Az nem CR!?VanillaSky írta:
Te mekkora b*zi vagy.![]()

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 23:11
Az nem CR!?VanillaSky írta:
Te mekkora b*zi vagy.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 8., vasárnap 23:10
Mondjuk Irina is eléggé férfias volt a 3 kiló vakolat nélkül.Realista24 írta: Amúgy csak annyi a gondja, hogy nem tudja feldolgozni (illetve nehezen megy neki), hogy meleg. Szerintem.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. november 8., vasárnap 23:09
Hát én nem hiszem hogy meleg lenne.Amúgy csak annyi a gondja, hogy nem tudja feldolgozni (illetve nehezen megy neki), hogy meleg. Szerintem.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. november 8., vasárnap 23:08
Te mekkora b*zi vagy.Amúgy csak annyi a gondja, hogy nem tudja feldolgozni (illetve nehezen megy neki), hogy meleg. Szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 23:01
Aztán amikor jött a nap három négy, R24 akkor nyomott egy unfollowt.Pár éve vagyok feliratkozva az ő közösségi oldalára, és régebben egyáltalán nem volt mindennapi selfie.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 23:00
Szemét.L.Miki írta:Hát a közeljövőben nem hiszem, hogy fogod látni ilyen produktummal...Hungarokatalán írta:Jó, hát mind1 végülis, ha PSG megveszi valami brutális összegért, akkor úgy kell nekik. Legalább nem kell néznem, ahogy calmazik a Camp Nouban.
De várj csak... https://www.youtube.com/watch?v=7LUFC0Skq3U
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. november 8., vasárnap 22:59
Itt fejben van valami hatalmas probléma.Nem baj, majd holnap jön a vörösszőnyegselfie
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. november 8., vasárnap 22:58
Hát a közeljövőben nem hiszem, hogy fogod látni ilyen produktummal...Hungarokatalán írta:Jó, hát mind1 végülis, ha PSG megveszi valami brutális összegért, akkor úgy kell nekik. Legalább nem kell néznem, ahogy calmazik a Camp Nouban.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. november 8., vasárnap 22:52
Hát én nem nagyon emlékszem 3-4 helyzetre.Van egy meccsen általában 3-4 tiszta helyzete, azokat eddig sokkal jobb arányban értékesítette.. Nem csak a rendszerrel van gond, nála fejben vesztek el a dolgok.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 8., vasárnap 22:52
Én nem ebben látom az alap problémát. A tavaszi félévben Ancelottinál is hasonló volt a teljesítménye, ráadásul akkor Karimmal elől. Csak akkor még jöttek a gólok.Rafanak is köze lehet. Egy interjúban Carlo is megemlítette, hogy az ő rendszere jobban feküdt CR-nek. Na meg hát Karim nélkül ő van kitolva csatárnak, ami egyáltalán nem megy neki.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 8., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 22:51
Pedig itt sokak szerint ott is überfasza teljesítményt hoz le. Meg a legkegyetlenebb befejező, meg még nem tudom miket aggattak rá.Na meg hát Karim nélkül ő van kitolva csatárnak, ami egyáltalán nem megy neki.
Rúg szezononként 40 gólt és a klub góllövőlistájának élére megy.Azalatt 2-3 év alatt, ami benne va, szinte semmi érdemleges rekordot nem fog megdönteni.
Na meg az évi nettó 20-30 milla amit kapna és hogy megtarthatja a marketingbevételeket sem elhanyagolhatóehát továbbra se értem, miből merítene akkora motivációt.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 22:50
Azalatt 2-3 év alatt, ami benne van még, szinte semmi érdemleges rekordot nem fog megdönteni. Aranylabdára nem hiszem, h esélye lesz franciából. Csapat szinten pedig már mindent megnyert a Madriddal, ami számít. Tehát továbbra se értem, miből merítene akkora motivációt.Realista24 írta:Itt lenyomta Raúlt. Nem véletlen írtam, hogy jó lett volna, ha tavaly megdönti. Akkor már nyáron elzúzott volna.Én azt látom, h már nagyon nem motivált a csávó, és nem látom, a PSG-ben mitől lenne motiváltabb.
PSG-nél még odaérhet pár év alatt, ha kijön neki a lépés.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. november 8., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 8., vasárnap 22:48
Ibra 115 góllal vezeti a góllövő örök ranglistát ott, ezt 3 szezon alatt megdöntheti ha odateszi magát.. Más motivációt én se látok, ez meg nem túl nagy lássuk be - bár az ő egojának a tudat, hogy 2 klubban is ott van az első helyen, lehet elég.Hungarokatalán írta:Hát igen, motiváció. Én azt látom, h már nagyon nem motivált a csávó, és nem látom, a PSG-ben mitől lenne motiváltabb.
Van egy meccsen általában 3-4 tiszta helyzete, azokat eddig sokkal jobb arányban értékesítette.. Nem csak a rendszerrel van gond, nála fejben vesztek el a dolgok.metalBOY írta:Rafanak is köze lehet. Egy interjúban Carlo is megemlítette, hogy az ő rendszere jobban feküdt CR-nek. Na meg hát Karim nélkül ő van kitolva csatárnak, ami egyáltalán nem megy neki.
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. november 8., vasárnap 22:48
Rafanak is köze lehet. Egy interjúban Carlo is megemlítette, hogy az ő rendszere jobban feküdt CR-nek. Na meg hát Karim nélkül ő van kitolva csatárnak, ami egyáltalán nem megy neki.___Samy___ írta:Azért elég furcsa, hogy ilyen "hirtelen" visszaesett az aranylabda szintről. Tavaly ilyenkor annyira élt, hogy olyan jó féléve nem is igazán volt itt nálunk. Egy év alatt nem lehet ekkorát zuhanni fizikailag, főleg annak a tükrében, hogy folyamatosan játszatva volt. Én az Irinával való szakításra datálom ennek a mostani formának a kezdetét, az meg lassan már egy éve volt.
Annyira kifelé él már, hogy teljesen elfelejtette, hogy miért is kapja a fizut.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 8., vasárnap 22:47
Párzsban divatosabb butikokba járhat shoppingolni edzés után.nem látom, a PSG-ben mitől lenne motiváltabb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 22:46
Itt lenyomta Raúlt. Nem véletlen írtam, hogy jó lett volna, ha tavaly megdönti. Akkor már nyáron elzúzott volna.Én azt látom, h már nagyon nem motivált a csávó, és nem látom, a PSG-ben mitől lenne motiváltabb.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 8., vasárnap 22:45
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem