Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Na, ez így egy kicsit pofátlan, amit a végén előadnak...Mi az, hogy nem is futnak?? Csoda lett volna két gólt lőni? Francokat...
Egyébként én nem hoztam fel kb egyszer sem Benítezt, mert ellene sem, de mellette sem voltam sosem, viszont sajnos ő az oka, hogy nem érdekelnek a meccseink... Egyszerűen tudom, hogy ő az edző, és ez elveszi a kedvem a meccsektől.
Pedig nem voltam sosem ellene, de azt hiszem csak akkor térne vissza a régi láng, ha valaki más lenne az edző. Azt mondjuk nem tudom, hogy ez ki lehetne. Talán Zidane, vagy Raúl.

-
Ettől függetlenül a Portotól kérnék üzleti tanácsokat, hogy miképpen lehet eladni egy játékost - bármi is legyen a neve - 30+ millióért eladni a Madridnak. Valamint az elnöküknek küldenék egy örökös Real szezonbérletet a vipbe, amolyan elismerésként, hogy az "ember aki képes volt taknyosra szopatni minket" nem egy alkalommal.Ez a Danilo kurva jo
A srácoknak meg análesernyőt, többet nem érdemelnek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gondolom Konopljankara gondolszLiamGallagher írta:A Korogagyomromjak( nem tudom a nevet rendesen), azt csinal amit akar. Tetszetos.

-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
El kellett küldeni Carlot..
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Már vártam..Mike írta:hiányzik a kezdőkapus, a kezdő védelemből 3 ember, hiába állt be Varane ont Ramos helyett kellett, tehát nem javult a dolog. Bale most tért vissza, James is, nincs Karim, CR azért idegen feladatkört kell h ellásson, igaz amugyis gyenge, de azért Karimmal jobb lenne.Steve írta:érett NULLA, SEMMI AZ IDE TELJESÍTMÉNY.
EDDIG TUDTUK BEMÁKOLNI A MECCSEKET. Csinálni is kell valamit az eredményért, de azt idén még nem láttuk.
De meg lesz magyarázva ez is..a hiányzók..azért a mai keret nem volt olyan gyenge.
nem csak a mai meccsen szívunk a sérültekkel, hanem az egész szezonban. Hát hogyan építse fel így a csapatot az edző? Akárki legyen is az.
Kroos 0
Cr 0
Bale szimpatikus középcsapat szint
Isco nem váltja meg a világot
Danilo 0
Pepe 0
Biztos a hiányzók hibája.
Casemiro emelkedik ki a mezőnyből...CASEMIRO!!
Ne vicceljünk egymással. Mindent ne magyarázzunk meg. Közünk nem volt, ma SEM a történtekhez.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
hát én legalább tíz éve nem kapcsoltam ki a tvt meccs közben. most igen. mi ez a hozzáállás??? szégyen...

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A fizetésem felét visszautalnám a helyükben. Nevetséges. Fújja már le a bíró. Szégyent hozunk a mezre.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Ronaldotol ez már tényleg katasztrófa,én eddig védtem,de ez...Az hogy nincs formaban egy dolog,de hogy továbbra is mindent ellő..Benitez meg nem ertem miert nem jatszatja többet Kovacicot,mikor Krooson latszik,hogy enervált.A végén kiderül nem csak Carlo hibaja volt,hogy nem rotalt,hanem a nagy nyomas miatt Beniteznek sincs töke az általa legerősebbnek gondolt csapaton valtoztatni,és itt a középső hármasra gondolok..
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem vagy egyedül, hányinger keltő meccseket játszunk...Sierra írta:Nagyon szomorú, de idén valahogy egyáltalán nem várom a meccseinket.Szerintem még egyet sem néztem végig ebben a szezonban, nem jó ez így.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Valahogy ugy.Egy deszkat ha a foldbeallitunk tobb haszna lenne mint neki, Ronaldo helyett detto.ziro4vr írta:Olyan, mint amikor az oviban a kis pufi gyerek teleeszi magát tejbegrízzel, és úgy, felpuffadva próbál focni a többi kis fürge giliszta haverjával. Valami nem oké vele, úgy alapból.LiamGallagher írta:Ez a Danilo kurva joatyavilag, ez siralmas. Semmi elkepzeles, semmi.
A Korogagyomromjak( nem tudom a nevet rendesen), azt csinal amit akar. Tetszetos.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
dettó.Sierra írta:Nagyon szomorú, de idén valahogy egyáltalán nem várom a meccseinket.Szerintem még egyet sem néztem végig ebben a szezonban, nem jó ez így.
But he is a good boy...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Itt nálunk a tv-ben azt mondták, hogy ez lehet egy jó mérce az idei Real Madridra. Ha hozza a Real akkor igenis bebizonyítja, hogy nem csak bemákolta idén a meccseket és hogy tudnak idén jól is focizni, mert itt az alibi kevés lehet.
Fájt ezt hallani, de egyetértettem.
Legalább kicsot felnyílik pár ember szeme. Harmat gyenge volt ez idén. Se játék, se stílus.Max eredmény volt és meccs után mentegetőzés.
De amúgy nézhetetlen.
Fájt ezt hallani, de egyetértettem.
Legalább kicsot felnyílik pár ember szeme. Harmat gyenge volt ez idén. Se játék, se stílus.Max eredmény volt és meccs után mentegetőzés.
De amúgy nézhetetlen.
Nagyon szomorú, de idén valahogy egyáltalán nem várom a meccseinket.
Szerintem még egyet sem néztem végig ebben a szezonban, nem jó ez így.

- Süti
no Keylor, no party. Nem bánnám ha nem lenne ekkora nulla az edzőnk ettől függetlenül.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
nehogymár odategyétek magatokat idióták, hiszen még a futball történelmében soha senki nem lőtt két gólt az utolsó 15 percben.
hihetetlen bazdmeg fejben az összes annyi mint egy tál esővíz, az első bekapott gól után remegnek mint a szűzlányok.
hihetetlen bazdmeg fejben az összes annyi mint egy tál esővíz, az első bekapott gól után remegnek mint a szűzlányok.
- ___Samy___
Szégyen. Mehetek lottózni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Vki írta, h Kroos, Casemiro alig bír lépni, na ne vicceljünk már még csak November van, ha ez igaz akkor elmehetnek a sunyiba vmelyik Katari bajnokságba levezetni, mert az ciki lenne.
Ennyire ötlettelen, küzdőszellem nélküli játékot és bagázst régen láttam. Ha 11 random ultrát szednénk ki a közönségből, lehet ők is lehoznák ezt....
Ennyire ötlettelen, küzdőszellem nélküli játékot és bagázst régen láttam. Ha 11 random ultrát szednénk ki a közönségből, lehet ők is lehoznák ezt....
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Navas volt a szerencse egyik a forrása, a másik pedig, hogy kitudták használni a helyzeteket, amikor a kapu elé keveredtek valamilyen úton- módon... ennyi.Kerlon írta:Egész eddig valami Isten szerencsével hoztuk a meccseinket, de komolyan. Aki ezt nem látta, az nem lát az eredményeken túl.