HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. november 8., vasárnap 22:55
Öt helyzetből kaptunk hármat, hét-nyolcból rúgtunk kettőt. Mindent elárul. Ez a védelem nem a Real védelme, csak szükségmegoldás volt. Ennyit ér. Nacho nem balhátvéd, Casilla max. középszint, a belső védők most rengeteget hibáztak, plusz továbbra sem értem, hogy melyik marha ötlete volt leigazolni ezt a Danilo nevű tucatjátékost 35 millióért. Carvajallal mi a bánat van már ? Él még egyáltalán ?
Isco legalább akart, erre Benitez őt cseréli le a két nagy nulla helyett. Tudom, nem az ő hibája, vannak felsőbb utasítások, viszont őt rúgják majd ki, ha nem lesznek eredmények. Márpedig ezzel a két agyonfizetett nagyarcúval nem lesznek. Lucas-James-Isco meg valami jobb csatárral (ami most nincs, bár remélem, Karim majd két sérülés meg tárgyalás között néha benéz azért ide is) szerintem még ez a meccs is nyerhető lett volna, helyzet volt bőven. Kroossal nem tudom, mi van, teljesen szétesett.
Minden meccsen lesérül valaki, a régiek is piszok lassan gyógyulnak, aki saját lábon jön le, az is hetekre eltűnik. Ilyen is csak nálunk fordul elő. Így tényleg nem lehet könnyű az edzőnek, plusz bebetonozott emberek vannak, akikhez nem nyúlhat. Egy óriási kupleráj az egész egyesület, ha nem lesz eredmény, majd megint edzőcsere, de persze a legfőbb felelős majd megint marad, pedig őt kellene végre jól seggbe rúgni és eltakarítani a stadion közeléből is az általa hozott csapatorvos haverjával meg CR7 és GB11 haverjaival egyetemben.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)