egy ilyen ranggal (az évek miatt), nem feltétlenül jelenti, hogy vissza is kell vele élned. Másnak is lehet ám igaza. Simple as that.
Írjad, engem nem zavar, csak válaszoltam. Csak vigyázz, nehogy zárkába kerülj :lol: :lol:
:)
But he is a good boy...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 23:38

pheco írta:Tegyuk fel, hogy meleg. Ennek mi koze a mostani gyenge jatekahoz? Nyert harom aranylabdat, megnyert minden klubszinten es egyenileg is, de most jott ra, hogy meleg es nem birja feldolgozni... Szerintem ez egyertelmuen egy felesleges provokalo hsz volt. Ha ezt egy fosi bacsi irja, akkor elsiklok felette, de igy nem igazan sikerul.
Nem tudom mi köze hozzá, nem állok coming out szélén, de ha igaz (mivel odaírtam, hogy szerintem), akkor láthatóan eléggé befolyásolja.

És a három aranylabda hogy jön ide? Meg a megnyert mindent? Arra mit adtak ma? Vagy ettől nem lehet kancsó? Vagy nem értem az összefüggést? Fejben egyébként is labilis, saját magáról elmondta nem egyszer, hogy ezeket nem tudja kezelni és feldolgozni.

Ad 1, én is csak leírtam a véleményemet. Ad 2, ilyen alapon én is írhatnám, hogy csináld a dolgokat Te is CR után. Utána lehet beleszólni.
Írjad, engem nem zavar, csak válaszoltam. Csak vigyázz, nehogy zárkába kerülj :lol: :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 8., vasárnap 23:34

Tegyuk fel, hogy meleg. Ennek mi koze a mostani gyenge jatekahoz? Nyert harom aranylabdat, megnyert minden klubszinten es egyenileg is, de most jott ra, hogy meleg es nem birja feldolgozni... Szerintem ez egyertelmuen egy felesleges provokalo hsz volt. Ha ezt egy fosi bacsi irja, akkor elsiklok felette, de igy nem igazan sikerul.

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. november 8., vasárnap 23:34

Gratulalok a velemenyedhez, lebuzizod a kedvenc csapatod jatekosat es ezen megy itt a rohoges. Mas ir le ilyet akarkire mar ment is volna a zarkaba(jogosan). Komolyan hihetetlen szamomra ez a szintu kopkodes, ami itt megy.
1-2 Barca palánta meg vígan helyesel hozzá, de van az a szint amikor lepaktál velük az ember.
Amúgy meg ottt a felhívás, lehet jelentkezni szerkesztőnek, aztán moderátornak, aztán bele lehet szólni a dolgokba.
Ad 1, én is csak leírtam a véleményemet. Ad 2, ilyen alapon én is írhatnám, hogy csináld a dolgokat Te is CR után. Utána lehet beleszólni.
But he is a good boy...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 23:30

pheco írta:Gratulalok a velemenyedhez, lebuzizod a kedvenc csapatod jatekosat es ezen megy itt a rohoges. Mas ir le ilyet akarkire mar ment is volna a zarkaba(jogosan). Komolyan hihetetlen szamomra ez a szintu kopkodes, ami itt megy.
Figyelj, nem tudom mi okoz gondot, az olvasás vagy a szövegértelmezés. Annyit írtam, hogy szerintem meleg. Ha ezt bárkiről leírja bárki, miért gondolnád, hogy megy a zárkába?

Ez a zárkázás olyan divat lett, hogy el is hiszitek. Tanácsoltam már pár embernek, de most neked is. Olvasd el, hogy ki miért lett kirakva, olvasd el a hszeit is, aztán gyere vissza okoskodni.

Amúgy meg ha jól láttam te ütöttél meg a semmiből velem olyan hangnemet, ami nem túl kedves...és mégsem vagy zárkában, ez hogy lehet?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 23:28

Faust írta:
Realista24 írta:Provokáció mert leírtam a véleményem? Hát húzzál már a fas.omba.
Hány embert baszol ki ezért egy héten. :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyet sem.
Én személy szerint nem ezt várnám egy moderátortól, de valószínűleg én kérek sokat.
Hagyjuk már ezeket az árnyalt köröket, csak azért ne írjak véleményt mert moderátor vagyok?

Amúgy meg ottt a felhívás, lehet jelentkezni szerkesztőnek, aztán moderátornak, aztán bele lehet szólni a dolgokba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 8., vasárnap 23:27

Gratulalok a velemenyedhez, lebuzizod a kedvenc csapatod jatekosat es ezen megy itt a rohoges. Mas ir le ilyet akarkire mar ment is volna a zarkaba(jogosan). Komolyan hihetetlen szamomra ez a szintu kopkodes, ami itt megy.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. november 8., vasárnap 23:27

neki is, és a csapatnak is jót tenne ha elmenne

itt már nincs motivációja, más bajnokságban talán lenne..

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. november 8., vasárnap 23:26

Provokáció mert leírtam a véleményem? Hát húzzál már a fas.omba.
Akkor ha nem is provokáció, de akkor sem korrekt. Nekem személy szerint az jön le, hogy sokkal jobban foglalkoztat CR rossz helyzete, mint a csapat rossz helyzete. Ha valakinek, hát neked tudni kellene, hogy milyen az, amikor folyton 1 játékost ekéznek. Én személy szerint nem ezt várnám egy moderátortól, de valószínűleg én kérek sokat.
But he is a good boy...

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. november 8., vasárnap 23:26

Realista24 írta:Provokáció mert leírtam a véleményem? Hát húzzál már a fas.omba.
Hány embert baszol ki ezért egy héten. :lol: :lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 23:21

pheco írta:
Realista24 írta: Amúgy csak annyi a gondja, hogy nem tudja feldolgozni (illetve nehezen megy neki), hogy meleg. Szerintem.
Mi a faszert kell igy provokalni az embereket? Menjel aztan mulass a sittes topikjaban. Tobbi moderator ilyenkor intezkedhetne.... Mindenki tudja a velemenyed, hogy eladnad, de leirod meg 100-szor, aztan ott rugsz bele ahol tudsz. Az is vicces, hogy pont egy Karim fan akad ki a selfieken...
Provokáció mert leírtam a véleményem? Hát húzzál már a fas.omba.

Karim meg hat év alatt nem lőtt annyi selfiet mint a barnítókrémes portugál hat hónap alatt.
+1. Ez már szerintem is undorító. Jah és nem, nem vagyok Ronaldo fan.
:-(
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. november 8., vasárnap 23:21

Az is vicces, hogy pont egy Karim fan akad ki a selfieken...
Én nem vagyok egy R24 fan. (bocsi. :D ) de teljesen jogos a selfiek felvetése, mivel ez nem volt korábban jellemző rá. És mióta ilyen mértékű az efféle aktivitása, azóta kezdett el sz.rul játszani.
A meleg jelzőt meg sztem nem kell komolyan venni, egyébként meg a legtöbb focistára simán rá lehetne aggatni, így ránézésre. :D

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. november 8., vasárnap 23:18

Mi a faszert kell igy provokalni az embereket? Menjel aztan mulass a sittes topikjaban. Tobbi moderator ilyenkor intezkedhetne.... Mindenki tudja a velemenyed, hogy eladnad, de leirod meg 100-szor, aztan ott rugsz bele ahol tudsz. Az is vicces, hogy pont egy Karim fan akad ki a selfieken...
+1. Ez már szerintem is undorító. Jah és nem, nem vagyok Ronaldo fan.
But he is a good boy...

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 8., vasárnap 23:16

Realista24 írta: Amúgy csak annyi a gondja, hogy nem tudja feldolgozni (illetve nehezen megy neki), hogy meleg. Szerintem.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. november 8., vasárnap 23:13

Szídjátok itt, mint a bokrot aztán majd ellenünk felszívja magát és ver egy duplát..Jó taktika. :D
Som i Serem!
6oat

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. november 8., vasárnap 23:12

Részemről arra tippelnék, hogy a foci nála kezd a háttérbe szorulni, és a brand építése jár a fejében. Úgy meg azért nehéz lesz villantani, ha fejben eladott boxerek meg mozijegyek között van valahol.

Vissza: