Realista24 írta:Iniesta, Jordi Alba, Piqué & Busquets kevesebbet fognak a válogatottban játszani az El Clásico miatt, az AS szerint.
Meglepő, VDB csak hozná a szokásost

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 11., szerda 22:53
Realista24 írta:Iniesta, Jordi Alba, Piqué & Busquets kevesebbet fognak a válogatottban játszani az El Clásico miatt, az AS szerint.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 11., szerda 15:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 11., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. november 8., vasárnap 23:17
Hungarokatalán írta:Akkor inkább legyen az orvosi stáb, és azok a fasza kulacsok, amiből isznak a játékosok.Süti írta: Vagy a megkülönböztetők, vagy Danilo és Casilla!![]()
A mai meccs alapján hiba lenne ha nem a megkülönböztetőt választanátok.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 23:14
Akkor inkább legyen az orvosi stáb, és azok a fasza kulacsok, amiből isznak a játékosok.Süti írta: Vagy a megkülönböztetők, vagy Danilo és Casilla!![]()
A mai meccs alapján hiba lenne ha nem a megkülönböztetőt választanátok.
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. november 8., vasárnap 23:10
Vagy a megkülönböztetők, vagy Danilo és Casilla!Hungarokatalán írta: Na, jó ezen hangosan felnevettem.![]()
De ha mellé dobjátok még Danilot és Casillát, akkor deal.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 23:05
Na, jó ezen hangosan felnevettem.Süti írta:[
Vagy bennfentes az úriember, és már tudja mi lesz a téli átigazolási szezon legnagyobb bombája.a helyi blikk szerint Bale-t adjuk érte meg egy szett megkülönböztetőt.
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. november 8., vasárnap 23:03
Realista24 írta:Akkor passz. De amúgy lehet nem Realos volt, szektor ide vagy oda.Hungarokatalán írta: De ezt Realosok mutogatták.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 22:58
Akkor passz. De amúgy lehet nem Realos volt, szektor ide vagy oda.Hungarokatalán írta:De ezt Realosok mutogatták.Realista24 írta: Sok ilyen és hasonló volt már.
Mint amikor a Juve-Realon Barcás mezeket toltak az arcunkba. Cinkelés.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 22:56
De ezt Realosok mutogatták.Realista24 írta: Sok ilyen és hasonló volt már.
Mint amikor a Juve-Realon Barcás mezeket toltak az arcunkba. Cinkelés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 22:47
Sok ilyen és hasonló volt már.De komolyan érdekel. Talán ez is egy üzenet volt CR felé?![]()
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 22:46
De komolyan érdekel. Talán ez is egy üzenet volt CR felé?Realista24 írta:Biztos elvette a négertől aki a Torrente ötben játszott.Hungarokatalán írta:Valaki elmagyarázná, h ez mi volt:
https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 26784?s=09
Nem nagyon értettem, miért mutogatnak ilyen a Real szurkolók.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 22:42
Biztos elvette a négertől aki a Torrente ötben játszott.Hungarokatalán írta:Valaki elmagyarázná, h ez mi volt:
https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 26784?s=09
Nem nagyon értettem, miért mutogatnak ilyen a Real szurkolók.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 8., vasárnap 20:02
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 8., vasárnap 20:01
Novemberben azért merész ez a kijelentés, főleg, hogy a tavaly őszi Madrid mindenkin átrobogott. Persze Turan meg Vidal sokat dobhat, nem kétséges, de ez az összehasonlítás elég gyenge lábakon áll szerintem.Hungarokatalán írta: Szerintem nagy különbség az idei Barca, és a tavalyi Madrid között, h januárban jön egy kis vérfrissítés, amitől új impulzusokat kaphat a csapat.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 19:59
Szerintem nagy különbség az idei Barca, és a tavalyi Madrid között, h januárban jön egy kis vérfrissítés, amitől új impulzusokat kaphat a csapat.DinhoL írta: Volt már egy-pár vereség, illetve a nyár is milyen nyomasztóan kezdődött.. Szerintem ez a csapat képes kijönni az ilyen hullámvölgyekből, mentálisan mindenképp erősek vagyunk. Csapatként. Attól viszont tartok, hogy a sok dél-amerikainak ne durranjon el az agya a kiélezett meccseken és jöjjenek az eltiltások. Ma is voltak tök felesleges dumálások a sporinak...Jött is a lap.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. november 8., vasárnap 19:54
Volt már egy-pár vereség, illetve a nyár is milyen nyomasztóan kezdődött.. Szerintem ez a csapat képes kijönni az ilyen hullámvölgyekből, mentálisan mindenképp erősek vagyunk. Csapatként. Attól viszont tartok, hogy a sok dél-amerikainak ne durranjon el az agya a kiélezett meccseken és jöjjenek az eltiltások. Ma is voltak tök felesleges dumálások a sporinak...Jött is a lap.Matt009 írta:
Nagyon sok hasonlóság volt a két csapat szezonjai között, felállása és sikerei között is. Ráadásul látszatra a Barca most ismétli a mi tavalyi szezonunkat. Az ő tavaszukra is kíváncsi leszek. Vannak jelei azért a problémáknak, noha még megy a szekér, és a játékosok pörögnek. Kíváncsi leszek majd 1-2 vereség után mennyire lesz visszaútjuk a szezonba.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 8., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 19:44
-2 szenzációs kapusteljesítmény. (Látjuk, mennyit jelent nálatok is Navas)ziro4vr írta: Jó, de hogy kapott a Barcelona tavaly olyan kevés gólt, azt vezesd le nekem úgy 2-3000 karakterben.Arra nincs magyarázat, kérlek le ne írd, hogy annyira szenzációs volt a csapatvédekezés.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem